Şuan ne yorum yazsam bilemedim. Yıl 2017...
Artık malesef bi garip hale geldi ülkemiz.
Ben oruç tutsam, ülkeden memnunun desem AKP,
ben oruç tutuyorum, ama milli duygularım ön planda dendimi MHP
Yok ben köken olarak kürtüm dediğinde HDP
Atatürk'ü çok seviyorum, ha kesin CHP li bu ...
Yazılan, yapılan tüm yorumlarda bunlara bakılıp, insanlar ya dost ya düşman gözüyle algılanır oldu. Ben isterim ki, Asgari ücret arsın, sağlık hizmetleri avrupa ile yarışsın, aç kimse kalmasın, çocuklar bedavaya en kaliteli eğitimi alsın,inanlarımız hak ettiği değerlere, abd den daha çabuk ulaşsın.. bunları ben istiyorum dediğimde tüm partiler isteklerimin peşinden koşsa keşke. Biz halkız biz sadece dileriz, isteriz. Hiç bir siyasetçide beni herhangi bir X tarafa çekip, dümansın, dostsun, osun busun diyemez.... Siyasetçilerin hepsi, bizlerin gerçek sorunlarına kafa yorar, çözüm üretir. Bizleri sınıflandıramaz...Sadece bu talepleri yerine getirmek için peşimden koşarlar sadece.....Keşke...
neyse; özetle, ben işlediğin konuyu beyendim. Güzel bir konu seçmişsin, takipçilerin illaki olacaktır. Ama ses de hafif vısıvısı tarzında sesler çıkıyor, daha güzel seslendirme yapabileceğini düşünüyorum. Spam yanında özgün denemelerine devam etmelisin.
İlk defa alıntı bir eser seslendirdim hocam çok hoşuma gittiği için.
https://www.youtube.com/channel/UCPsBhZ1fDw5J3-XF055WGyQ kanalımdan bakabilirsiniz.
Teşekkür ederim yorumunuz için.