Yıldönümü Hediye Tavsiyesi

sende

Kayıtlı Üye
Herkese selam arkadaslar,

Yildonumu yaklasiyor.. Hediye konusunda kararsizim :( Maddi olarak limitim yok. Bu konuda bana yardimci olabilirseniz cok sevinirim.. :)

Simdiden herkese tesekkurler,,

istersen sana güzel bir resim foto ve video arsivi hazırlayabilrim hazırlayabilirim adobe after effect + sony vegas ile. örnek video istersen yükliyeyim youtube birazdan.

Al bi tek taş yüzük kıy paraya :) Ben 2 sene önce almıştım kafam hala rahat o konuda :D

bilmiyorum ki bi whatsapptan facebooktan filan gonderebilir paylasabilir. Orjinal ve Profesyonel Calısıyorum İsteyen Olursa Pm Atabilir.

ne alaka forumda kimsenin nicki değişmez,böyle bir şey ağzımdan çıkmaz.sen yanlış hatırlıyor olmalısın :D

Sen soylemedin ben guvey oluyorum belki biri acirda su caminin avlusundan alir beni butun adminlere soyledim simdi sira uyelerde yukardan asagi gelicem bu seferde degismese forum haklari mahkemesine gidicem boyle bisey varmiki onuda bilmiyorum

Hocam maddi durum sınırlı diyorsun işin zor.ben geçen sene çulsuzdum adam gibi izah ettim,çıktık dışarıda güzel bir yemek yedik evvelinde güzel bir buket yaptırmıştım 30 liraya.yemek 40 geldi,akş***** 2 bira içtik 20 de o,20 de taksiye vermiştim 110 liraya fit olmuştuk.ama daha düşüğünü dersen en kötü bi çiçek al kıza.gerçi ben sonrasında iPhone 5s aldım,ama ilişkim 3 yıllık ve ciddi.o yüzden acımadım paraya.pek ciddi ve uzun soluklu değilde çiçekten şaşma derim.

iPad'dan gönderildi .

ne alaka forumda kimsenin nicki değişmez,böyle bir şey ağzımdan çıkmaz.sen yanlış hatırlıyor olmalısın :D

Sen soylemedin ben guvey oluyorum belki biri acirda su caminin avlusundan alir beni butun adminlere soyledim simdi sira uyelerde yukardan asagi gelicem bu seferde degismese forum haklari mahkemesine gidicem boyle bisey varmiki onuda bilmiyorum

herkese tesekkurler, tavsiyeleri bekliyorum arkadaslar :)

git bi tane kirmizi gul gotur :D her yııl 1 gulle kandırıyorum bakalım yine dördüncü yılda kandır bilecekmiyim :D

3 ay evvel bi kızım oldu belkı kızımın hatırı için paraya kıyarım :D

Benim unutma gibi bi luksum yok 14 şubat sevgililer günü evlilik yildonumum.uyaniklik ettim o güne denk getirdim.2 side aradan cikti:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri