YGS geldi çattı

Eskişehir/Anadolu hukuk veya uludağ da olabilir :D gelecek puana göre değerlendirecez lys zorlayacak :D

Aynen edebiyat neysede mat 2 benim için ölüm :)
Lys daha önemli ama ygs den belli bir puanın altında alınca insanın morali bozuluyor , çalışma isteği gidiyor :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Aynen edebiyat neysede mat 2 benim için ölüm :)
Lys daha önemli ama ygs den belli bir puanın altında alınca insanın morali bozuluyor , çalışma isteği gidiyor :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bende edebiyattan korkuyorum arkadaş savaşa mı giriyoruz güvender 700 sayfada anlatmış konuları kitaba bakmaya korkuyorum :D Zaten ygs yüzünden sıkışmadık mı son aya kadar istediğim seviyeye gelemedim gelemeyincede lys ye bakamadım son 2 ayda bitirmeye çalışcaz işimiz zor vallahi

10151815_619747254747814_1729210022_n.jpg

bi arkadaşım facebookta paylaşmış :) photoshop olması muhtemel ama yinede şüphelendim :)

arkadaşım kaldırın şunu ya diğer forumlarda da çok tartışıldı bu gerçekle alakası yok

bu tür konular girenlerin moralini ciddi derecede bozuyordur, girecek kişi biliyor gelip çattığını dahada gözüne gözüne sokmaya ne gerek var :D başarılar dileyen arkadaşlara teşekkür ederim.. kötü bir niyetiniz olmadığını biliyorum fakat empati yapın az :D

Valla internet mahvetti beni başından kalkıp hiç ders çalışamadım o yüzden bu seneden hiç umudum yok.
Seneye bilgisayar filan söküp sınava çalışacağım yada tam tersi olacak.
Madem bilgisayardan kalkamiyorsun bu firsati değerlendirip videolu derslerden calissana teknofem videolarini bul calis emin ol basarili olursun

sınavdan önce önemli değil seneye bir daha denersin rahat ol diyenleri dövün gerçekten rahatlarsınız :D :D :D

Haa aynen hocam geçen yıl babamla gittim.Sınav kötü geçmişti zaten pek çalışmadım neyse bir çıktım sanırım ilk ben çıktım.Babamın yanında bir amca Nasıllll geçti yeğen!!!! diye bağırdı neye uğradığımı şaşırdım :D.Sonra dedi üzülme bir yıl daha hazırlanırsın o an dalasım geldi :D

Gençler sınava girmek için neler gerek, kalem kağıt yasakmış sanırım, kimlik ehliyet sınav giriş belgesiyle gitsem ehliyete sıkıntı yaparlar mı ?

Kütahya'da ortam çok kötüymüş biliyorum geçende facede öğrenciler isyan ediyordu :) İzmir'e gelmeni önermem hele kız için geliyorsan pişman olacağına adım gibi eminim
Benim istediğim olmadıktan sonra binlerce kız olsa ne yazar bana :D

arkadaş,2 gündür gelen smslerden bıktım bu ygs yüzünden.ben ygs nin ne oldugunu dahi bilmem,hiç girmedim.yaşım 30 zaten şimdide girme ihtimalim yok ama 2 gündür sabah akşam x belediye başkanları ve adayları girecegim ygs sınavında başarılar dileyip duruyor.bıktım bu adamların smslerinden.eskiden mail ile yaparlardı bu işi,şimdi cebe dadandılar.adanada bi devlet kurumuna cep numaramızı verdik,ertesi gün ya sattılar ya heryere dagıttılar heralde çünkü nerde alakam olmayan yer var,onlar mesaj atıyor.bugünlerdede gündem ygs işte :)

YGS'e girecek arkadaşlara başarılar..İnşallah Gönlünüze göre bir yer kazanırsınız..

Herkese Sınavlarında Başarılar Belirlediklerininde fazlasına ulaşırlar inşallah

Haa aynen hocam geçen yıl babamla gittim.Sınav kötü geçmişti zaten pek çalışmadım neyse bir çıktım sanırım ilk ben çıktım.Babamın yanında bir amca Nasıllll geçti yeğen!!!! diye bağırdı neye uğradığımı şaşırdım :D.Sonra dedi üzülme bir yıl daha hazırlanırsın o an dalasım geldi :D

yani yani öyle bir sene daha hazırlanmak kolaymı, üstelik benim bildiğim ilkinde ne yaparsan 10. defada girsen hemen hemen aynı şeyi yapacaksın :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri