YGS ye girecek mağdurlar

Kardeşim herşey iyi hoş güzel ama şöyle düşün.Yemek yedin doydun afedersin ama yediğin herşeyi ertesi gün biryerinden çıakrtıyorsun.şimdi düşünelim.madem çıakrtıcaz niye yiyoruz ? .Bu hesaba geliyor seninkisi.Dünyada böyle bir döngü var.sen o parayı alsanda vereceksin.vermek için almıyor musun bunu.ama az ama çok.bu dünya düzeni böyle. ne kadar laf etsekte asla değişmeyecek gerçekler var.keşke herşey istediğimiz gibi olsa.ama maalesef ülkemizde şu anki dünya düzeninde elimziden gelecek olan tek şey sistemin kölesi olmak.Bazılarımız sisteme karşı çıakbilir.ve belki onalr için iyi olabilir.Fakat herkes bu kadar şanslı olmyabilir.Cesareti olan sisteme karşı çıkar ve bazıları kazanır.Bazıları ise kaybetmeye mahkum kalacaktır :)

Haklısın ama zamanımız olmayacak yılın %95'i çalışmakla geçiyor. Kendi istediğimi özgürce yapamayacaksam niye yaşıyorum?

Sistemin kölesi olmayacağım :)

o zaman ya çok kazanacksın,yada dibe vuracaksın :)

---------- Mesaj saat 19:48:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:47:22 civarında gönderildi. ----------

Haklısın ama zamanımız olmayacak yılın %95'i çalışmakla geçiyor. Kendi istediğimi özgürce yapamayacaksam niye yaşıyorum?

Belkide ileride özgür olmak şimdi çalışacaksın

o zaman ya çok kazanacksın,yada dibe vuracaksın :)

---------- Mesaj saat 19:48:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:47:22 civarında gönderildi. ----------

Belkide ileride özgür olmak şimdi çalışacaksın

Hayatı gençken yaşamalıyım düşüncesindeyim. Ölmek fikri beni çok geriyor bir o kadar da korkutuyor. Bazen hayatı yaşamak sıkıcı oluyor yaşama heyecanım kalmıyor bazen de ileride hedeflerimin olması bazı şeyleri yapma heyecanı hayata döndürüyor ama şu hayatta yaşam ile ölüm arasındaki çizginin arasındaki şifre ne anlayamıyorum. Niye doğup niye ölüyoruz... Neyse şimdi bir girdik mi 20 mesaj olur 520 mesaj :)

Her şeyin çözümü zaman gösterecek neler olacağını...

Hayatı gençken yaşamalıyım düşüncesindeyim. Ölmek fikri beni çok geriyor bir o kadar da korkutuyor. Bazen hayatı yaşamak sıkıcı oluyor yaşama heyecanım kalmıyor bazen de ileride hedeflerimin olması bazı şeyleri yapma heyecanı hayata döndürüyor ama şu hayatta yaşam ile ölüm arasındaki çizginin arasındaki şifre ne anlayamıyorum. Niye doğup niye ölüyoruz... Neyse şimdi bir girdik mi 20 mesaj olur 520 mesaj :)

Her şeyin çözümü zaman gösterecek neler olacağını...

demişsin ya niye doğup niye ölüyoruz.Aklıma bi şarkı geldi.'Born to Die' Lana Del Rey'in dediği gibi.We're born to die :D konu amacından saptı şuan :D

çalışmak modern köleliktir demişler.sistemin kölesi olmamak için kendiniz bir sistem oluşturmalısınız. bugünki teknoloji bunun için iyi bir fırsat, tabi kullanmayı bilene.

sınava gelecek olursak adam gibi geleceği olan bölümler kazanırsanız düşünmeden gidin fakat işe yaramayan bölümlerin kapısından geçmeyin. sonra 3-4 üniversite bitirdim işsizim diye televizyona çıkıp ağlayanların arasında görürüz sizi :)

aslında asıl zor olan ygs değil lys
ygs genellikle 9-10 sınıf konularından çıkıyor ağırlıkta 9 ama lys öyle değil

Kardeşim herşey iyi hoş güzel ama şöyle düşün.Yemek yedin doydun afedersin ama yediğin herşeyi ertesi gün biryerinden çıakrtıyorsun.şimdi düşünelim.madem çıakrtıcaz niye yiyoruz ? .

Haykırdım resmen ya, o nası bi laf öyle :D :D :D

bu sene bişey yapamam heralde, öylesine bi girecem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri