Yıl olmuş 2014 millet uzaya koloni kurmaya çalışıyor biz ise yok youtube kapatılacak mı, ünlemler kalkacak mı telaşındayız 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yıl olmuş 2014 hala Kurtlar vadisi izleyen var
The bomb has been planeted
Hocam bu satırı okuduktan sonra cevap vermek istedim işte hala bu mantalite yüzünden gelişemiyoruz bence üstümüzdekini örnek alıp önce onun seviyesine gelip geçmek yerine gerimizdekine bakıp şükrediyoruz bu bizi ilerletmez,olduğu yerde de bırakmaz gelişen çağda geri bırakır.He bunları elin oğlu 20 sene öncede kullanıyor olabilir ama kendinden daha geri ülkelere bakarak şükredebilirsin.
Ne alaka yasak mı kurtlar vadisi izlemek tartışma çıkarmak falan mı amacın ?
o capsi genelde [MENTION=725]Yumi[/MENTION] atardı ne oldu döndü dolandı ona geldi
yıl olmus 2014 hala eziklik edebiyatı yapanlar var.
bilmem millet sunu yapıyor biz hala bunu yapıyoruz.
o capsi genelde [MENTION=725]Yumi[/MENTION] atardı ne oldu döndü dolandı ona geldi
Hocam bu satırı okuduktan sonra cevap vermek istedim işte hala bu mantalite yüzünden gelişemiyoruz bence üstümüzdekini örnek alıp önce onun seviyesine gelip geçmek yerine gerimizdekine bakıp şükrediyoruz bu bizi ilerletmez,olduğu yerde de bırakmaz gelişen çağda geri bırakır.
Yıl olmuş 2014 halen internet hızımız 8 mgbt![]()
mesele benaçtığım hesaplar o kadar kapatıldı ki ne hikmetse 2010 oluşturduğum iki kanal duruyor
![]()
Yıl olmuş 2014 hâlâ yıl olmuş 2014 geyiği yapılıyor...![]()
Yıl olmuş 2014 ben hala hızlıca bu başlığa en iyi ne cevap verilir diye site site sözlük sözlük dolaşıyorum. Ve güzel bir cevap bulamayıp bunu itiraf ediyorum.
Yıl olmuş 2014 Awesomeness hala Aralık kazançlarını ödemedi
Yıl olmuş 2014 hala Kurtlar vadisi izleyen var
The bomb has been planeted
Yıl olmuş 2014 hala facebook'a yediği yemeğin fotoğrafını koyan insan var.
Ne alaka yasak mı kurtlar vadisi izlemek tartışma çıkarmak falan mı amacın ?
Yıl olmuş 2014 halen internet hızımız 8 mgbt![]()
Yıl olmuş 2014 hala mbps yazamayanlar var
O değilde mpbs falan yazarsın anlarımda mgbt nedir abi ya.
Evet hocam doğru diyorsunuz aynı şeylerden bahsediyoruz aslında.
Ama kıçımızı kaldırıp el oğlu kadar çalışmıyorsak bunlardan şikayet etmeye hakkımız yok.
Bütün gün pc başında oturup teknolojimiz geri diye sızlanmak olur mu?
[MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION] kardeşim de haklı kendince,
çünkü bunlar bir anda olan şeyler değil ki.
Adamlar da imkan var, Elin sibiryasındaki memleketlerle düz arazi ülkelerle kim ne diye uğraşır didişir.
Geniş geniş takılıyorlar. Tüm konsantrasyonlarını sadece gelişmeye verebiliyorlar.
Bizim vatanımız maşallah öyle bir yerdeki tüm dünyanın derdi olmuşuz.
Herkes kötülüğümüz için çabalıyor.
Yıl olmuş 2014 hala mbps yazamayanlar var
O değilde mpbs falan yazarsın anlarımda mgbt nedir abi ya.
Yıl olmuş 2014 daha poz vermeyi bilmeyenler var şu profilindeki resmine bak az gülseydin![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.