YGS hazırlıkları

Kimbo

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim matematik fizk vs vs çok geride bir kaç tane fydalı olcağını düşündüğüm kitaplar aldm 2015 ygs için sanırım dershaneler ve ygs 2015 ten sonra kapatılacak onun için 2015 ygs ye hazırlık için dershaneye nezaman başvurmalıyım tüm dersleri başta almak için bir bilgisi olan varmı ilk günden başlamak istiyorm dershanesiz kazanan oluyormu aceba çok merak ettim

Arkadaşlar benim matematik fizk vs vs çok geride bir kaç tane fydalı olcağını düşündüğüm kitaplar aldm 2015 ygs için sanırım dershaneler ve ygs 2015 ten sonra kapatılacak onun için 2015 ygs ye hazırlık için dershaneye nezaman başvurmalıyım tüm dersleri başta almak için bir bilgisi olan varmı ilk günden başlamak istiyorm dershanesiz kazanan oluyormu aceba çok merak ettim

merhaba ;

öncelik ile dersanesiz kazanan tabi ki var . Örnek olarak benim abim dersaneye gittiği sene kazanamadı fakat sonraki sene kendi çalıştı ve kazandı :D

Genelde dershane mezun grupları eylül ekim gibi başlar. 12. sınıf hazırlık ise ağustos-eylül gibi başlar ortalama 1 ay geri. Sakin ol daha çok var 2015 ygs derslerinin başlamasına )

merhaba ;

öncelik ile dersanesiz kazanan tabi ki var . Örnek olarak benim abim dersaneye gittiği sene kazanamadı fakat sonraki sene kendi çalıştı ve kazandı :D

ciddenmi hangi bölüm aceba bende derhanenin gerekli olup olmadığının arasında kalmış kişilerdenim şim şöyle bişey var mat olsun fizik olsun geometri olsun vsvs bu derslerin tüm konuları aynı deilmidir bunu öğrenmek için illede öğretmenlerimi dinlemek lazım sonuçta kitapta aynı şeyi öğretiyo gereken tek şey hız sınavlarda lazım olan hız belki ona yararlı oluyodr ama onuda bi şekilde hallederz inş

---------- Mesaj saat 16:00:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:00:08 civarında gönderildi. ----------

Genelde dershane mezun grupları eylül ekim gibi başlar. 12. sınıf hazırlık ise ağustos-eylül gibi başlar ortalama 1 ay geri. Sakin ol daha çok var 2015 ygs derslerinin başlamasına )
yani hangi ayda kayıt olmam gerekecek :) ayrıca dersler kaç ay sürüyor dershanede okul gibimi yoksa dahamı kısa

ciddenmi hangi bölüm aceba bende derhanenin gerekli olup olmadığının arasında kalmış kişilerdenim şim şöyle bişey var mat olsun fizik olsun geometri olsun vsvs bu derslerin tüm konuları aynı deilmidir bunu öğrenmek için illede öğretmenlerimi dinlemek lazım sonuçta kitapta aynı şeyi öğretiyo gereken tek şey hız sınavlarda lazım olan hız belki ona yararlı oluyodr ama onuda bi şekilde hallederz inş

---------- Mesaj saat 16:00:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:00:08 civarında gönderildi. ----------

yani hangi ayda kayıt olmam gerekecek :)

hocam bana sorarsan dershane kat kat pozitif tabi gırgır yapmaya giden insanların olmadığı sınıflar olursa kat kat pozitif :D:D

yani hangi ayda kayıt olmam gerekecek :)

Dostum dur sakin ol ve acele etme. Lys sınavları bittikten sonra gider hangi dershaneye yazılmak istiyorsan bilgi alırsın. Dershane'den dershaneye değişiklik gösterebilir bu durum hatta aynı dershanelerin farklı şubeleri arasında bile değişiklik gösterir ben sana ortalamayı söyledim. Eğer mezun isen. Temmuz- Ağustos gibi bir uğra dershaneye. Ki benim dershane Ekim'de başladı. İşte bu aylarda gider öğrenirsin. Tam tarihini.

2015 Ygs ye çalışmaya başlamadan önce, yurtdışı eğitimini araştırmanı öneririm. Türkiye'de herhangi bir üniden mezun olacağın diplomayla yurtdışındaki bir üniden mezun olacağın diploma arasında çok fark var. Ben de bu sene kazanamayacağım ve seneye hedefim yurtdışında okumak bu yüzden mat kimya çalışmak yerine yabancı dil yani sadece ingilizce çalışacağım. üni mezunu abilerinle konuş mezun oldular ama hayatlarından, aldığı maaştan, işinden mutlular mı değil mi durumlarını sor. onlara, şimdi benim yerimde olsanız ne yaparsınız de. ailenin durumunu da göz önünde bulundur ve 1 senede neye çalışman gerektiğini iyi düşün karar ver.

hocam kamu yönetimi okuyor şuan 3.sınıf 1 sene dersana yüzünden kayıp etmişti.

2015 Ygs ye çalışmaya başlamadan önce, yurtdışı eğitimini araştırmanı öneririm. Türkiye'de herhangi bir üniden mezun olacağın diplomayla yurtdışındaki bir üniden mezun olacağın diploma arasında çok fark var. Ben de bu sene kazanamayacağım ve seneye hedefim yurtdışında okumak bu yüzden mat kimya çalışmak yerine yabancı dil yani sadece ingilizce çalışacağım. üni mezunu abilerinle konuş mezun oldular ama hayatlarından, aldığı maaştan, işinden mutlular mı değil mi durumlarını sor. onlara, şimdi benim yerimde olsanız ne yaparsınız de. ailenin durumunu da göz önünde bulundur ve 1 senede neye çalışman gerektiğini iyi düşün karar ver.
hocam bnim dersler çok kötü ing çalışıcamda diğer dersler aman ben kazanımde varsn türkçe olsun ki dediğiniz gayet doğru ama bnim ingilizceden önce derslerimi geliştirmem lazım onun dışında birde 22 yaşımda bşlicam üniye onun için daha fazla zaman kaybetmek istemiyorm tek sıkıntım ve kendimi bu kadar zorlama bundan yaş yaş yaş :)

sağlamda para gerekiyo bildiğim kadarıyla bende bu sene girmiyorum sınava ancak dediklerine baştan sona katılıyorum senin aklında girmeyi planladığın ülke hangisi ? bir araştırman varmı yani bu konu ile ilgili

sağlamda para gerekiyo bildiğim kadarıyla bende bu sene girmiyorum sınava ancak dediklerine baştan sona katılıyorum senin aklında girmeyi planladığın ülke hangisi ? bir araştırman varmı yani bu konu ile ilgili

çok zor hocam ya onu yapacağına biraz gayret et boğaziçi ODTÜ vs gibi ünileri kazan daha iyi tabi maddi durumunu bilemicem

malesef henüz kesin gideceğim dediğim bir ülke yok zaten 1 sene dil kursuna gittikten sonra gitmeyi düşünüyorum daha düşünmem için bolca zamanım var

edit: ama şuna emin olabilirsin; Türkiye'de alacağın eğitim ve diplomadan kat kat kalitelisini alacaksın ve Türkiye'de eğitime vereceğin ücretten daha az ödeyeceksin. (üniye göre değişir)

Ben beden eğitimi spor yüksek okulunda okuyorum dershaneye gittim ama dershanede çalışmassan bi faydasını göremessin kardeşim

malesef henüz kesin gideceğim dediğim bir ülke yok zaten 1 sene dil kursuna gittikten sonra gitmeyi düşünüyorum daha düşünmem için bolca zamanım var

edit: ama şuna emin olabilirsin; Türkiye'de alacağın eğitim ve diplomadan kat kat kalitelisini alacaksın ve Türkiye'de eğitime vereceğin ücretten daha az ödeyeceksin. (üniye göre değişir)

Orası malum ancak ücret kısmına katılmıyorum yada ben yanlış araştırdım çünkü baya bol paralar istiyorlardı.İngilizce bende sorun değil anlıyorum ancak yine de dil okulunu da düşünmüyor değilim amaç mükemmeliyeti yakalamak.

çok zor hocam ya onu yapacağına biraz gayret et boğaziçi ODTÜ vs gibi ünileri kazan daha iyi tabi maddi durumunu bilemicem

Zordan kastınız maddiyat mı hocam ? Benim 2 kuzenim odtü de okudu birinin devam ediyor. Diğerinin bitti psikolog oldu ancak bence çok normal bir dönem geçirdi ve geçiriyor. İnsan yaşamını boşa harcamamalı süper bir eğitim alabilirsiniz evet güzel ama sıkıcı bir işinizde olabilir. Bu sıkıcı işte yükselip süper bir kariyerde yapabilirsiniz. Ancak yaşamınızda doğru düzgün eğlenemezseniz gezemezseniz 50 60 yaşında o kariyeri yaptığında pişman olma ihtimali çok yüksek. O yüzden benim yabancı ülke de okuma hayalim sadece iş vs değil daha dolu bir hayat yaşamak farklı kültürlerin tecrübelerini de edinmek. Zaman ne getirir bilemeyiz tabi ki 1 hadi 2 yıl diyelim bu süreç içinde ne olur bilinmez. Allah herkesin gönlüne göre versin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri