YGS-LYS Yardımlasma

ShineAizen

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadasşlar bu gun lys sonucları acıklandı mahlum ben ve benim yasıtım arkadaşlar sınava giricek adaylar olduk forumdada giren elbet baya vardir ben tm ciyim hukuk-işitme engelliler ogretmenligi arasındayım
konu eksiklerimi kapatıyorum sizden istedigim kaynak onerileri kolaydan zora çalışma stilleri vs gibi seyleri bizimle benimle paylasırlarsa ne mutlu bana Allah herseyi Gonlunuze gore versin umarım hedeflerinize daima ulasırsınız

Biraz Türkçe yazım kuralları, anlatım bozukluğu falan çalışabilirsiniz bence. :) Türkçenin önemi büyük oluyor sınavda.

Valla hocam şimdi hukuk istiyosanız hukuğun katsayısı TM-3 oldu. Sözel ağırlıklı, ama bu matematiği yapmıcaksınız anlamına gelmez.

Edebiyatı yalayıp yutun yoksa çok zorlanırsınız, sonuçları beklerken baya terlersiniz :) Önünüzde bir yaz var. 2 ay kaldı bu 2 ayda YGS konularını yalayıp yutun en azından Mat-1 konularını ve coğrafya,tarih bunları halledin. Kendinizi zaman ile test edin çünkü ÖSYM artık zamanı da ölçmeye ağırlık verdi.

Önünüzde uzun bir zaman var asla ve asla sonra çalışırım demeyin çünkü çalışılmıyor. Eğer seneye rahat bir nefes almak istiyorsanız çalışmanız lazım. Günde 2 saatte olsa düzenli çalışın. Yoksa sonuçları beklerken baya bunalıma girersiniz. İnşaAllah gönlünüzdeki yeri kazanırsınız hocam dediğim gibi çok stresli 1 seneniz var önünüzde YGS olsun LYS olsun insan nefes aldığını bile hissedemiyor.

hocam masallah her konumda fena trolluyorsunuz :D

Aslında ciddi söyledim bir yandan. Çünkü ben sırf YGS Türkçede 39 net yaptım diye puanım çok çok yüksekti. Herkes hafife alıyor Türkçeyi, zaten yapıyoruz ne olacak falan diyorlar ama 1 yanlış ile 5 yanlış yapan arasında çok fazla puan farkı oluyor dikkate alın derim ben. :)

Valla hocam şimdi hukuk istiyosanız hukuğun katsayısı TM-3 oldu. Sözel ağırlıklı, ama bu matematiği yapmıcaksınız anlamına gelmez.

Edebiyatı yalayıp yutun yoksa çok zorlanırsınız, sonuçları beklerken baya terlersiniz :) Önünüzde bir yaz var. 2 ay kaldı bu 2 ayda YGS konularını yalayıp yutun en azından Mat-1 konularını ve coğrafya,tarih bunları halledin. Kendinizi zaman ile test edin çünkü ÖSYM artık zamanı da ölçmeye ağırlık verdi.

Önünüzde uzun bir zaman var asla ve asla sonra çalışırım demeyin çünkü çalışılmıyor. Eğer seneye rahat bir nefes almak istiyorsanız çalışmanız lazım. Günde 2 saatte olsa düzenli çalışın. Yoksa sonuçları beklerken baya bunalıma girersiniz. İnşaAllah gönlünüzdeki yeri kazanırsınız hocam dediğim gibi çok stresli 1 seneniz var önünüzde YGS olsun LYS olsun insan nefes aldığını bile hissedemiyor.
hocam cok tesekkurler su anda baslamıs durumdayım ygs mat turkce yarıladım baya test baya cozuyorum bu gun kitap alıcakke ikilimde kaldım korfez yaz kursuna gidiyorum baya aysetler soru bankalarından cozuyorum ilk kolay kaynaklardan tabiki ama pekiştirmek için olsun unutmamak amaçlı nasıl bir kaynaktan faydalansam pek bir fikrim olmadı sizinde bilgilerinize dayanarak sormak isterim

---------- Spam Engelliyici 20:26 ---------- Önceki Mesaj 20:25 ----------

Aslında ciddi söyledim bir yandan. Çünkü ben sırf YGS Türkçede 39 net yaptım diye puanım çok çok yüksekti. Herkes hafife alıyor Türkçeyi, zaten yapıyoruz ne olacak falan diyorlar ama 1 yanlış ile 5 yanlış yapan arasında çok fazla puan farkı oluyor dikkate alın derim ben. :)

Supermiş hocam dikkate alıyorum tabiki
trollemekte ustunuze yok :D :D

Qw0jAEu.png
buyrun hocam taze taze :) ygs tr 27 13 sos 27 13 mat 24 6 ve lysde bu netlerle tm3 21 bin geldi akdeniz hukuk felan tutuyor eğer sorun varsa 2 yılık tecrübeliyim her konuda yardımcı olurum ..

180 bin kişi aramıza girmiş :D

1 yanlış sizi istanbuldan diyarbakıra bile götürebilir doğru söylüyorsun yanlış gerçekten çok önemli

Hepinize çok tesekkurler arkadaşlar bir istahim kabardi onun için :)
Allah yolumuzu açık etsin

hocam cok tesekkurler su anda baslamıs durumdayım ygs mat turkce yarıladım baya test baya cozuyorum bu gun kitap alıcakke ikilimde kaldım korfez yaz kursuna gidiyorum baya aysetler soru bankalarından cozuyorum ilk kolay kaynaklardan tabiki ama pekiştirmek için olsun unutmamak amaçlı nasıl bir kaynaktan faydalansam pek bir fikrim olmadı sizinde bilgilerinize dayanarak sormak isterim

---------- Spam Engelliyici 20:26 ---------- Önceki Mesaj 20:25 ----------

Supermiş hocam dikkate alıyorum tabiki
trollemekte ustunuze yok :D :D

Valla hocam düzenli çalışın zaten unutmazsınız :) Ben dilden girdim bu sene çok şükür istediğim puanı aldım nazar değmez inşallah. Dil öğrencisi değilim fakat dilden istediğim üniversite ve bölüme yerleşeceğim Allah'ın izniyle. İngilizce için sadece grammar kısımlarına oturup adam gibi çalışmışlığım var. Hiç kelime ezberi falan yapmadım, ki zaten kelime ezberlenmez. Kullanılarak ezberlenilir bir şeyler öyle akılda kalır. Ben programlama ve yabancı oyunlarla çok içli dışlı olduğum için ingilizceyi abartmıyorum 10 yıldır görüyorum o yüzden ister istemez öğrendim. Knight mesela 8 yaşında başladım oyuna ilk çıktığı zamanlar inanır mısınız hiç bilmiyorum ama :D 10 yıl oynadım 18 yaşındayım. Oradan öğrendim çoğu şeyi

Merhaba, forumdan ricam bu konuyu soru, kaynak ve rehberlik konusunda bilgili olanların bu konuda yazılan sorulara cevap vermeleri. Eminim bu forumda 2016 YGS-LYS için hazırlananlar vardır. Biz burdan soruları ekleyelim bilen arkadaşlar cevaplasın :)

Merhaba, forumdan ricam bu konuyu soru, kaynak ve rehberlik konusunda bilgili olanların bu konuda yazılan sorulara cevap vermeleri. Eminim bu forumda 2016 YGS-LYS için hazırlananlar vardır. Biz burdan soruları ekleyelim bilen arkadaşlar cevaplasın :)

Tabiki yardımlaşmak çok iyi olur ben cozdugum kitaplar hakkında ve programın hakkında yardımcı olabilirim herkezin yapabileceği şeyler vardır değerlendirmek gerek

ygs 20k
mf 43k civarı
tm 30k geldi
sayısalcıyım 2.kez hazırlandım bunlar geldi
bir sene daha kalıp tmden girmeyi düşünüyorum ama ailem pek sıcak bakmıyor :|

Bu arada elinizde ygs-lya kitabi varsa kargolayabilirsiniz bana

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar sizce 2 yıllık okumak boş mudur ? 4 yıllık mezunlar işsiz kalırken 2 yıllık okuyan birisi sizce pişman olur mu sonradan . Bölümlere göre değişiyor onun farkındayım ama maalesef 4 yıllık okuyamayacağım 2 yıllık hangi bölümler önerirsiniz önü açık

Arkadaşlar sizce 2 yıllık okumak boş mudur ? 4 yıllık mezunlar işsiz kalırken 2 yıllık okuyan birisi sizce pişman olur mu sonradan . Bölümlere göre değişiyor onun farkındayım ama maalesef 4 yıllık okuyamayacağım 2 yıllık hangi bölümler önerirsiniz önü açık

Hocam burada belki tam aradiginiz cevabı bulmaya bilirsiniz fakat su anda tercih zamanı sanırım bu aralar bir dershane hocasına olur bir rica ederek gorusseniz fikir alışverişi yapsaniz sizin için baya etkili olabilir sonuçta iki yıl boş okumakta var 4, yılda

Hocam burada belki tam aradiginiz cevabı bulmaya bilirsiniz fakat su anda tercih zamanı sanırım bu aralar bir dershane hocasına olur bir rica ederek gorusseniz fikir alışverişi yapsaniz sizin için baya etkili olabilir sonuçta iki yıl boş okumakta var 4, yılda

Hocam ben seneye mezun olacam . internetten yorumlara falan bakmışım çok kez ama güncel olmadıgı için insan ortada kalıyor araştırılması gereken bir konu teşekkür ederim yorumunuz için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri