Yerli network için destek

Bir şey sormak istiyorum hocam. Şimdi eğer alırsanız bu partnerden bayilik, kanalları siz mi onaylayıp sokacaksınız networke yoksa onlar mı onay verecek? Şartlar ne olacak. Kaliteli vs dediğinize göre spam kanal alınmayacak?

Spam kanal alınacak ama kaliteli spamlar alınacak diyelim. Görüşme halindeyim onun için. Onayı ilk başta onlar verecekler yavaş yavaş kontrol bize geçecek.

hacı quiz kanal satısına baslamadan önce hep destek oldum sana manevi olarak biliyorsun ama bu sefer diyorumki boşver elini kirlettiğine dgmez :(

hacı quiz kanal satısına baslamadan önce hep destek oldum sana manevi olarak biliyorsun ama bu sefer diyorumki boşver elini kirlettiğine dgmez :(

Bilmez miyim orçun minnettarım sana :) Ben burada inan ki parasında filan değilim işin dijital pazarlama ve girişim kısmındayım; bir de türkiyeye mcn katamadık bi düzgün hub buluruz belki diye günlerdir araştırdım bunu bulabildik Caner saolsun. Uğraşıyoruz işte sizin için :)

Kararlıysan ;Allah yolunu açık etsin hacı abi hayırlısı inşallah Caner organik tarıma girmedimi hasat zamanı yok caner:D:P şaka şaka caner kızma :D

[MENTION=14216]caner1992[/MENTION] konuya çağırıyolar seni :) Allah razı olsun; hayırlısıyla olacaksa olsun yoksa olmasın zaten :)

---------- Spam Engelliyici 18:39 ---------- Önceki Mesaj 18:39 ----------

[/COLOR [MENTION=14216]caner1992[/MENTION] konuya çağırıyolar seni :) Allah razı olsun; hayırlısıyla olacaksa olsun yoksa olmasın zaten :)

Ben Fındık satıyorum :) Bu arada Fındık siparişlerinizi bekliyorum 4.etap kargolama büyük ihtimal çarşamba kargoya verecegim

Arkadaşlar merhaba,

Canerin [MENTION=14216]caner1992[/MENTION] geçen açtığı bir konu üzerine bir MCN den Türkiye bayiliği alma aşamasındayım, adamlar kaliteli kanallar istiyorlar. Bugüne kadar sadece kanal satışı yaptım ve elimde kanal yok. Eğer elinde quizden atılmış sokmaya yer arayan veya adsensede olup da burayı denemek isteyen telif riski olmayan bir içerik barındıran bir kanal varsa, rica etsem bağlantıya geçebilir mi? Gerçekten çok önemli benim için. Biraz da aciliyeti bulumakta. Kapananları ödeyip ödeyemeyeceğimiz henüz belli değil. Kesinti oranı %30 olacak. Kaliteli kanallar alınacak. Şimdilik söyleyebileceklerim bunlar :)

Teşekkürler.

Bizdende bir uyari olsun hocam. Kimse spam kaar icin MCN yetkisi vermez. ozgun kanal aramanizi tafsiye ederim. Spam istiyoarsa bu iste bir yamuk var demektir

Bizdende bir uyari olsun hocam. Kimse spam kaar icin MCN yetkisi vermez. ozgun kanal aramanizi tafsiye ederim. Spam istiyoarsa bu iste bir yamuk var demektir

Zaten mcn yetkisi almıyorum ki hocam, yanlış mı anlatmışım biryerde acaba. Yine onlar onay verecekler yani öyle söyliyim :) Ama kriterleri esnetmeye çalışıyorum biraz daha :)

Umarım Dilediğin gibi olur. Hublığı aldığın zaman tanıtırsın bakarız.

Son düzenleme:
Google bize ödediği taktirde biz de öderiz bunu diyorsa kapananı ödmez o ikikere iki 4
ama elimde 10 tane falan kanal var bosta duruyor izlenimi milyonun üstündede olan var milyona yakında istersen skype ekle konusalım. Skype attozer

Umarım Dilediğin gibi olur. Hublığı aldığın zaman tanıtırsın bakarız.
Saol bertan hocam, konuştum biraz araştırdım pek konu yok gibi haklarında az kanalla ve özgün çalışıyolar da
Google bize ödediği taktirde biz de öderiz bunu diyorsa kapananı ödmez o ikikere iki 4
ama elimde 10 tane falan kanal var bosta duruyor izlenimi milyonun üstündede olan var milyona yakında istersen skype ekle konusalım. Skype attozer
ekledim hocam

Bende de var yaklaşık 33 milyon gösterim var ama 2 tane topluluk yedi. İşine yararsa görüşürüz.

kanalları makul kriterlerle alıyorsa ve açıkları sorunsuz ödüyorsa 2-3k kanal bağlayım hemen :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri