YGS-LYS Yardımlasma

Gunaydin. Arkadaşlar instagram hesabı açıp orda cozdugum soruları çalışma masami kitapları filan çekip koysam benim gibi olan hesapları takip etsem sizce bir faydası olur muu bazı hesaplar varda oyle

[MENTION=11005]powerstorm[/MENTION] arkadaşıma katiliyorum 2 yil beraber çalıştık benimkide 21k 😃 hukuk icin 10 numara edebiyatin olacak çünkü tm3 olacak bunun yanindada 25 lys matematiği ve uzeri olacak ygs benim 118k idi bu netlerle 21k oldu . netlerim : edebiyat : 47.5 Matematik:27.5. Cografya1(24 soru): 11. Geometri :2.5 Basarilar dilerim .

[MENTION=11005]powerstorm[/MENTION] arkadaşıma katiliyorum 2 yil beraber çalıştık benimkide 21k 😃 hukuk icin 10 numara edebiyatin olacak çünkü tm3 olacak bunun yanindada 25 lys matematiği ve uzeri olacak ygs benim 118k idi bu netlerle 21k oldu . netlerim : edebiyat : 47.5 Matematik:27.5. Cografya1(24 soru): 11. Geometri :2.5 Basarilar dilerim .
Merhaba, bana bazi konularda koçluk yaparmisin ? Skype: [email protected]

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar YGS mat güvender soru bankası kullanan varmı konuyu tam.kavramak zor kaynaklara geçmekte bir köprü olabilir mi

Arkadaşlar YGS mat güvender soru bankası kullanan varmı konuyu tam.kavramak zor kaynaklara geçmekte bir köprü olabilir mi

güvenderin zoru moral bozarda konuyu kavrayıp çözmek için fem simetri - karekök - güvenderin ortası vardı bir de onlardan çalışabilirsin.

güvenderin zoru moral bozarda konuyu kavrayıp çözmek için fem simetri - karekök - güvenderin ortası vardı bir de onlardan çalışabilirsin.

%100 soru bankası hocam ismi filan da araştırdım çok kolay ama yeteneğinizi geliştirir diyorlar körfez kullanıyorum soruları normal geliyor bazı konuların ama bazılarında kalem oynatamiyorum uslu s. Mutlak değer gibi soru çeşitliligi fazla olan göz korkutan soru tiplerinde

%100 soru bankası hocam ismi filan da araştırdım çok kolay ama yeteneğinizi geliştirir diyorlar körfez kullanıyorum soruları normal geliyor bazı konuların ama bazılarında kalem oynatamiyorum uslu s. Mutlak değer gibi soru çeşitliligi fazla olan göz korkutan soru tiplerinde

işte o kalem oynatamadığın konulara konu anlatımlı örnek sorulardan çöz zaten 5 10 tane soru tipi oluyor çözemeyince bak çözümlere elin öyle alışır. körfezde iyidir ama biraz kolay kaçabilir

işte o kalem oynatamadığın konulara konu anlatımlı örnek sorulardan çöz zaten 5 10 tane soru tipi oluyor çözemeyince bak çözümlere elin öyle alışır. körfezde iyidir ama biraz kolay kaçabilir

Hocam korfezdede yapamadıklarim tabiki oluyor ama parama yazık olmaz değil mi antremanlarda mat kullandım.bitirdim körfez konu a. Soruları çok kolay geldi ama.soru bankalari Vega ayetler belli ondan iyi olabilir degil mi

Hocam korfezdede yapamadıklarim tabiki oluyor ama parama yazık olmaz değil mi antremanlarda mat kullandım.bitirdim körfez konu a. Soruları çok kolay geldi ama.soru bankalari Vega ayetler belli ondan iyi olabilir degil mi

Kardeş ben femsetin ygs ve lys matematik setlerini alacağım başka bana ne önerirsin edebiyattan ?

Kardeş ben femsetin ygs ve lys matematik setlerini alacağım başka bana ne önerirsin edebiyattan ?

Ben geçen sene edb çok seviyordum baya zevkine çok soru cozdum konu anlatım olarak maltepe soruları filanda çok iyidir soru bankası olarak fem körfez güvender uclusu

Ben simetri kullanıyorum memnunum arada zorluyor ama ugraşınca çözülüyor

Arkadaşlar kaynaklarımi paylaşıyim dedim sorularınız varsa kitaplar hakkında bilgilendiririm
Hedef bir buçuk ayda bitirmek odul güzel bir bilgisayar olucak ihtiyacında vardı zaten Bu arada guvenderi aldim cozuyoeum prta duzey diyebilirim

Son düzenleme:

Arkadaşlar kaynaklarımi paylaşıyim dedim sorularınız varsa kitaplar hakkında bilgilendiririm
Hedef bir buçuk ayda bitirmek odul güzel bir bilgisayar olucak ihtiyacında vardı zaten Bu arada guvenderi aldim cozuyoeum prta duzey diyebilirim

Bunlar bitince mat bitmiş olur. Bende ilk adım mat simetri ve finalin soru bankası var. Mat ve geo yazın bitsinki sözelleri daha sonra çalışalım

Bunlar bitince mat bitmiş olur. Bende ilk adım mat simetri ve finalin soru bankası var. Mat ve geo yazın bitsinki sözelleri daha sonra çalışalım

Hocam ben TM olduğumdan turkce filan baya çerez gibi çözmek.gerek türkçeden 4, tane var onuda bitirir iisek çok ilerlemiş oluruz sosyal halolur gider tabiki de bunlar temeller

ben şuan türkçe paragraf çözüyorum geometri ve matın yanında yaz bitene kadar böyle

Arkadaşlar bu seneki puanlar geçen seneye göre nasıl ? Düştü mü sizce genel olarak ? Birde geçen sene ile bu sene sınava giren arasındaki fark ne ?

Arkadaşım girmişti hocam fen lisesinde okuyordu baya baya başarılıydı bu sene tekrae girdi ilk sene 460 larda almışkenbu sene 420>lerde aaldi YGS de lys baya iyi geçti ankara hukuk su anda

Bana sorarsın YGS bu sene kazıktı ama LYS gerçekten kolaydı. Özellikle edebiyat.

Bende hazırlanıyorum bu sefer 4.girişim olucak.MFden ne yaparsanız yapın yazın LYSyi bitirip öyle devam edin ve bu yıl çıkan soruları unutmayıp en zor sorularıda çözün çünkü artık ÖSYM gerçekten çok zor sorular soruyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri