Yerli Milli Facebook - letterpigeon

Yerli Milli Facebook Diye başlık açıp, makalenizde biz evrensel düşündüğümüz için adını ingilizce yaptık diyorsunuz. Mynet falan biraz komik olmuş. Siz Kendi ülkenizi kapsayacak güçlü bir sosyal medya yapın daha sonra evrensel düşünün. Bakın Twitter Dünyada en aktif kullanılan ülke hangisi, facebook aynı şekilde dünyada en aktif olarak kullanılan ülke hangisi, bir araştırın. Hani işin kaymağını evrensel düşünüyorsanız orasını bilmem, ama size 86 milyon yeter ve 10 yıl sonra bu nüfusun artışını düşünün. benim görüşüm isim hiç olmamış. umarum umdugunuzu bulursunuz

Site bize ait değildir.

letterpigeon gereksiz uzun ve akılda kalıcı değil , yerli diye gururla kullanalım ama ismi global olacak diye ismini bile söyleyemeyelim... Bi alman bi rus sorsa sizin yerli sosyal medya hesabınız varmı diye ülkenin %80 i şeydi yaa şey dur telefondan bakıyım der :D
Verilen emeklerin %1 inide keşke isim belirlerken kullansalarmış .
Bu yerli sosyal medya olsun evet herkez istiyo fakat isminin dünyaya hitap edeceği gibi ülkemizede hitap etmesi gerekiyo..

Şu yerli mili olayını bir türlü anlamıyorum, bir ürün yapacaksanız global olması daha iyidir neden yerli milli olayını vurguluyorsunuz? Benim fikrim bu noktaya vurgu yapanlar ürünün ekstra bir feature'ı olmayınca " yerli milli diyelim, insanların hassas noktasından vurur kullanıcı çekeriz" diye düşünüyor.

Yerli milli, ıvır zıvır, isim İngilizce.
:D

Kendisini 3 hayırla uğurluyoruz.
Hayırlı olsun.
:D

YERLİ SOSYAL MEDYA FACEDEN FARKI YOK !!!

Tutması için faceden farkı olması gerekiyor :) Taklitler asıllarını yaşatır unutmayın.

Snapchat gibi,instagram gibi farklı sosyal medya işleri yapmanız lazım ki tutunasınız.

Kolay gelsin.

arkadaş bizim değil demiş, ancak genel olarak yoruma katılıyorum, üye oldum baktım gerçekten herşey aynı yapılmaya çalışılmış ama buna gerek yok ve hatta uzaklaştırıyor kendinden. Farklı bir platform olabilirdi.

Yerliyse türkçe isim olmalı. Ingilizce olunca evrensel oluyorsa yerli facebook demenin bi anlami yok. Bence kimlik hatası olduğu için turkiye den hit toplamak daha da zorlaşır. Yine bence sosyal medya olayı o kadar zor ki para kazanmak için 1 milyon sermaye gerekir. Sermaye yoksa günümüz arkadaşlık sitelerinden sıyrılamaz diye dusunuyorum hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri