Yılbaşı Çekiliş Kervanınına Bizde katılalım dedik..

[MENTION=12793]turanakca[/MENTION]
Sanırsam biz quiz kanal kazananları unuttun :)

He valla unutulduk :D :D :D

[MENTION=12793]turanakca[/MENTION] Hocam benım kazanmış olduğum kanalıda göndermeyi unuttun sanırım

---------- Spam Engelliyici 14:59 ---------- Önceki Mesaj 14:59 ----------

[/COLOR [MENTION=12793]turanakca[/MENTION] Hocam benım kazanmış olduğum kanalıda göndermeyi unuttun sanırım

bende çekilişten kanal kazandım ayın 6sından beridir foruma girmemiş gelince verir diye umuyorum :D

[MENTION=12793]turanakca[/MENTION]
Sanırsam biz quiz kanal kazananları unuttun :)

He valla unutulduk :D :D :D

[MENTION=12793]turanakca[/MENTION] Hocam benım kazanmış olduğum kanalıda göndermeyi unuttun sanırım

bende çekilişten kanal kazandım ayın 6sından beridir foruma girmemiş gelince verir diye umuyorum :D

Arkadaşlar [MENTION=12793]turanakca[/MENTION] şuan özel sebeplerden dolayı şehirdışına çıkmak zorunda kaldı ve şuan online da değil. Cuma günü dönecek, döndüğü zaman kanallarınızı verecektir. Gecikme için onun adına ben özür dilerim, iyi forumlar :)

Arkadaşlar [MENTION=12793]turanakca[/MENTION] şuan özel sebeplerden dolayı şehirdışına çıkmak zorunda kaldı ve şuan online da değil. Cuma günü dönecek, döndüğü zaman kanallarınızı verecektir. Gecikme için onun adına ben özür dilerim, iyi forumlar :)

hocam olur mu öyle şey. Adamın gönlünden kopup verdiği hediyenin özürü mü olurmuş :)

Merhaba

Öncelikle gecikme için kusurabakmayın arkadaşlar..Çok ani gelişen bir durumdan ötürü şehir dışındaydım nete giremedim..

Videolu quiz kanalları gun içinde olmazsa en kötü cuma akşamına kadar tamamlayıp ozel mesaj yolu ile ileteceğim..

Merhaba

Öncelikle gecikme için kusurabakmayın arkadaşlar..Çok ani gelişen bir durumdan ötürü şehir dışındaydım nete giremedim..

Videolu quiz kanalları gun içinde olmazsa en kötü cuma akşamına kadar tamamlayıp ozel mesaj yolu ile ileteceğim..

Hocam kanal hala gelmedi :D:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri