Yetti gari Bu ünlem de ( ! ) çok oldu

yankee200955

Yasaklanmış
merhaba herkese iyi forumlar arkadaşlar ben açıkçası spam fragman çalışıyorum ama şu son günlerde artık ne atarsam bir türlü $ ı yakamıyorum.

benimle birlikte çalışan arkadaş partnerli diye çatır çatır yakıyor acaba sizden ricam bu dizi - fragman için en uygun ve en kolay alabilecek partner hangisi (awe hariç malum telifte ödeme yapmıyor vs vs.)

konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum .

:confused:

Şu adsensenin tıklama hesabına deli oluyorum.İllaki 30 40 dk mı video atcaz burdan para kazanmak için.Günde 1k izlenim alıyorum 2-3 dk lık videolara tık 5 i geçmiyor.Ayar oldum.

Hocam Size Bişey Öneriyim Şimdi Bi Kanal Açın Kanala en az 500 video atın En Fazla 200 Tanesi Ünlem Gelir Ben Öyle Yapıyorum Öyle Daha İYİ Oluyor

off off yetti ya bu ünlem dünden beri ne attıysam ünleme düşüyor

yani illa partnerliğe zorluyorlar anlamadım ki nasıl bir katakülleye geldik :)

yani bana göre çok güzel oldu bu ünlem olayı artık emek ve zaman verenler kazanacak. botla çalışanlar anca öğrenci haşlığı çıkarır bu saatten sonra. ama banlanma riski de var onu bile göremeyebilirsiniz... :D

Hocam Hiç Ödeme Almadım Fakat Bi Sorun Çıkmaz Forumda Alan Bir Sürü Üye Vardır Mutlaka

Bende 150 video attım, videoyap ünlemi geç sistemini de açmama rağmen 15 tanesi yandı 135 tanesi ünlemde

yani bana göre çok güzel oldu bu ünlem olayı artık emek ve zaman verenler kazanacak. botla çalışanlar anca öğrenci haşlığı çıkarır bu saatten sonra. ama banlanma riski de var onu bile göremeyebilirsiniz... :D

işin garip yanı bot olmadan yapıyorum yine aynı şey ama spam kasan partner ile de kasabiliyo maalesef

Kanal bir sefer spama düşünce daha sonra ne eklerseniz ekleyin hep ünlem oluyor. Ünleme düşen videoyu başka kanalıma yüklüyorum o kanalda $ yanıyor.

Şu adsensenin tıklama hesabına deli oluyorum.İllaki 30 40 dk mı video atcaz burdan para kazanmak için.Günde 1k izlenim alıyorum 2-3 dk lık videolara tık 5 i geçmiyor.Ayar oldum.

1000 izlenmeye ne gelmesini bekliyosunki ?
Ayrıca ünlemin belli başlı bir çözümü yok, videolarınızla biraz oynayın, editleyin sonra para kazanmasını açın.Eğer hiç yakamıyorsanız kategori değiştirin.
Youtube sadece dizi ve fragmandan ibaret değil.Nazicane tavsiyemde yabancı çalışın, ama ingilizce değil..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri