Ygs

• Kullanıcı EgE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

EgE

Yasaklanmış
Arkadaşlar dokuz eylülde bilgisayar programcılığı okuyorum.Fakat vazgeçtim ygs'ye tekrar giricem.Girebiliyorum dimi ? girmek için belge vs ne istiyorlar bilgisi olan varmı başvuru için ?

Arkadaşlar dokuz eylülde bilgisayar programcılığı okuyorum.Fakat vazgeçtim ygs'ye tekrar giricem.Girebiliyorum dimi ? girmek için belge vs ne istiyorlar bilgisi olan varmı başvuru için ?

19 u na kadar ösym nin hesabına 50 lira yatır bir de mezun oldun lise ye gidip kaydını yaptırman gerek.

ÖSYM merkezlerindende oluyor galiba onada bi bak

İlk netten başvuru yapıp daha sonra parayı yatırcan son gün 19 ocak

19 u na kadar ösym nin hesabına 50 lira yatır bir de mezun oldun lise ye gidip kaydını yaptırman gerek.

Liseye herhangi bir kayıt yapması gerekmiyor. lise diploması lazım parayı yatırdıktan sonra osym nin belirlediği okula evrakları götürecek. mesela benim meslek lisesiydi gittim adam bir resmimi çekti belgelerimi alıp kaydımı yaptı. belgelerde yine sende kalıyor sadece emin olmak için istiyorlar

Anladım şuan izmirde değilim bodrumdayım.Yani şuan okuduğum üniversite ilgili bir işim yok tekrar izmire gitmek zorunda değilim bir belge için.Yarın direk gidip halledebilirim bodrumda ?

Herhangi bir belgeye gerek yok ösym başvuru alan herhangi bir liseye veya üniversitede online başvuru yapıp sonrasında anlaşmalı bankamatiklere 50 tl sınav ücreti yatırdıktan sonra başka birşeye gerek yok ondan sonra sınav öncesi sınav belgesi yeterli fakat ygsye girmek ve hazırlanmak için geç değilmi sence?

Anladım şuan izmirde değilim bodrumdayım.Yani şuan okuduğum üniversite ilgili bir işim yok tekrar izmire gitmek zorunda değilim bir belge için.Yarın direk gidip halledebilirim bodrumda ?

işte bi belgeye falan gerek yok ösym başvuru merkezi ya da bi liseye gidiceksin, 1 liraya bi forum veriyorlar onu dolduracaksın ondan sonra 3 lirada kayıt parası bi sayfa vercekler sana orada internet şifren falan olacak zaten sınava gireceğin yer falanda oradan gözükecek eğer şifreyi değiştirip unutursan tekrar 5 tl ücret alıyorlar. sonrada 50 lirayı 19 una kadar ösym nin hesabına yatıracaksın.

İyi hatırlattın valla yarın hemen yatırayım hafta sonu girmesin araya.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri