YGS Sınavım İptal Olmuş

dizikit

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar

sınava giriş belgemde fotom yoktu.Sınavı bitirmek üzereydim geldi öğretmen dedi senin giriş belgende fto yok.Bende dedim ben bunun çıkarılacağnı biliyordum dedim.Neyse dediki bari tc ni aday şifreni söylede okulun yazıcısından çıkartayım.Sonra söyledim ve çıkarttı.Tutanak tuttu.Hem benim giriş belgemi hem de bildiğiniz geçerli olan fotoğraflı giriş belgemi dosyaya koydu.Şimdi sonuçlara baktım diyoki sınavınız iptal edildi.Allah aşkına bu nasıl bir saçmalıktır ????

Aradım ösym yi itiraz edeceksen dilekçe gönder diyo.Ya allah bunların belasını versin ya.Hangi adrese göndereyim.bimiyorum bir yardım edermisiniz.

geçmiş olsun hocam Türkiyedeki eğitim sistemi bu kadar ne bekliyosunuz ki ?

Hocam inşallah 1 senen boşa gitmez tanıdık biri varsa daha hızlı halledebilrisin belki ama zor :S

hocam ordaki görevliler robot gibi..
hiç dosya içinde gelen notlara eklere dikkat etmiyorlar !!

anca dilekçe verip incelenmesini talep edeceksin..
ağzıma daha bi sürü laf geliyoda bunlar için neyse..

inşallah itirazınız geçerli olur hocam

Merhabalar arkadaşlar

sınava giriş belgemde fotom yoktu.Sınavı bitirmek üzereydim geldi öğretmen dedi senin giriş belgende fto yok.Bende dedim ben bunun çıkarılacağnı biliyordum dedim.Neyse dediki bari tc ni aday şifreni söylede okulun yazıcısından çıkartayım.Sonra söyledim ve çıkarttı.Tutanak tuttu.Hem benim giriş belgemi hem de bildiğiniz geçerli olan fotoğraflı giriş belgemi dosyaya koydu.Şimdi sonuçlara baktım diyoki sınavınız iptal edildi.Allah aşkına bu nasıl bir saçmalıktır ????

Aradım ösym yi itiraz edeceksen dilekçe gönder diyo.Ya allah bunların belasını versin ya.Hangi adrese göndereyim.bimiyorum bir yardım edermisiniz.

Allah hepsine bela vermiş, ne bekliyorsun, görmemişler, yurtdışında sınav sistemi bile yok, bunlar hala milletin geleceğiyle oynuyorlar. Yaw Türkiye sisteminde, adamlar açıktan memur alıyorlar sınavsız, yüksek maaşla çalıştırıyorlar. Adamlar üniversiteye sınavsız sokuyorlar. Yok bilmem milletvekilinin oğlu,yeğeni,amcası,dedesinin torunu bilmem ne. Ayıp ayıp resmen hak yiyorlar. Garibanda akşama kadar çalışsın, babası dershane parası bulmak için didinsin. Ah memleketim, kusura bakmayın öbür dünyada yakanızdan tutacaklar.

Merhabalar arkadaşlar

Hocam harbiden çalışmışmıydın yoksa öylesinemi girmiştin ?

hocam Aday İşlemleri bölümünde evrak numarası falan vardı ÖSYM'nin. Ordan evrak numarasını al bir şekilde iletişime geçmeye çalış hocam..

Sınava girerken zaten yanında olması gereke sadece iki şey var. Kimlik ve giriş belgesi. Bunların sınava gelirken getirileceğini bilmiyorsanız zaten önemsemiyorsunuz demektir. Oradaki gözetmen yardımcı olmak istemiş ama yaptığı tamamen yanlış. bir kere sınav salonunu terk edemez. ikincisi yaptığı kural ihlalini bir de tutanağa yazmış. O sınav görevlisine bir daha görev vermezler zaten. Sizin de itirazınızın sonuçlanacağını sanmıyorum. Mazeretinizi geçerli bulmazlar. Tabi siz yinede itirazınız yapın.

Tamam devlet devlet değilde, fotosuz sınava giriş belgesi mi olur?

Sınava girerken zaten yanında olması gereke sadece iki şey var. Kimlik ve giriş belgesi. Bunların sınava gelirken getirileceğini bilmiyorsanız zaten önemsemiyorsunuz demektir. Oradaki gözetmen yardımcı olmak istemiş ama yaptığı tamamen yanlış. bir kere sınav salonunu terk edemez. ikincisi yaptığı kural ihlalini bir de tutanağa yazmış. O sınav görevlisine bir daha görev vermezler zaten. Sizin de itirazınızın sonuçlanacağını sanmıyorum. Mazeretinizi geçerli bulmazlar. Tabi siz yinede itirazınız yapın.

Tamam devlet devlet değilde, fotosuz sınava giriş belgesi mi olur?

Arkadaşlar sınav giriş belgem vardı.Ancak fotoğrafsızdı.Gittiğim internet kafenin tarayıcısında yoktu.Bende dedim abi bunda foto yok.Gösterdi site foto görünmüyordu.Yani kimliğim ve giriş belgem varıd ancak foto yoktu.Büyük ihtimal ordaki tarayıcı yüzünden böyle oldu.Ayrıca hocam sınav önemli tabiki nasıl öneli olmasın.Birde sınav görevlisi 2 kişi var zaten ve sınav görevlisi sınavdan çıkmadı.Birisi geldi o bilgilerimi aldı tc filan o getirdi fotolu giriş belgemi.Yani bilmeden yargısız infaz yapmayın

Arkadaşlar sınav giriş belgem vardı.Ancak fotoğrafsızdı.Gittiğim internet kafenin tarayıcısında yoktu.Bende dedim abi bunda foto yok.Gösterdi site foto görünmüyordu.Yani kimliğim ve giriş belgem varıd ancak foto yoktu.Büyük ihtimal ordaki tarayıcı yüzünden böyle oldu.Ayrıca hocam sınav önemli tabiki nasıl öneli olmasın.Birde sınav görevlisi 2 kişi var zaten ve sınav görevlisi sınavdan çıkmadı.Birisi geldi o bilgilerimi aldı tc filan o getirdi fotolu giriş belgemi.Yani bilmeden yargısız infaz yapmayın

Yargısız infaz yapmadım sizin anlattıklarınız çerçevesinde olanları söyledim. Neyse tekrar geçmiş olsun. Dediğiniz gibi tarayıcıdan kaynaklı bir sorun olmuştur o zaman. Siz itiraz başvurunuzu yapın. Oradaki tutanağa ne yazdılar görebildiniz mi?

Yargısız infaz lafı banaysa ben birşey yapmadım hocam. :)
20 küsür yaşında insanlarız girdiğimiz sınavın haddi hesabı yok, insanlık hali olur ama senede bir girilen bir sınav bu. Ben yazılarım azıcık kayık çıksın tekrar isterim çıktısını veya başka kafeye gider ordan çıkartırım. Seninde bu ihmalde payın var yani. Görevli de gayet güzel yardımcı olmuş bu durumda görevlinin suçlu olduğunu düşünmüyorum. Zaten dilekçe ile probleminizin çözüleceğini düşünüyorum. Muhtemelen belgeleri teslim alan son merci de gözden kaçmıştır.
Dosyanın içine konulduysa kaybolmaz. İnş. çözülür problemin.

Arkadaşın ihmalinden kaynaklanmış, devletin suçu olduğunu sanmıyorum.Fotoğrafına bakmadan nasıl senin olduğunu teyit edicekler.Geçmiş olsun seneye artık.

Türkiye'de böyle, işinize gelirse diyolar kısaca.
Yaptığınız yorumlarla konunun ne alakası var hala çözemedim. Burada kural var sınava giren fotoğraflı giriş belgesini ve geçerli kimlik belgesini getirmek zorunda. Sen anahtar getirmezsen kapı açılmaz. Eve veya kapıya sövme hakkı doğurmaz size.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri