Yılbaşından Sonra Videolu Reklamların Kaldırılması(Beyin Fırtınası)

• Kullanıcı Mtkn58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bazı videolarımda video önü reklam yoktu ama bazılarında var..

Bende ne alaka lan sayfa to düşecek diye girdim konuya bi baktım normalde %7 lerde olan sayfa to bugün %1.92 :D

bence adsense ekibi tatil yapıyor :D

sabah bgbg 1.45 idi simdilerede 0.64 e kadar düşmüş. bu gidişle geceye kadar eksilere düşüp adsenseye borclu cıkmaktan korkuyorum

bazı videolarımda video önü reklam yoktu ama bazılarında var..

Bende ne alaka lan sayfa to düşecek diye girdim konuya bi baktım normalde %7 lerde olan sayfa to bugün %1.92 :D

bence adsense ekibi tatil yapıyor :D

Benim adsense de aynı durum da hocam bence dün herkez içti içti sonra sızdı :D bu gece belki değişme olur

TO 8-den 2ye Bgbg 3den 0.87-e duwdu.. google-un yilbasi suprizleri)

yılbaşında reklam anlaşmaları yenilenir. Ondan dolayıdır. Yakında çıkar

En güzel suprizi bana yaptı google amca !!
toplu kanal kapanması

wM6EMe.jpg

Biran korktum. Ben de yükleyeceğim de )

izlenimi ve kazancı yüksek ay basında accaksın kanalı ay sonuna gelmeden kapatcaksın ancak bu sekilde yürür +16 bide vds den yükleme yapcam diye düsünüyorsan o hiç olmaz acarsın 2-3 gün sonra kapanır vds den acılan normal kanalllar bile hemen kapanıyor ama kendi pc enden ac bi sorun olmadan kapanmıyor kolay kolay :)

hocam youtube çok reklam gözüküyor diye reklamları kapatmaz tam tersine daha çok yatırım yapıp dahada çok kişinin reklamları görmesini sağlamak ister çünkü
GOOGLE BİZE SADAKA VERMİYOR NET OLARAK YÜZDE 50 KAZANÇLARIMIZIN DİREK OLARAK GOOGLE ALIYOR

Sorununun sadece sende olmadığını görünce insan bi nebze de olsa mutlu oluyor :) Benim de kazançlar acayip düştü bugün

Yabancı çalışanların adsense indede düşüş var mı? Yoksa sadece Türkçe reklamlarda mı sıkıntı var?

Geçici bir sorun olduğunu düşünüyorum keza geçici bir sorun değilse de bunun da çaresi var. Youtube önümüze taş koysada hallederiz :)

Aynen he. Sayfa to düştü diye insan herkeste böyle bir sorun olduğunu görünce üzülmüyor seviniyor :)

Benimde bir kac gündür bazi videolarda reklam görünmüyor. Yabanci icerik calisiyorum ve yurtdisindayim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri