Yetimhaneye Yardım Hakkında

Kaanbulut

Yasaklanmış
Arkadaşlar herkese merhabalar.
Öncelikle Serkan abiden Allah razı olsun tekrardan.
Onun sayesinde bende başkaları için elimden gelen yardımları yapmaya çalışıyorum.

İstanbul / Kartal bölgesinde yetimhaneye yardım da bulunuyorum.
Küçük kardeşlerimiz için sabah kahvaltıda açık büfe kurduruyorum.
Bir şirket ile anlaştım.

Yetimhane de sadece erkek var. Toplamda 50 kişiler. Bu kardeşlerimize yaz ayında olduğumuz için bir jest yapmayı düşünüyorum.
Her evde Playstation 3 var. Fakat oyunlar pahalı olduğu için hiç bir evde oyun yok. Oyunlar elden ele dolaşmaması adına bu kardeşlerimiz için bir ps 3 oyun alalım diyorum. Malum yaz aylarındayız onlarda sadece yaz ayları (okul kapalı olduğu için) oynayabiliyorlar.

Tabi kardeşlerimizin bir kaç eksiği daha var. Gerçekten yardım edebilecek arkadaşlar bana mesaj atarsa gerekli listeyi veririm. Gücünün yettiği kadarına oda destek çıkar. Ben yetimhane müdürü ile birebir görüştüm arkadaşlar.

Dediğim gibi isteyen ve gerçekten yardım edebilecek arkadaşlar mesaj atarsa hızlı bir şekilde iletişim kurmak adına sevinirim.

Eksik listesini buraya ekleyemiyorum çünkü müdüre hanımın dediğine göre daha sonra bu eksikler giderildikten sonra sürekli bu eksikleri yolluyorlarmış.

İletişim: PM

Not: Oyunları pek bilmem ama PS3 sadece orjinal oyun kabul ediyormuş galiba. Müdüre hanım öyle dedi. Bu sebepten dolayı kendi imkanlarıyla alamıyorlarmış. Tabi o biraz da özele kaçtığı için.

PS 3 NEED FOR SPEED OYUNU: 5 ADET ALINIYOR.
TİTAN - 2 ADET.
KaanBULUT - 3 ADET.

PS oyunları tamamdır. Diğer eksik listesi için lütfen mesaj atınız arkadaşlar.

Yardım yapan.
1.schizopat
2.zpostar
3.Melih

---------------------------------------------------------

Yardım yapan arkadaşlara özel mesaj ile resimlerin bulanıksız halini gönderdim lakin foruma ancak bu şekilde koyabiliyorum. Çünkü fotoğraf çekimi ve paylaşımı yetimhanede yasaktı.
Neyse ki benim niyetim fotoğraf vs değil onların açık hava da hep birlikte kahvaltı yapmalarını sağlamaktı. Şahsen güzel olduğunu da düşünüyorum. Çünkü sınıf annelerinin dediğine göre sadece böyle organize
yapıldığı zamanlarda hep birlikte kahvaltı yapabiliyorlarmış. Neyse ki sorunsuz bir şekilde fazlasıyla herkes yedi. Bunu bizzat kendim takip ettim çocukların bol bol yemesi için.

Öncelikle kendi adıma söyleyeyim. Eksik listesinde yardımcı olan arkadaşlarıma teker teker teşekkür ediyorum. Zaten o arkadaşlara ö.m attım. Orada çalışan hizmetli arkadaşlardan tutun müdüre hanıma kadar hepsi teşekkürlerini iletti. Allah nasip ederse sağlığımız saatimiz yerinde olursa ben şahsi olarak bu tarz yardımları her ay yapacağım. Sizlere de kesinlikle tavsiye ediyorum. Aldığınız o paradan dağıtın yardım yapın.
En azından elinizden gelen yardımı yapın arkadaşlar.

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan geçirmenizi diliyorum.

9XkaX8.jpg

BXlaXQ.jpg

oQBXnQ.jpg

Tüm kardeşlerimizin hepinize selamı var.....

Şuanda sadece eksik olarak.

1. Kapri Pantolon (kot yada kanvas) - 50 Adet
7. Rambo Atlet (gri veya siyah) - 50 Adet

Ben bunları bir daha ki ay sonu gücüm yeterse alacaktım. Tek eksikleri şuanda bunlar..

Son düzenleme:
Kaan PS3'ü jailbreak ile kırdırıp korsanda internetten oyun indirerek oynatabilirsin. Kadıköyde bununla ilgilenen yerler var. Çok güzel bir düşünce tebrik ederim.

Kaan PS3'ü jailbreak ile kırdırıp korsanda internetten oyun indirerek oynatabilirsin. Kadıköyde bununla ilgilenen yerler var. Çok güzel bir düşünce tebrik ederim.

Şimdi Emre onlar PS3'ü kimden aldı hediye mi ettiler yoksa Devletten aldıkları burs paralarını mı biriktirdiler aldılar mı bilmiyorum hani.
Şimdi ben Müdüre hanıma gidip kırdırarak korsan oyun oynatabilirsiniz diyebilirim. Ama biraz abes kaçar illa ki onlara bu teklif yapılmıştır ama bunlar için önemi büyük olduğu için yaptırmıyor da olabilir.

Keşke yardım edecek bütçem olsa. mayısta kanal yoktu ödeme alamadık ama temmuz ödemesinde elimden geldiğince katkıda bulunacağım.
Güzel düşüncen için tebrik ederim.

Kaan 2 oyun CD parasını sana gönderiyorum sen alırsın topluca. Hayırlısı olsun mübarek ramazan öncesi sevinsin güzel kardeşlerimiz. Kazanıyorsak vermesini bilmemiz lazım. Forumda ki diğer gücü yeten arkadaşlarda yardım da bulursa çok güzel olur.

2 başka arkadaşta yardım ediyor. Yarın ödeme geçeceklermiş ben alacağım. Kendilerine zaten resim vs atarım görürler o günü.

Bu kadar tamamdır arkadaşlar zaten daha fazlasına gerekte yok listeye yeter diye düşünüyorum. Yetmediği taktir de kendim takviye yaparak tamamlarım.
Herkesten Allah razı olsun. İyi çalışmalar.

Yapılabilecek bir seyler varsa buradayız kardeşim. Elimden geldiğince yardımcı olurum inşallah.

Helal olsun kardeşim yaptığın adamlık işte eksik vs konuya yaz herkes görsün daha rahat olur.

Elimden geldiğince yardımcı oldum sağolsun forumdan bir kaç arkadaşımız da yardımcı oldu cuma sabahı açık büfe kahvaltı yaptık çocuklarla. Daha sonra biraz daha top koşturduk. :)

Mudure hanimla gorus kardeslerimizi bi aksam lunaparka gotursunler veya bi guzel bolca iftar yemegi duzenesinler eminim forum olarak bunu yapabiliriZ

Yani kendileri gotürebilir belki tam bilmiyorum dediğin gibi görüşmek lazım onu. Ama şahıs olarak çıkartmaya izin vermiyorlar. Daha doğrusu çocuklar için yararlı olmuyor vs demişti bana. Şahsi olarak çıkartıldığında.
Tabi toplu olarak kendileri çıkartırlar mı bilmiyorum onu görüşebilirim.

Aslında şuanda 2 eksikleri daha var biraz ağır kaçıyor ama benim gücüm yetmedi yetseydi onları da alacaktım. Ben en kötü bir daha ki ay sonu durumum el verirse alırım diye düşünüyordum.

Elimden geleni yapabilirim. Destek felan çıkabilirim :)
-Tebrikler ayrıca

Elimden geldiğince yardımcı oldum sağolsun forumdan bir kaç arkadaşımız da yardımcı oldu cuma sabahı açık büfe kahvaltı yaptık çocuklarla. Daha sonra biraz daha top koşturduk. :)

Yani kendileri ***ürebilir belki tam bilmiyorum dediğin gibi görüşmek lazım onu. Ama şahıs olarak çıkartmaya izin vermiyorlar. Daha doğrusu çocuklar için yararlı olmuyor vs demişti bana. Şahsi olarak çıkartıldığında.
Tabi toplu olarak kendileri çıkartırlar mı bilmiyorum onu görüşebilirim.

Aslında şuanda 2 eksikleri daha var biraz ağır kaçıyor ama benim gücüm yetmedi yetseydi onları da alacaktım. Ben en kötü bir daha ki ay sonu durumum el verirse alırım diye düşünüyordum.

Aferin kardesim , gercekten seni tebrik ediyorum , yapilabilecek en guzel yere yardimini yapmissin , bahsettigin diger 2 eksik nedir , ozel mesaj atarmisin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri