antre
Yasaklanmış
format attım bugunde mac adresini degistirdim abicim..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İlk once 2 3 tane hesap ac hocam bir kac gun devam et ipi kara listeye dustuyse o kanallarda gider sonra kanal acmaya devam edersin k7 var telefon onati icin ama ben 3cx kullaniyorum
k7 ve 3cx i kuramadım , pc format attım daha once kullaniyordum simdi kullanamıyorum artık..
tek sorun adsense farklı isimde acıp farklı banka ismi girebiliyormuyuz ?
Adsense kurallarını okusana değerli kardeşim. Anladık sıkıntılı bir süreçten geçtin ama bunu kullanarak işin kolayına kaçıyorsun gibi geliyor bana. 3 adet adsensen patladı hala kanaat edemiyor musun neden olduğunu? Adsense'de İsimler farklı olamaz! Şayet böyle bir uygulamaya gidersen yine banlanırsın. Bir kişinin bir adsense alma hakkı var. Yalnız ben şöyle yapıyorum. Oturduğum bina bize ait. Kendi adıma aldığım 2 adet adsense hesabım var. Bir adsenseme kendi kapı numaramı diğer adsenseme kiracımın kapı numarasını vererek ve farklı banka bilgilerini girerek kullanıyorum. Eğer forumda biraz vakit geçirirsen çoğu kişinin de bu tarz uygulamalarla birden fazla adsense sahibi olduğunu göreceksin.
Böyle diyorsun üstad ama benimde aynı şekilde hesabım var fakat ben ödeme alamadım.. Buyrun buradan yakın..
Benim adsense hesap adım ile, adsensedeki banka hesabının adı farklı ve bu ay ilk ödememi aldım.
Örnek olsun diye yazıyorum, kafasında soru işareti kalanlar için.
Bankalarınız farklı dır bazı bankalar gelen eft isim ile hesap eşleşmiyorsa hesaba parayı geçirmiyordur.. Örneğin garanti bu şekilde çalışıyor.. Parası yatan arkadaş hangi banka ile çalışıyor bilmiyorum..
Banka benim adıma fakat alacaklı ismi babam adınaydı 2. adsensemde .. Garanti ile ilgli bir sorun mu diyorsunuz yani ?
Benim adsense hesap adım ile, adsensedeki banka hesabının adı farklı ve bu ay ilk ödememi aldım.
Örnek olsun diye yazıyorum, kafasında soru işareti kalanlar için.
Hayır alacaklı adı benim, banka hesabı adı annemin.
Bankada halkbank...
Banka benim adıma fakat alacaklı ismi babam adınaydı 2. adsensemde .. Garanti ile ilgli bir sorun mu diyorsunuz yani ?
Garanti de ben de aynı sorunu yaşadım kardeşim, garanti bu tür durumlara çok dikkat ediyor, şubeni arayıp müşteri hizmetlerine yurt dışından eft gelecek fakat alıcı adı babamın hesap numarası benim adıma diye sorgulatırsan, verecekleri cevap para iade edildi olacaktır.. İstersen dene.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.