Yerli MCN Partner İçin İsim Önerisi

ilyas

Kayıtlı Üye
yakın bir arkadaşım var uzun zamandır yerli bir mcn için uğraşıyordu. az önce bana söylediğine göre emeline ulaşmış. yalnız isim konusunda sıkıntı yaşıyormuş. isim önerisi olan arkadaşlar yazsın konuyu okutacam ona.

yakın bir arkadaşım var uzun zamandır yerli bir mcn için uğraşıyordu. az önce bana söylediğine göre emeline ulaşmış. yalnız isim konusunda sıkıntı yaşıyormuş. isim önerisi olan arkadaşlar yazsın konuyu okutacam ona.

spam kanalları da alıcak mı, yoksa sadece özgün kanalları mı alıcak :)

bayan ismi falan koyun daha ilgi çekici olur. Mesela Yasemin Network :D

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocam mcn lısansı nasıl alındıgı konusunda arkadasınız yardımcı olabılırmı peki?

ben olayın içinde değildim. çok uğraştı... o uğraşırken ulaşdığı özel telefonlardan adsense konusunda bende nemalandım ama o kadar. sürecin nasıl işlediğini bilmiyorum. ancak bir şeyin peşinden çok gidersen ona ulaşırsın. MCN olayı hakkında forumda çok bilgili arkadaşlar var ? zaten açılmış yerli networklar var @Incubus @iwocan

yalnız bana söylediğine göre network işi hubluk yada reclik olayına benzemez hukuki sorumlulukları da var. kurumlarla davalık olabilirsiniz.

@ilyas hocam mcn lısansı nasıl alındıgı konusunda arkadasınız yardımcı olabılırmı peki?

ben olayın içinde değildim . çok uğraştı... o uğraşırken ulaşdığı özel telefonlardan adsense konusunda bende nemalandım ama o kadar. şu kadarını söyleyeyim bir şeyin peşinden çok gidersen ona ulaşırsın.
MCN olayı hakkında forumda çok bilgili arkadaşlar var ? zaten açılmış yerli networklar var [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=10046]iwocan[/MENTION]

yalnız bana söylediğine göre network işi hubluk yada reclik olayına benzemez hukuki sorumlulukları da var. kurumlarla davalık olabilirsiniz.

peki şartları bılıyormusun mcn lısansı almak ıcın gereken sartları bılgınız varmı?

dram network
yolunuz açık olsun hocam
giphy.gif

ben olayın içinde değildim. söylediğim gibi forumda Gizza isimli harika bir Türk Network var. [MENTION=10082]Incubus[/MENTION], [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] benden çok daha hakimler konuya.

peki şartları bılıyormusun mcn lısansı almak ıcın gereken sartları bılgınız varmı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri