Yetenek sizsiniz 1. olma taktiği

daha savunanlar varya gülüyorum . adamın tüm herşeyi doğrudan doğruya emek hırsızlığı . birşeyleri toplar birleştirir harmanlarsın ya hani . o bile yok .

1. Diksiyon kötü. ( ne dediği anlaşılmıyor )
2. Espiriler zaten kötü.
3. Duygu sömürüsüyle buralara kadar gelmiş belliki.
( en ezilen biziz yokluk çektik felan )
4. Herhalde Yılmaz Erdoğan, Ersin Korkut yada Mahsun Kırmızıgül kankası Acuna bu çocuğu 1. yap parası neyse ben verem demişler.
5. Bu elemanın 1. olması normal kaldıki Turabi denen elemanda bu ülkede hep NumberOne.
6. Yakında Acun buna program yaptırır daha fazla kazansın diye.

Bunu izleyene kadar açın Leyla Mecnun ne bilem Güldür Güldür felan izleyin 12 Dk eziyet çekilmez.

Acunun hiçbir programını izlemiyorum paso YT'de anasayfada duruyordu 2 gündür bir izleyem dedim burda konusu açılınca.
Elemanın videoda 2 gün olmasına karşın 484k izlenmiş fazla kazanamamıştır.
:D

herşeye tamamda örnek verdigin 3kişiden ne istedin anlamıyorum :)

o değil de millet çocuğa çok takılmış :) hanginiz bir cem yılmaz, ata demirer merak ediyorum :) çocuk zaten anlattıklarıyla değil, anlatış şekli ve sempatisiyle kazandı :) Oraya çıkan her stend-up cu aynısını yapıyordu :) anlatmaya çalışıyor, ezberlemiş gelmiş :D kim bilir kaç gün boyunca ezberlemiştir, birleştirmiştir :D

Son olarak Atalay demirci, sadece bir benzeri, 2 side sempati sayesinde kazandı :)

:) cocuga laf sallayan arkadaslar heralde hepsi ozgun video cekip para kazaniyor cocuk spamla 1. olmus biz nasil spamla kazaniyorsak cocukta spami calisip guzel susleyip iste yapistirdi 1.ligi :D

:) cocuga laf sallayan arkadaslar heralde hepsi ozgun video cekip para kazaniyor cocuk spamla 1. olmus biz nasil spamla kazaniyorsak cocukta spami calisip guzel susleyip iste yapistirdi 1.ligi :D

konuda yılın postuna aday gösteririm bunu,müthiş bir bakış açısı...
çocuk kaliteli spam yapmış hemşeriiimm :D

zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış misali çocuk şimdi parayla zevk yapıyor tüm züğürtlerde arkasından laf ediyor :)

La adam 500 k yi koymus spamdan sizde burda kiskanin.. :D Neyse kanal yapmaya devam

Olumlu bakalım.arkadaşlar.bbiraz kazanmış helal olsun maddi durumu iyi değil.gibi bayrami ne kadar mutlu geçirecekler kim.bilir inci vs hepimizi tebessüm ettirip güldürüyor bu seferde gariban. Bir aileyi uzun sureli güldürdü inanın serkan inci vs gurur duyuyordur kendi daha fazlasını kazanıyor ama neyse olumlu bakalım helali hoş olsun kazandığı ;)

Yalniz soyle bir durum var 500 milyari birden vermiyor her ay 3-5 milyar veriyor sahin kendirci yanimizda oturuyor cocuk daha yeni bayram harcligi almaya geldi siz dusunun durumu :D

Telefondan gönderildi.

git yap o zaman neden duruyorsun ???? kolalı nesquikli unlu nar ekşili içecek içmekten zor olmasa gerek konuşup espiri yapmak değil mi ?

önce soruya cevap verirmisin kardeşim hiç konuşma yaptın mı 1000 kişinin önünde ?

nolcak bende yaparımla olmaz bu işler. bu bir özgüven meselesi. konuşurum diye gidersin adını unutursun o kadar kişinin karşısında.

insanları ağlatmak kolay güldürmek zordur... boktan espirilerde olsa çalıntı da olsa güldürmüş mü adam güldürmüş milleti alcağını da almış...gerisi fasa fiso

geçen senelerde de köpek kazandı diyo millet köpek kazanmadı onu eğiten ve değişik şeyler yapmayı öğretebilen sahibi kazandı...
ilk olarak sorunuza cevap vereyim.

çanakkale zaferleri yıldönümünde ilçe meydanında 3000 kişinin önünde şiir okuyup ikinci oldum. ödülümü bizzat kaymakamın elinden aldım.

özel bi tiyatroda yer alıyordum. okul dolayısı ile bıraktım. istediğim zaman tekrar dönebilirim ekibe. ufak çaplı marmara - ege turnesi yaptık.

istiklal marşının kabulünün yıldönümünde 700 kişilik tiyatro salonunda okulumun düzenlemiş olduğu programda mehmet akif ersoy'u canlandırdım.

özel veya okul çapında organizasyonlarda yaptığım sunuculukları saymıyorum...

burada benim o arkadaşa eleştirim şu; resmen esprileri kağıttan okusaymış daha iyiymiş. hiç ruhunu, duygusunu katmadan, çalışmadan, diksiyonunu düzeltmeye uğraşmadan, ezbere sergilemiş performansını. böyle bir yarışmaya katılmış ve birinci olmuş. halkımızın stand-up ve mizah anlayışını da ortaya çıkarıyor aslında bu durum. sizi bilmem ama ben bu arkadaş birinci olduğu için utanıyorum.

inanın bana bu ülkede okuma yazma bilen ve biraz da ezber yeteneği olan herkes bunu yapar.

edit: insanların böyle (açık söyleyeyim) rezalet bir performansı beğeneceğini bilseydim bir dakika durmazdım, giderdim zaten.

Son düzenleme:
acunun hiç bir yapımını izlemem çevremde de izletmem. anasayfada videoyu görünce bi bakayım dedim. acun bildiğin zorla gülüyor. birinci yapacaksın da bu kadar belli etme

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri