YGS-LYS Matematik Tavsiyesi

emrekonuk1752

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar benim yaşıtlarım yani 98 liler bu sene aday oldu sınava.Her ders çalışılarak okunarak öğrenir de matematik öğrenilmez :) O yüzden bir tavsiyede bulunucam arkadaşlar şenol hocayı herkes biliyodur anlatış akımı çok iyi ve anlıyoruz ama malesefki hep kolay soruları gösteriyor biliyosunuz ki sınavda onlarda çıkmıyor.Yeni bir kanal keşfettim.Engin hoca gerçekten anlatış akımı iyi ve ygs lys de çıkan soruları baz alarak anlatım yapıyor tavsiye ederim :)
Buyrun kanalı ;
https://www.youtube.com/channel/UCsp8BIvs-J3xed3UzdODTEA

Tesekkur ederim bende su anda bir hocalara geldik filan izliyorum onlar çok iyi anlatıyor soru olarak bu uumarım iyi olur

[MENTION=10870]ShineAizen[/MENTION] önemli değil hocam engin hocayla 2-3 muhabbetimiz oldu sadece benden değil şenol hoca ve hocalara geldikten de dinle aynı dersleri değişik soru tipleri görüp daha da kavrarsın dedi onları da dinlemekte fayda var :)

dgs ye hazırlanmayı düşünüyorum işime yarar teşekkürler hocam

[MENTION=13722]AzRe@L[/MENTION] dgsnin pek ne olduğunu bilmiyorum ama :D önemli değil hocam işinize yaradıysa ne mutlu bana

orkid reklamı dönüyor şuanda :) açık bıraktım kazansın hoca :)

[MENTION=13722]AzRe@L[/MENTION] dgsnin pek ne olduğunu bilmiyorum ama :D önemli değil hocam işinize yaradıysa ne mutlu bana

dgs dikey geçiş sınavı aynı ygs gibi birazcıkta ygs den kolay gibi sadece türkçe matematik olan 2 yıllık okul okuyanların 4 e tamamlamak isteyenlerin gireceği sınav eyvAllah hocam :)

[MENTION=10870]ShineAizen[/MENTION] en önemlisi başlamak yahu hocam sözde 3 ay tatil başlar başlamaz başlayacaktım çalışmaya :D sonra bayramdan sonra başlayacam dedim felan hala başlayamadım disiplin gerekiyor.Allah kısmet ederse yarın mutlaka başlicam ama bu ciddi :D

[MENTION=10870]ShineAizen[/MENTION] en önemlisi başlamak yahu hocam sözde 3 ay tatil başlar başlamaz başlayacaktım çalışmaya :D sonra bayramdan sonra başlayacam dedim felan hala başlayamadım disiplin gerekiyor.Allah kısmet ederse yarın mutlaka başlicam ama bu ciddi :D

Ben kursa başladım.hocam vallahi çok etkili oldu
YGS - LYS yardımlaşma diye konumda kitaplarını atmıştır bakarsanız iyinolur son girdiği entryde

[MENTION=10870]ShineAizen[/MENTION] kitap listem hazır hocam elimdekiler bittiğinde yenilerini alıcam :)

dgs dikey geçiş sınavı aynı ygs gibi birazcıkta ygs den kolay gibi sadece türkçe matematik olan 2 yıllık okul okuyanların 4 e tamamlamak isteyenlerin gireceği sınav eyvAllah hocam :)

hocam bu sene 257 aldım okul puanim çok düşük ve ne yazikki 10 puanla kazanamıyorum ama tercih yapicam doğuda 1 2 yer sana tavsiyem okul bitmemiş ise kesinlikle diploma puanina yüklen çoooook önemli

2.tavsiyem tüm kitaplarda benzer soru kaliplari var onlardan uzak durmaya bak nedense 5 tane benzer soru bulamadım nerde değişik soru var onlari çöz bölüm sayisal veya ea olduğunu varsayarak yazdim :D

[MENTION=10081]BerCeste[/MENTION] şuanlk 3 sene ortalaması 77 felan lise 4 te ortalamayı 90 yapmayı düşünüyorum ve toplam ortalamayı da 80a çekmek istiyorum.Yanlış bilmiyorsam 80x0,6=48 bu bana okulun vereceği puan böylemi hesaplanıyordu ?

[MENTION=10081]BerCeste[/MENTION] şuanlk 3 sene ortalaması 77 felan lise 4 te ortalamayı 90 yapmayı düşünüyorum ve toplam ortalamayı da 80a çekmek istiyorum.Yanlış bilmiyorsam 80x0,6=48 bu bana okulun vereceği puan böylemi hesaplanıyordu ?

nasil ya liseli misin sen ?

tekno femin youtube kanalına bir bakın gerçekten çok detaylı ve kaliteli anlatıyorlar. Her derste sadece mat değil helede coğrafya bayılıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri