Yılbaşından Sonra Sayfa To Yarı Yarıya Düştü.

• Kullanıcı Mtkn58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Mtkn58

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu sorun hakkında konu var ama benim derdim başka.

Şu yılbaşına kadar herşey süperdi. Aylardır sabit bir yükseliş yakalamıştım. Ne olduysa yılbaşının girmesi ile oldu.
İzlenim neredeyse normalden 2 katına çıktı ama.
Sayfa To %9'dan %4 e geriledi.
Sayfa bgbg 4.25 gibi bir ortalamadım. 1.65'e kadar düştü. Şuan ne olduğunu şaşırdım cidden. Normalde bu saatte bgbg 5 tl gibi olmalıydı.
Sayfa to %12-13 falan. Tbm de 0.6 dan 0.4 e geriledi.

Yani bu yılbaşı hiç hayırlı gelmedi bana.

Sorun videolu reklamların kaldırılmış olması sanırsam. Hiç bir videomda gösterim öncesi ve video ortası reklamlar çıkmıyor. Videolu reklamlar hep kaldırılmış.

Sabret millet uyansın kafalar şimdi bimilyon :D hele bi ayılsınlar inşallah düzelir benimde çok ama çooook düşüş oldu 1 liraya çıkamadım hala :D

muhtemelen izleyici kitlesi abd-avrupa dır sizin, bendede düşüş oldu hem to da hem bgbg de, anladığım kadarıyla evde pinekleyip video izleyen sayısı yarı yarıya düşmüş noel yüzüne, bizede yansıması böyle oldu.

Arkadaşlar izlenme neredeyse 2 3 kat arttı. Ama to ve tbm yerlerde sürünüyor şu anda
Edit: İçerik Turkçe

5 gun onceye gore bgbg 4 misli dustu benim de, izlenmeler %20 ancak degismistir.

aynı sorun bendede var yüzde 5 6 dan aşşağıya düşmeyen to bugun 1.2 bnde

bende dünden itibaren hem sayfa görüntüleme hem to hemde tıklar düştü

reklam anlasmalari buyuk ihtimalle 31 Aralik gecesine kadardi, reklamlarda azalma oldugu icin tiklamanin bu kadar dustugunu dusunuyorum.. yeni anlasmalar dahilinde artis tekrar olabilir..

Video ortası reklamları kaldırsak mı acaba?

reklam anlasmalari buyuk ihtimalle 31 Aralik gecesine kadardi, reklamlarda azalma oldugu icin tiklamanin bu kadar dustugunu dusunuyorum.. yeni anlasmalar dahilinde artis tekrar olabilir..

Aynı şeyi düşünüyorum. Umarım en yakın zamanda tekrar başlar.

Video ortası reklamları kaldırsak mı acaba?

Hayır. Az sabırlı olun. Yaklaşık 1000 videomda açık. Ve ben beklemeyi düşünüyorum. Zaten kapatmanızın herhangi bir yararı olmaz.

Bende de durum aynı hem sayfa izleme hem to oranı düşük.

çoğu kişide aynı arkadaşlar reklamlar çıkmıyor muhtemelen 1-2 güne düzelir.

izlenim, to, tbm, bgbg hepsi %50 düşmüş hayırlısı bakalım

Arkadaslar video önü reklamlar türkiye genelinde gösterimi düstü sorun video önü reklamlarin azalmasindan herkezin to lari düsüyor
tahminim bu gece veya cuma gecesinden itibaren eski düzeye geri döneriz

aynı sorun bendede var izlenim nerdeyse 2 kat arttı ancak to ve tbm çok düşük.

Yurtdışı vds i olan arkadaşlar vds den bakar mı? Yurtdışında durum nasıl?

video önü reklam çıkıyormu diye baktım şuan bi videoma ve reklam çıktı...

not : vpsden filan degil kendi pcden baktım,sorun yok.video ingilizce sadece...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri