YGS 2016 sonuçları açıklandı.

Kuzenim 200.000 ci olmuş, benim zamanıma göre çok değişmiş sistem şimdi bu başarımı başarısızlıkmı biri tarif etsin :)

Geçen seneye göre 30 puan fazla yaptım, ama 50 bin sıralama gerideyim.

Sıralamalar çok fena uçmuş, belli bir puan aralığında acayip yığılma var.. Neyse ki önemli olan LYS :D

Sınav bu sene kolaydı diyorlardı büyük ihtimal sıralamanın yüksek olması ona bağlı 30 gün sonrada benim EKPSS var inşallah ondada sorular kolay olur

Allah belalarını versin ben yıl boyunca g... yırtıp çalışayım gelsin çalışmayanlar beni geçsin böyle bir sınav sistemi olamaz !

Kuzenim 200.000 ci olmuş, benim zamanıma göre çok değişmiş sistem şimdi bu başarımı başarısızlıkmı biri tarif etsin :)

Sinava hazirlanma sartlarina, hedeflerine gore degisir ama pek basarili olmamis gibi.

Allah herkesin gönlüne göre versin inş. Hayırlısı olsun.

Allah belalarını versin ben yıl boyunca g... yırtıp çalışayım gelsin çalışmayanlar beni geçsin böyle bir sınav sistemi olamaz !

Hocam YGS zaten bilgi sınavı değil, mantık & yorum sınavı.. Biz boşuna YGS değil de LYS'ye çalışın demiyorduk. Herkes bu hatayı yapıyor, YGS çalışıp, LYS'yi unutuyor. YGS için ben hiç ders çalışmadım ve sonuçlarımdan gayet memnunum, bol bol kitap & makale okumak, araştırma yapmak YGS için yeterli oluyor..

LYS çok daha önemli, ona çok sıkı çalışın.

matematikten 3 soru yapmışım 3'ü de doğru çıkmış. Eşit Ağırlık okudum ama matematikten gram anlamıyorum. Beyin basmıyor aga.

Sıkıntılardan dolayı giremedim :D ama okulda yüzde 80 barajı geçemedi çok iyi geçti diyorlardı ama

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri