Yerli Otomobilin Adı ve Logosu

[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] hocam başlıkta çok Goygoy yaptık artık sıkıldım.
Ortada ne yerli otomobil var nede 40m $ para.
Biz burda amma yazdık, ben artık yazmıyorum herşeyi sebepleri sonuçlarıyla yazdım, butür hamlelerle ancak okumayan, etmeyen, sorgulamayan kitleyi kandırırlar.
Dahada yazmam konuya one minit.
:D

[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] hocam başlıkta çok Goygoy yaptık artık sıkıldım.
Ortada ne yerli otomobil var nede 40m $ para.
Biz burda amma yazdık, ben artık yazmıyorum herşeyi sebepleri sonuçlarıyla yazdım, butür hamlelerle ancak okumayan, etmeyen, sorgulamayan kitleyi kandırırlar.
Dahada yazmam konuya one minit.
:D

eyw hocam , sakin ol az bekle .Bayiden golf alcam desen 6 ay sıra veriyolar :D ,
Hayırlı geceler ...

Ya Asıl komik olan 80 90 yıldır uyuyan bir devletin uyanıp tank tufek silah araba vs yapmaya baslayınca burdan aldı surda aldı dıyen mılletımızın devletımızı kotulemesı ee arkadaş 80 yıldır bu ulke ne yaptı ne üretti'De sımdı yapılanlara yok alıntı calıntı spam denılıyor en azından birşey yapılıyor övünmemiz gerekirken kendimizi gömüyoruz çok ilginç valla

adı değil hocam o sadece logo bu stil olacak o yani

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu arabaya,Daha dogrusu bu projeye kopya diyen bu isten 1 gram anlamadigindan söylüyor,Kötü niyetlerinden degil.Burada bütün mesele patent haklari ile cikacak sorunlarin önüne gecmektir.Bugün otomotiv endüstrisinde patentsiz tek bir sekman dahi bulamassiniz.Biz bu arabayi % 100 yerli üretsek ve bir gemi ile 10 bin tanesini Almanyaya göndersek,Bizim bu pazara girmemizi istemeyen Almanyadaki bir Firma ciksa deseki; Hoop kardesim bu arabalar Almanya da satilamaz,Bakin rotdaki sistem ve form bana ait dese (olmasa bile) biz mahkemeyi kazanana kadar o arabalar limanda 5 yil bekler.Ve bu sürec tüm ülkelerde böyle sürer gider.Iste bu yüzden Saab'in tüm haklari satin alindi.Simdi o hakkin üzerine istedigin modeli oturtabilirsin.Kimse seni mahkemeye verip,Arabalarini limanlarda,Gümrüklerde cürütemez.Ayrica bir Türk olarak kendinize güveniniz olsun,Olmaz,Yapamayiz,Beceremeyiz,Nasil yapacagiz diye kendinizi kücük görmeyin.Bizim bu isleri yapmamizi istemeyenler Topluma bu piskolojiyi asiliyor.Tabiiki yapariz,Yapabiliriz,YAPACAGIZ......

Arkadaşım Konuyu Çok güzel özetlemiş Saolsun. Bazı Arkadaşlar Yazmış yerli falan değil arkadaşım türkiye ufaktan başlıyacak bu işlere yapması lazım ama bizim kendi insasınımız daha kendine güvenecek durumda bile değil ama siz hala karalamaya çalışın ama yakında gerçek türkiyeyi zaten göreceksiniz (siz) istemesenizde ;)

Annesinin önüne getirdiği tabaktan kek yiyip pc başında çok bilmişlik yapip bunlarin nesi %100 yerli mali surdan burdan alinma diyorlar ya iste asil yerli mali olan sizlersiniz... Hatta yerli sigirsiniz...

Bir sey biliyorsunuz soyleyin ibret alsinlar, bilmiyorsaniz susun da adam sansizlar sizi...

Arabanin A sini motorun M sini sanayinin S sini bilmeyen coluk cocuklar gelipte burda bünyesinde binlerce muhendis calisanlara laf attikca sinir oluyorum...

Annesinin önüne getirdiği tabaktan kek yiyip pc başında çok bilmişlik yapip bunlarin nesi %100 yerli mali surdan burdan alinma diyorlar ya iste asil yerli mali olan sizlersiniz... Hatta yerli sigirsiniz...

Bir sey biliyorsunuz soyleyin ibret alsinlar, bilmiyorsaniz susun da adam sansizlar sizi...

Arabanin A sini motorun M sini sanayinin S sini bilmeyen coluk cocuklar gelipte burda bünyesinde binlerce muhendis calisanlara laf attikca sinir oluyorum...

İnsanlara ağır bir şekilde hakaret etmeden önce biraz düşünüp,saygı çerçevesi içinde düşüncelerinizi paylaşmanız daha doğru olur.Zira kimse yapılan şeyleri kötüleyerek bir şey kazanmıyor veya bu kimseye bir şey kazandırmıyor.(Burada otomobil şirketi olan yoktur herhalde)

Projeler için ortak çalışma yapmak çok farklı bir durumdur ve bu tabiki de olmalıdır.Misal veriyorum ben youtube da bir iş yapmak için sizden bir şey almayı uygun görüp sizden bir kaç videoda kullandığınız bir ürünü de alabilirim veya sizin direk videolarınızı da alabilirim.

Sizden içerikte kullandığınız bir ürünü alırsam daha ucuza halletmiş olurum geri kalan iş boyunca kendi çalışanlarım kazanır bunun için size gereksiz yere işçi payı ödeyip fazla parayı size vermiş olmam.Aynı zamanda işi bitiren olarak sizin her adımda kâr etmenizin önüne geçmiş olurum.

Sizde adam gibi eleştirenleri adam gibi eleştirin de sizi de adam yerine koyup adam gibi cevaplasınlar.

Desen fransızca bir kelimedir ve türkçeye fransızcadan geçmiştir, dizayn anlamına gelir. Bari bir türkçe isim koysaymışsınız. Seçmeniniz 7/24 zira Fransaya gavur deyip sövüyor. Şaka gibi ülke :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri