Yetişin!! 60 kuruşa 4 gb usb flash aldim.

azenec

Kayıtlı Üye
Yetişin beyler aliexpress yeni kayit olan üyelere 2 usd ve 4 usd degerinde 2 kupon veriyor. bu kuponlardan ilkini 2.01 usd ve üzeri alışverişlerde kullanip 0.20 usd ödeyerek 4 gb usb flash aldim.

Yalnizca yeni açılan hesaplarda çalışiyor. Öyleki bu etkinlik yüzünden sitedeki nerdeyse tüm 4 gb uzb flashlar bitti. çinliler hepsini sömürecek.

Siteye girin en yukaridaki kirmizi bannere tiklayin.
PQ2Bad.jpg

böyle sayfa gelecek. birincini 0.01 dolar ikinci kuponu ucretsiz alin.
LQ8E80.jpg

ilk önce ilki alin.

ZYjJpo.jpg

kuponu aldikdan sonra 5-10dk bekleyin. geldikden sonra aşağıdaki linke girip 2.20 dolar gibi usbleri 0.20 dolara alin.

sonuç:

88WQoW.jpg

buradan bulabilirsiniz bitmemiş usbleri:

https://www.aliexpress.com/wholesal...0&initiative_id=AS_20160927120656&needQuery=y

Son düzenleme:
64 GB 14:43 USD bir adet alabiliyoruz mu?

hocam 64 gb yi seçme 4 gb yi seç. fiyat 2.20 usd görükecek otomatik. eğer kur TL gözüküyorsa yükaridan dolara çevir kredi kartiyla ödeme yapinca TL ye tekrar dönersin.

---------- Spam Engelliyici 00:33 ---------- Önceki Mesaj 00:32 ----------

kuponu aldım ama hala gelmedi kesin gelirmi ?

10-15 dk ya işlem onaylanir hocam. biraz geç onaylaniyor. gelince my coupons da gözükür. sen satin alinca kupon fiyata direk yansir.

usb bellek mi kaldi ya artik :) dropbox lar google driveler ciktigindan beri 4 yil once aldigim 32 gb lik usb nin nerde oldugunu bile bilmiyorum :D

ama konu guzel konu, acan arkadasa yardimseverliginden oturu tesekkurler :)

kim kimi kopartıyor aga telefon tripodundan tutun mikrofona kadar aldık bakalım hayırlısı :D

4 dolarlık kuponu nıye kullanamıyorum
apply AliExpress Coupon: You don’t have any coupons - US $0.00
gozukmuyor

[MENTION=13409]deLgech[/MENTION] hocam her 1 saat de yenileniyor stok farklı ürün geliyor ve yeni üye olman lazım ben 4 tane yeni hesap actım 3 tanesini kullandım son hesaplada güzel bir ürün gelmesini bekliyorum

istediğimiz ürünü alamıyoz yani [MENTION=23288]kalwen[/MENTION] doğru mu anladım alabileceklerimize nerden bakıcaz

---------- Spam Engelliyici 02:02 ---------- Önceki Mesaj 01:52 ----------

Sacma - Hızlı Resim alınmıyor kupon siparişi iptal ediyor siz nasıl alıyonuz :D:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri