Yeşilçam çalışanlar dikkat

DeviLLe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kolayca.net
Merhaba, yeşilçam filmleri çalışan arkadaşlar Arzu Film kendi youtube kanalını oluşturmuş ve artık bütün filmlerini kendi hesabından yayınlama kararı almış. Sanırım yeşilçam filmlerinin çoğunu elinde bulunduran bu firmanın filmlerini çalışan arkadaşlar telif almaya başlayacak.

bu arada bu içeriklerle ilgili kanal almayı ya da satmayı düşünen varsa bir kez daha düşünsün. iki tarafında başı ağrımasın.

Yeşilçam Filmleri Artık Youtube Üzerinden İzlenebilecek

Son düzenleme:
artık spam gerçekten daralıyor. Büyük şirketler alacak yavaş yavaş bu işleri. Özgün yapabiliyorsanız yeteneğiniz oyun oynama vb.. şimdiden başlayın belki 4 5 ay az para kazanırsınız ama sonunda sağlam işiniz olur.

artık spam gerçekten daralıyor. Büyük şirketler alacak yavaş yavaş bu işleri. Özgün yapabiliyorsanız yeteneğiniz oyun oynama vb.. şimdiden başlayın belki 4 5 ay az para kazanırsınız ama sonunda sağlam işiniz olur.

aynen bende böyle düşünüyorum youtube dan haberleri olmaya başladıkça yavaş yavaş büyük şirketler youtube a kaymaya başladı. youtube üzerindeki kazançtan haberdar oldukçada daha fazla artacak ve yavaş yavaş spam diye birşey kalmayacak. bunun olmasıda 1,2 seneyi bulabilir.

Sabah Gazetesinin internet sitesinde gecen cumleyi aynen yaziyorum:

"İllegal olarak YouTube gibi çeşitli video yükleme sitelerine yüklenen bu filmler Arzu Film'i kızdırmış olsa gerek. Filmleri yeniden restore eden Arzu Film, yüksek ses ve görüntü kalitesindeki unutulmaz Türk filmlerini YouTube'a yükledi." :D ah sizi gidi ah :D

"İllegal olarak YouTube gibi çeşitli video yükleme sitelerine yüklenen bu filmler Arzu Film'i kızdırmış olsa gerek. Filmleri yeniden restore eden Arzu Film, yüksek ses ve görüntü kalitesindeki unutulmaz Türk filmlerini YouTube'a yükledi." :D ah sizi gidi ah :D

bende bunu görün diye attım :D ben türkçeye karşıyım :cool: :D şaka maka herkes özgün kanal kayıyor arkadaş vardı üniden geçen sene adam kendine vlog kanalı açmış şok oldum gmail bildirm düşünce :D

aslında bi anlamda birçok açıdan doğrusunu yapıyolar..

hababam sınıfını star tv den restorasyonlu kayıt yapıp yt'ye upladıgım günü hatırlattın hocam :)

türkmax ve star tv forever :D

neyi ne kadar daraltırlarsa daraltsınlar yt bu işten para kazandığı sürece spam bitmez. sen ne atacağını bilirsen senin ekmeğinde bitmez :)

bende zamanında 3-4 eski türk filmi atmıştım 2sine telif atılmış.girip bakmadım bile kim atmış diye..onlardır herhalde.

filmleri full değilde içindeki komik replikleri atarsak yine yermiyiz telif? bir sürü videom var böyle:)

Ben zamanında kesit kesin kullanıp atmıştım az ekmek yemedim helal et arzu film :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri