YGS Sınavım İptal Olmuş

Geçmiş olsun, oradakilerin suçu olsa da maalesef sizin dikkatsizliğinizden de olmuş. Ben sınava gireceğimde böyle şeyleri çok sallamıyor da olsam o kuralları 10 kere okuyordum eksik bir şey olmasın diye.

Umarım halledebilirsiniz, ama çok uğraşmanız gerek.

Arkadaşım ben mi sınava fotoğrafsız girdim.Farkettiysen yukarıda belirttim ufak bir detay diye.Okumayı öğren önce.
Fotoğrafsız biri sınavda 500 çekse'de bunu yazarsın, sınavı geçersiz olduğunda da yazıyosun. Herkes hayatını koyuyo bu sınava böyle ihmaller küçük şeyler değil hele ki yıllardır başkalarının yerine parayla sınava girilme durumları üzerine çalkalanan bu ülkede böyle şeyler son derece önemli. Bu arkadaş 500 çekse ve sınav kağıdına bakılsa direk manşetlerde olur. Sonra yine Türkiye böyle dersiniz. Az hatayı kendinizde arayın.

akradaşlar bugün dilekçe gönderdim ösym ye ptt den.Sınavda okulun yazıcısından zaten fotolu giriş belgemi de çıkartıp tutnağa koydular.İnş bir sonuç alırım.

Çok ama çok geçmiş olsun.
Size bir önerim olacak. Bunu tam olarak gündeme getirmeniz için;
Bulunduğunuz bölgedeki Valiye birebir iletişim kurabilmek için elinizden geleni yapın. Oturun Vali ile birebir konuşun. İşinizi en hızlı onun cozeceginden eminim. Bu dediğimi mutlaka yapın.
Allah yardımcınız olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri