Yerli ve Milli Arama Motoru 'Geliyoo' Test Yayınında

• Kullanıcı GeNCo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
site sahibi hakkında biraz bilgi verelim.

sahibi: Hakan Atabas
https://tr.linkedin.com/in/hakanatabas/tr

Şirket bilgileri:
Geliyoo Şirketini 2010 yılında şahıs olarak hayata geçirdim 2011 yılında limitet şirket olarak yoluna devam etti. 2012 Yılında Geliyoo Inc.'nin kurulmasınını sağladık yine aynı yıl Geliyoo Network International S.A.R.L'i Fransa'da 60,000 Euro kapital ile kurduk 2013 Yılında Geliyoo Inc. Geliyoo Network International S.A.R.L ve Geliyoo Bilişim Ar-Ge San. Tic. Ltd. Şti'yi birleştirerek Geliyoo A.Ş'yi kurarak tek bir çatı altında tüm şirketleri toplama kararı aldık.

Search Engine Geliyoo Turkey.

Adres :
Büyükdere Cad. Yapı Kredi Plaza C Blok No:40-41 Kat:17 Ofis No: DO-01, Levent, Istanbul, 34330

diğer siteleri:

Hakan Atabaş Kişisel Bilgi Bankası
https://eticaret.geliyoo.com/

sanırım domainide isimtescil.net den almış. Bu kafayla hiç bişey yapamazlar.

Sahibi parayla İHA'ya haber yaptırmış. Devlet desteği almak için. Boşyere tartışmaya gerek yok. Konu silinebilir.
[MENTION=11620]era[/MENTION]

Bir yazılımcı olarak detaylı şekilde sağdan baktım, soldan baktım, üstten baktım, alttan baktım ama! Ben burada 10 yıllık veya 10 milyon tl lik bir çalışma göremedim. Yanlış anlaşılmak istemem ama sanırım bu çok ileri zekalı arkadaşlar max. 2 haftalık bir çalışma ve max. 1k tl ile bu işi çözdüler. 10 yıllık ve 10 milyon deme sebepleri ise devleti çarpmak istiyorlar sanırım:) (1k tl'nin zaten 200 300 tl si haberler.com'da tanıtım yazısı için gitmiştir. Tanıtım yazısı harici max. 500 tl )

Ayrıca bu site google apisini kullanıyor. Bunu anlamanın en basit yolu; api search ile bir sorgu yapın aynı sorguyu 10 yıllık ve 10 milyon yarıtırmla yapılmış sitede yapın aynı sonuç çıkıyor. Google apisini kullanmalarını eleştirmiyorum. Bu tarz yeni bir oluşumun kendisini doğrultana kadar ve tecrübe için google kullanması çok normal tek zoruma giden abi sen api ile site yapmışsın 10 yıl 10 milyon diyon olacak iş değil:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri