Yeryüzünün Utancı Trt haberi açın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye'de yaşanan utançları koysunlar da izleyelim. Sen daha Türkiye ile ilgili haber yapmıyorsun neyine Suriye. Neyse banlayın beni bir kaç günlük gitsin tutamadım yine kendimi.

‘Müslüman kardeşinin derdiyle dertlenmeyen bizden değildir.’ Hadis-i Şerif

Suriye devleti'nin terört dediği'ne biz özgürlük savaşcısı diyoruz ve bu kişilere yardım ediyoruz.

Bu hikaye bana çok tanıdık geliyor...

kafa kesen aşırı dinciler ne oluyor sevgi kelebeği mi?

Bizim ne işimiz var başka bir ülkenin içişleriyle bu kadar anlayan yokta neyse..Dış politikamız ziyan durumda.

Zalimler için yaşasın CEHENNEM!

Zaman gösterdi ki Cennet ucuz olmadığı gibi Cehennem dahi luzümsuz değil!

Son olarak
Firavuna karşı olmanız yetmez Hz. Musa(AS) yanında olmanız gerekir!

Başkalarının bizim iç işlerimizde ne işi varsa bizim de o işimiz var :) Ayrıca konu tartışma çıkmaya yatkın karşıt görüş oluşabilecek bir konu. Bu tarz konular daha önce de tartışıldı ve böyle konular yasaklandı kilitlenmeli [MENTION=4264]kbasali[/MENTION]

İlk önce ülkende olanlara dertlen, Suriye'ye sıra gelir..

Size cevap vererek burayı polemik ortamına dönüştürmeyi istemiyorum . Sözüm gayet açık ve net . Kimin söylediğide anlaşılıyor . Allah yardımcıları olsun . Sizinde , onlarında .
Haydi hayırlı akşamlar

Zalimler için yaşasın CEHENNEM!

Zaman gösterdi ki Cennet ucuz olmadığı gibi Cehennem dahi luzümsuz değil!

Son olarak
Firavuna karşı olmanız yetmez Hz. Musa(AS) yanında olmanız gerekir!

Sen ne diyorsun be KONYALI arkadaşım ne alaka?

o değilde yandaki trt videolarına bakim dedim adamlar logo silme programıyla logoları silip üzerine kendi logolarını eklemişler. :)

şunu bile tartışma konusu yapıyosunuzya helal olsun kim ne dusunuyosa forum dısında belirtsin burası sızın kendi dusuncelerinizi dikte edebileceğiniz bi yer değil adam sadece izlemek isteyen varsa izlesin demiş bu tarz polemik amaclı cevaplar sadece kin ve nefret uyandırır ben actım ızlıyom varmı bıse dıcek olan ?

Siyasete girmeyi sevmem ama ilk önce kendi ülkeni düzeltte sonra git suriyeyle ilgilen.Dünyanın en pahalı interneti,benzini,vergisini al,işsizlik oranını tavan yaptır,eğitim sisteminin içine et,Bakanlarının yaptığı hortumu soygunu örtbas et...... Neyse uzatmak istemiyorum :)

bizim kardeş dediğimi kişiler asıl insanlık suçu yapıyor müslüman olmayan çocuğun kafasını kesmek mi özgürlük

kafa kesen aşırı dinciler ne oluyor sevgi kelebeği mi?

Bizim ne işimiz var başka bir ülkenin içişleriyle bu kadar anlayan yokta neyse..Dış politikamız ziyan durumda.

haklısınız dış politakımız ziyan durumda hocam ama söylemeden geçemiycem,iç politikamızda pek iç açıcı durumda degil ne yazıkki.

Başımıza bela oldular. Milyar dolarlar harcadık suriyeliler için. Geldi gitmiyorlarda geriye. Yeterince göçmen var maalesef türkiye de bir bunlar eksikti. Kusura bakmayın ben biraz farklı düşünüyorum.

burda mesele suriyenin derdi yada türkiyenin derdi deil. ben bu manzarayı 10 yıl önce ırak savaşındada görmüştüm. 10 yıl önce ırak, bugün suriye , 10 yıl sonrada türkiyeye gelir sıra. o yüzden bizene suriyeden bizim derdimiz deil gibi saçmalıklar sadece sizi ölüme,köleliğe,sömürülmeye bi adım daha yaklaştırır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri