Yeşil Sancak Ekibi Kurulmuştur

• Kullanıcı kubmarley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Yardım etmeniz güzel bir davranış ama yardım ettiğiniz kişileri afişe etmeniz yanlış bir davranış..Bu onların hem gururunu kırar, hemde demorize eder.. Bende formda bir çok kişiye yardım ettim ama tutup bir tanesinin ismini yazmadım yazmam da, bi Allah razı olsun derse yeter demezse de canı sağolsun Allah görüyor yukarda..Adam evli bir çocuğu var vs.. hiç etik değil hocam. Tabi bu benim eleştirim, yanlış anlamayın ama doğrusu budur.
Bazı şeyler sizinle Allah arasında olması gerektiğini düşünüyorum, kul bilmesede olur Allah biliyor..

kesinlikle her kelimesine katılıyorum güzel yazmışsın hocam eline sağlık

Herkezden tek tek onay alındı onlar sıkayetcı degıl sızmı sıkayetcınız memnun degılsınız ?

Tamam hocam he he sen haklısın. Mecbur onay verecekler vermeme gibi lüksü yok adamların ihtiyacı var tek tek eleme yapıyorsunuz, onay vermese başkasını seçersin.. Yani tabiri caizse El mahkum daha ne diyim. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın ama iyilik için, yapılan şeyler özel kalmalı..

böyle bi çalışma yapman çok güzel ancak resmen şova çevirmişsin hocam.

buna rağmen tekrar söylüyorum yaptığın şey çok güzel

Herkezden tek tek onay alındı onlar sıkayetcı degıl sızmı sıkayetcınız memnun degılsınız ?

Bu, bu konuya son yazım olacak. Meksis arkadasım özel mesaj yoluyla rica etti önceki yazılarımı editledim hocam. Burada kimse konuyu baltalamaya calısmıyor emin ol yaşımız da ayyuka ermiş derecede burada bilgi carpıstırmıyoruz ama bi snerji yaratıyoruz. Evet forumda herkes ögrenmek, bilgilendirilmek ister. Bu portalın en büyük amacı bu zaten! Ama ayan beyan bu şekilde oldumu itici gelebilir kimilerine bana da öyle geldi affınıza sıgınarakta hissiyatımı sundum. Herkes olumlu şeyler yazmak zorunda değil. Bu kadar eleştiri varsa biraz arkana yaslan ve düşün. Aslında çıkış noktan müthiş cidden harikulade ama yansıtış bicimin bana abeste iştigal geldi.

Ayrıca ben bu forumda öyle insanlar gördüm ki;

''Hesabımda 6 dolar birikmiş bu ay nasıl alabilirim'' Suallerini yönelten heh, işte bu insanlara yardımcı olalım kardeşim. Çünkü bu adam belli ki gerçekten ihtiyac sahibi ve bu işi gerçekten bilmiyor. Bilse 6 dolarımı nasıl alırım sorusunu yöneltmezdi.. ;)

Herkese iyi geceler dilerim.

Son düzenleme:
Yeşil SANCAK Ekibi kurulmustur .

Arkadaslar daha once http://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/50956-yardim-amacli-acilan-bir-konu.html Linkli konumdada belirttigim gibi gerçekten ytden gelen paraya ihtiyacı olduguna ınandıgım 4 kişi seçecegimi
ve butun

Bılgılerımı : En çok izlenen çöp olmamıs kategoriler , Bu kategorileri bulma yontemleri , İzlenme alınması için yapılması gerekenler vb konular
Tecrubelerımı : Dogru kanal tasarımı , Temiz videolu kanal yapımı , Organik abone kasma yontemleri , Dogru indexleme yontemleri vb konular
Taktıklerımı : Telifsiz eşlesensiz dunya geneli almadan kanal yapımı , Atılan Videoları Kategoriyle ilgili sitelerde paylaştırmak , Kanal kapanma sorununa son verme vb konular

hepsını bu kişilerle paylaşacagımı solemıstım . Allahın ıznıyle grubumuzu Bismillah ile bugun açmıs bulunuyorum Allah utandırmasın.

1 . Dostum [MENTION=16258]Cagatay[/MENTION] : Çağatay 24 yasinda Turkiyede 2 yıl universitesini bitirmiş , Şuanda Amerikada bolumu uzerine master yapan bir kardeşimiz .

NEDEN ÇAĞATAY : Gurbette yaşama zorluklarını bılırım .Yaklasık 2 sene yurt dısında yasadım gerçekten insan türk muhabbetini , ortamı , kardeşliği dostluğu memleket kokusunu ve en onemlısıde EZAN sesine hasret kalıyor. Aynı zamanda oranın insanları tarafından kötü insan olarak bilinmen piskolojik sorunlar yasatıyor. Bu zorlukları cekmeye calısan ve dayanamayın dayım ve teyzem 2 kardeş belcıkada intihar ettiler ( kendilerini astılar ) ve öldüler . Dostuma hem bir kardeş hemde bu sektorde yoldaş olmak boynumun borcu. Bu dostuma ;harcadığım youtube uzerındekı emeğimden kazandıgım taktikleri bilgileri ve tecrubelerimi tamamını paylaşmaya hazırım . ALLAH UTANDIRMASIN .

2. Dostum [MENTION=12961]mexis[/MENTION] : 28 yasında sakaryada yasayan Evli ve 1 kızı olan çok mukemmel bir abimiz kardeşimiz .

NEDEN Mexis : Malum her ailede oldugu gibi geçim sıkıntısı abimizdede var.Kredi borcları ev kırası yeme ıcme ailesel ıhtıyaclar zor bır durum . Bu abımızde ek bırseyler kazanmak ıstıyor bu işe atıldıgından belli bu konudan forumda çoluk çoçuklu evli abilerimiz çok AMA bu abimizin farkı var hiç yılmadan vazgeçmeden sıkılmadan gelen olumsuzlklara goz cevırerek yenı ıslere atılıyor hiç bilmediği halde zaman ve emek harciyor öğreniyor ve başarıyor bu teşhişi adsense banları basladıktan sonra kanal sorunları olustuktan sonra gmail ticareti yapmasından koydum dikkatimi çekti . Bunlardan yola çıkarak bu kardeşimizin gerçekten ek gelire ihtiyacı oldugunu anladım . Bu dostuma ; harcadığım youtube uzerındekı emeğimden kazandıgım taktikleri bilgileri ve tecrubelerimin tamamını paylaşmaya hazırım . ALLAH UTANDIRMASIN .

3. Dostum [MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] : Çoğu kişi bu arkadaşımlarımızı özgün videolarından tanır (ikizlerTivi ) . Forumumuzda yetenekli arkadaşlarımızdandırlar .

NEDEN EMRE : İkizlerimizi özgüne basladıkları tarihten beri takip ederim , forumumuzdan böle yeteneklerin çıkmasınada çok mutlu etmiştir beni ilk gördüğümde . Arkadaşların fikirleri oyunları şakaları çok iyi . Ozgun calıstıkları için zamana ihtiyacları var ve bunun için her hangi bir işte çalışamıyorlar ( Gelirleri yok ) . Bu işe başlamak için bir takım harcamalar yapmışlar ve borca girmişler . Bu kardeşlerimizin özgün çalışmalarında başarıyı yakalayacaklarına inanıyorum . Harcamaları ve ıhtıyaclarını karşılayacak paralarını kazanmalarında , video editleri ve planlı bır calısma kurma yolunda yoldaş olacağım . İkizlerimize ; harcadığım youtube uzerındekı emeğimden kazandıgım taktikleri bilgileri ve tecrubelerimin tamamını paylaşmaya hazırım . ALLAH UTANDIRMASIN .

4. Dostum [MENTION=9634]0zkan[/MENTION] : Özkan 22 yasında Mersin myo bilgisayar programcılığı okuyan ve aynı zamanda hyundai test şöförlüğü yapan çok sevdigim bi kardeşim.

NEDEN Özkan : Özkanla 1 sene önce tanışmıstık başka bir nickimle forumda . Bana niche konusunda çok sağlam bilgiler ve kaynaklar vermişti karşılığını beklemeden . Verdiği taktikler benim gunluk gelirimi 350 400 e kadar cıkarmamı sağladı sağolasın . O zaman benim yardıma ıhtıyacım vardı özkan yardım etti şimdi onun yardıma ihtiyacı var ben yardım edecegım allahın ıznıyle . Yani özkan benim kötü gunlerimin dostu oldugu için bu ekibin içinde ihtiyacı olsun veya olmasın , bu benım boynumun borcu hakkını bu şekilde inşallah ödemeye çalışacagım . Bu dostuma ; harcadığım youtube uzerındekı emeğimden kazandıgım taktikleri bilgileri ve tecrubelerimin tamamını paylaşmaya hazırım . ALLAH UTANDIRMASIN .

@Ustadlarım çok yardıma muhtaç arkadaşlar var lutfen boş zamanlarınızda cs , half life , halxball gibi etkinlikler yerine yeni kişilerle tanışıp yardıma ıhtıyacı olan kişilere yardım etmenizi sizden rica ediyorum . Bu şekil davranırsak bu sektorde kazanamayan kalmıyacak . Bu sektor ne kadar buyuk olursa olsun geçicidir bitecek , ama emin olun kazandıgınız dostluklar hiç bitmeyecek .

Allah utandırmasın hocam..
Başarınız daim ve kazancınız bol olsun..
4 arkadaşıma/abime/kardeşime ve size kolaylıklar diliyorum..

Sağlıcakla.. :)

Yazındaki aşırı "dini öğelerle bastırılmış" cümlelerden ya da yaptığın yardımı çok fazla göze batırdığın için rahatsız olan insanlara karşı "sen misin şikayetçi , sen misin memnun olmayan" gibi afiş etmeye yönelik cümleler kullanmasan bence daha iyi olur.. >>> Bu arada evet ben "memnun değilim.. rahatsız oldum.."

Yardımın güzel ama şahsi fikrim seçtiklerinin bazılarının yardıma ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.. Kazanmıyo olabilir ama bu maddi durumunun kötü olduğunu göstermez..

Valla çok yüklenmiş gibi olucam ama bi de keşke seçtiğin adamların hayat hikayelerini koymasaydın.. Böyle olunca iyice show yapıyo diyenlere malzeme vermiş olmuşsun.. Yardım gizli yapılır..

Dogru seçimler yaptıgımı gözümle gorerek onayladım tesekkurler . Tum tebrik mesajı atan arkadaslara binlerce tesekkur edıyorum .

Hayırlı olsun, inşallah hepiniz için faydası olur..

Ben açıkçası biraz şaşırdım (seçilen arkadaşlara değil sebeplerine). Mesela ilk arkadaş sadece amerikada okuyor diye secildiyse benim mantigima pek yatmadi. Daha fazla yardima ihtiyac duyan arkadas vardir diye dusundum. Belki de cok detayli yazmak istemediniz arkadaslarin sorunlarini tabi o da olabilir.

Sonucta benim aklima yatip yatmamasi da onemli degil. Hayirli olsun tekrardan hepiniz adına

güzel kardeşim gercek hayatındada böyleyim dedin nasıl biri olduğunu iyice anladım. peki bu göstereceğin kazanc metodları ve kazanılan para HELALMI HACI ???
Madem inanclı birisin bu şekilde konuyu acmıcaktın cünki din konusunda bizim millet cok HASSASdır !

Yazinizda gozume batan ve aklima yatmayan bazi yerler var. Umarim bu isin sonu iyi bir sekilde sonuclanir. Bekleyip gorecegiz.

HACI bu nedir bu ??? http://www.ytpara.com/farkli-kazanc-yollari/46546-yatirimim-borsa-olacak.html
burda cok zıttt bi durum var !!

"Merhaba arkadaslar 21 yasındayım , 7 senedir youtube ile çalışıyorum ve şu zamana kadar aldıgım butun paraları yedım ve hıc kenara koymayı başaramadım . Babam 61 yasında Muhasebeci ve 98 den beri borsayla ugrasmakta . Gazete yanyazarları ve gayrimenkul çalışanlarına devamlı tiyo veren biridir . Babamın istegi üzerine dun gedik gayrimenkul şirketlerinden hesap açtım ve borsaya dalmış bulunuyorum . İnternetten gelen parayı dırek borsaya atıp alış satış yapmayı dusunuyorum . Yatırım yapmak ısteyen veya bu işle uğraşmakta olupta tiyo isteyen arkadaslara memnuniyetle yardım edebilirim . "

güzel kardeşim gercek hayatındada böyleyim dedin nasıl biri olduğunu iyice anladım. peki bu göstereceğin kazanc metodları ve kazanılan para HELALMI HACI ???
Madem inanclı birisin bu şekilde konuyu acmıcaktın cünki din konusunda bizim millet cok HASSASdır !

Teskkur ederım yorumunuz ıcın bu konuyu baslamadan once bir kac hocama danıstım uzun uzun anlattım sıkıntı olmadıgını solemelerıne ragmen mantıgımla sorguladım gercekten emek harcadıgıma ınandıgım ıcın haram olmadıgına kanaat verdim . Tabı bu çalıştıgınız şekle gorede degısmekte bence .

Teskkur ederım yorumunuz ıcın bu konuyu baslamadan once bir kac hocama danıstım uzun uzun anlattım sıkıntı olmadıgını solemelerıne ragmen mantıgımla sorguladım gercekten emek harcadıgıma ınandıgım ıcın haram olmadıgına kanaat verdim . Tabı bu çalıştıgınız şekle gorede degısmekte bence .

ohaaa bunuda dedın ya sende harbi birşeyler var ben diyorum

:D :D

hocaların isimlerini alabilirmiyim veya tel varsa tel de olabilir. diyanetin mi şeyh mi kim bu hocalar ?

mayası bozuk olan para nasıl helal olur.

Youtube helal mi haram mı bilemem ama;

Borsa tamamen haramdır. Emek verilmeden kazanılan her para dinimizce lanetlidir bunu unutma genç adam. Ve borsa öyle ''gelin tiyo vereyim''diyebilecegin bir şey değil kimsenin hakkına girme. Çok insan gördüm yuvası dağılan bu işte. Bu konu çok uzadı bence kilitlenmeli artık. Arkadaşlar yeterince rencide oldu sayende.

Konu sahibi arkadaş konusunu editlemiş, konuda amacından fazlasıyla sapmış helal haram tartışmaları forumda yasak arkadaşlar bunun yeri asla burası değil. Konuyu kilitliyorum iyi geceler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri