Yeter Artık Ünlem Düş Yakamdan

bence artistlik yapmıyor.
nerde artist dolu sende bir yöntem bulunca paylaşmazsan aynısını sana hatırlatcam ;)

al sana yöntem :D istiyosan anlatim

oQv3m2.png

Camtasia video ve video ile alakalı resım bul, video sağından solundan daraltarak ufak hale getiriyosun. sonra sağına solunada resim eklersin, camtasia audio kısmında ses ayar ufak kurcalama sonra sesi hızlandırma 110-115 gibi sonra render :D anlamadım deme

Camtasia video ve video ile alakalı resım bul, video sağından solundan daraltarak ufak hale getiriyosun. sonra sağına solunada resim eklersin, camtasia audio kısmında ses ayar ufak kurcalama sonra sesi hızlandırma 110-115 gibi sonra render :D anlamadım deme

tamamda 100 videoyu nasıl renderlicem :D

ben renderlarım :D eğerki, videolar 10 dakika ve 20-30 mb uygun fiyata yaparım :D

bende renderlerim sıkıntı yokta çok kanalla çalışıyorum tek tek uğraşmak istemiyorum başka program varmı toplu render için wondershare var ama o ünlemden geçirmiyor efekt verince.

1 Günde Kanalına Kaç Video Yüklüyorsun ?

Kanalının Açılış Tarihi Ve İçindeki Video Sayısını (Sildiklerinle Beraber) Söyler Misin ?

13 kanal 200 250 yakın video attım youtubede olmayan yaklaşık 100 tanesi ünlem verdi. sonra yğklediğim bütün videolar ünlem vermeye basladı.

bilgisayarda yaptıgın basit bir işlemin videosunu çek..sonra youtubeye at..ünleme geçecektir sonrasında ünleme tıkla ve bilgisayarın resmini çek at ..anında ünlem kalkacaktır..1 2 saat sonrada diyer videoları yüklemeye devam et..ünlem kalkmış olur.

onuda şöyle yaptım evde video çektim sonra resimlerini de çektim videoyu attım ona bile ünlem verdi.ben de resimleri upload yaptım gönderdim soru iaretine döndü ünlem ama ne zaman dolar olur bilmiyorum..

arkadaşlar iyi geceler kolay gelsin,bi çok arkadaş sormuştu camtasia dünya ve eşleşen gibi ben vevo müziklerde bu yöntemle geçebiliyorum umarım...onca laf yaptık :(

camtasia editlemiş olduğum dosya zipledim upload ettim..birde kanalda 3-5 tane müzik var onlarada bakabilirsiniz.

Zippyshare.com

1P5ppj.png

Video Bu : Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna - YouTube

1P5p7j.png

arkadaşlar bu konuda hakkınızı helal edin

onuda şöyle yaptım evde video çektim sonra resimlerini de çektim videoyu attım ona bile ünlem verdi.ben de resimleri upload yaptım gönderdim soru iaretine döndü ünlem ama ne zaman dolar olur bilmiyorum..

güzel dolar olmaz o :D fakat 1 2 gün sonra video yüklediğinde ünleme düşmez :))

kanal mimlenmiş 40 takla da atsan dolar yakamazsın, yeni kanal aç yoluna devam et.

kanal mimlenmiş 40 takla da atsan dolar yakamazsın, yeni kanal aç yoluna devam et.

Yeni kanal açtım aynı sorun devam etti sanırım gmail hesabı da m k karalisteye alınmış. Bende yeni gmail açtım,yeni kanallar açtım camtasiae ile editledigim videolar attim $ oldu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri