Yeşil SANCAK Ekibi kurulmustur .
Arkadaslar daha once
http://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/50956-yardim-amacli-acilan-bir-konu.html Linkli konumdada belirttigim gibi gerçekten ytden gelen paraya ihtiyacı olduguna ınandıgım 4 kişi seçecegimi
ve butun
Bılgılerımı : En çok izlenen çöp olmamıs kategoriler , Bu kategorileri bulma yontemleri , İzlenme alınması için yapılması gerekenler vb konular
Tecrubelerımı : Dogru kanal tasarımı , Temiz videolu kanal yapımı , Organik abone kasma yontemleri , Dogru indexleme yontemleri vb konular
Taktıklerımı : Telifsiz eşlesensiz dunya geneli almadan kanal yapımı , Atılan Videoları Kategoriyle ilgili sitelerde paylaştırmak , Kanal kapanma sorununa son verme vb konular
hepsını bu kişilerle paylaşacagımı solemıstım . Allahın ıznıyle grubumuzu Bismillah ile bugun açmıs bulunuyorum Allah utandırmasın.
1 . Dostum [MENTION=16258]Cagatay[/MENTION] : Çağatay 24 yasinda Turkiyede 2 yıl universitesini bitirmiş , Şuanda Amerikada bolumu uzerine master yapan bir kardeşimiz .
NEDEN ÇAĞATAY : Gurbette yaşama zorluklarını bılırım .Yaklasık 2 sene yurt dısında yasadım gerçekten insan türk muhabbetini , ortamı , kardeşliği dostluğu memleket kokusunu ve en onemlısıde EZAN sesine hasret kalıyor. Aynı zamanda oranın insanları tarafından kötü insan olarak bilinmen piskolojik sorunlar yasatıyor. Bu zorlukları cekmeye calısan ve dayanamayın dayım ve teyzem 2 kardeş belcıkada intihar ettiler ( kendilerini astılar ) ve öldüler . Dostuma hem bir kardeş hemde bu sektorde yoldaş olmak boynumun borcu. Bu dostuma ;harcadığım youtube uzerındekı emeğimden kazandıgım taktikleri bilgileri ve tecrubelerimi tamamını paylaşmaya hazırım . ALLAH UTANDIRMASIN .
2. Dostum [MENTION=12961]mexis[/MENTION] : 28 yasında sakaryada yasayan Evli ve 1 kızı olan çok mukemmel bir abimiz kardeşimiz .
NEDEN Mexis : Malum her ailede oldugu gibi geçim sıkıntısı abimizdede var.Kredi borcları ev kırası yeme ıcme ailesel ıhtıyaclar zor bır durum . Bu abımızde ek bırseyler kazanmak ıstıyor bu işe atıldıgından belli bu konudan forumda çoluk çoçuklu evli abilerimiz çok AMA bu abimizin farkı var hiç yılmadan vazgeçmeden sıkılmadan gelen olumsuzlklara goz cevırerek yenı ıslere atılıyor hiç bilmediği halde zaman ve emek harciyor öğreniyor ve başarıyor bu teşhişi adsense banları basladıktan sonra kanal sorunları olustuktan sonra gmail ticareti yapmasından koydum dikkatimi çekti . Bunlardan yola çıkarak bu kardeşimizin gerçekten ek gelire ihtiyacı oldugunu anladım . Bu dostuma ; harcadığım youtube uzerındekı emeğimden kazandıgım taktikleri bilgileri ve tecrubelerimin tamamını paylaşmaya hazırım . ALLAH UTANDIRMASIN .
3. Dostum [MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] : Çoğu kişi bu arkadaşımlarımızı özgün videolarından tanır (ikizlerTivi ) . Forumumuzda yetenekli arkadaşlarımızdandırlar .
NEDEN EMRE : İkizlerimizi özgüne basladıkları tarihten beri takip ederim , forumumuzdan böle yeteneklerin çıkmasınada çok mutlu etmiştir beni ilk gördüğümde . Arkadaşların fikirleri oyunları şakaları çok iyi . Ozgun calıstıkları için zamana ihtiyacları var ve bunun için her hangi bir işte çalışamıyorlar ( Gelirleri yok ) . Bu işe başlamak için bir takım harcamalar yapmışlar ve borca girmişler . Bu kardeşlerimizin özgün çalışmalarında başarıyı yakalayacaklarına inanıyorum . Harcamaları ve ıhtıyaclarını karşılayacak paralarını kazanmalarında , video editleri ve planlı bır calısma kurma yolunda yoldaş olacağım . İkizlerimize ; harcadığım youtube uzerındekı emeğimden kazandıgım taktikleri bilgileri ve tecrubelerimin tamamını paylaşmaya hazırım . ALLAH UTANDIRMASIN .
4. Dostum [MENTION=9634]0zkan[/MENTION] : Özkan 22 yasında Mersin myo bilgisayar programcılığı okuyan ve aynı zamanda hyundai test şöförlüğü yapan çok sevdigim bi kardeşim.
NEDEN Özkan : Özkanla 1 sene önce tanışmıstık başka bir nickimle forumda . Bana niche konusunda çok sağlam bilgiler ve kaynaklar vermişti karşılığını beklemeden . Verdiği taktikler benim gunluk gelirimi 350 400 e kadar cıkarmamı sağladı sağolasın . O zaman benim yardıma ıhtıyacım vardı özkan yardım etti şimdi onun yardıma ihtiyacı var ben yardım edecegım allahın ıznıyle . Yani özkan benim kötü gunlerimin dostu oldugu için bu ekibin içinde ihtiyacı olsun veya olmasın , bu benım boynumun borcu hakkını bu şekilde inşallah ödemeye çalışacagım . Bu dostuma ; harcadığım youtube uzerındekı emeğimden kazandıgım taktikleri bilgileri ve tecrubelerimin tamamını paylaşmaya hazırım . ALLAH UTANDIRMASIN .
@Ustadlarım çok yardıma muhtaç arkadaşlar var lutfen boş zamanlarınızda cs , half life , halxball gibi etkinlikler yerine yeni kişilerle tanışıp yardıma ıhtıyacı olan kişilere yardım etmenizi sizden rica ediyorum . Bu şekil davranırsak bu sektorde kazanamayan kalmıyacak . Bu sektor ne kadar buyuk olursa olsun geçicidir bitecek , ama emin olun kazandıgınız dostluklar hiç bitmeyecek .