Yılın Son Günü Planınız Var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CyberTR

Kayıtlı Üye
Kocaman bir senenin daha sonuna geldik. Acısıyla tatlısıyla 1 yılı daha geride bırakıyoruz. Önümüzde yepyeni bir yıl bizleri bekliyor. Var mı bu gece için bir planınız 2014'e nasıl girmeyi düşünüyorsunuz ?

Olmazmı :)
Eşimle ve arkadaşlarım ile dışarı gidecez :)

2014 spam'a devam etmeyi planlıyorum,
Orjinal hazırladığım içeriklere reklam parası olarak kullanıcam ayrıca elimdeki ekipmanı değiştirmek istiyorum.

Bu işi bırakmayıp devan edicek olan herkes eninde sonunda özgün içeriğe dönecek :)
Muslera vine videoları yapıyordu sanırım,
Alex'de özgün içerik yapıyor, [MENTION=1216]fatihbaz[/MENTION] kaldı bir tek özgün içerik yapmayan :p

Olmazmı :)
Eşimle ve arkadaşlarım ile dışarı gidecez :)

2014 spam'a devam etmeyi planlıyorum,
Orjinal hazırladığım içeriklere reklam parası olarak kullanıcam ayrıca elimdeki ekipmanı değiştirmek istiyorum.

Bu işi bırakmayıp devan edicek olan herkes eninde sonunda özgün içeriğe dönecek :)
Muslera vine videoları yapıyordu sanırım,
Alex'de özgün içerik yapıyor, [MENTION=1216]fatihbaz[/MENTION] kaldı bir tek özgün içerik yapmayan :p

Neler oluyor ?

Hocam yeni yıla tuş takılı girme de, aman. @kbasali

[MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] bende bilmiyorum noluyor.

Alla alla ben bir kere yolladım bu postu ama sanırım bir tuhaflık olmuş,

kendimi şikayet ediyimde bir yetkili halledi versin.

[MENTION=4264]kbasali[/MENTION] flood yapma dostum. :) Sanırım bir aksilik oldu..

Yeni yıla ev ortamında arkadaşlarla birlikte girmeyi planlıyorum.. Herkese mutlu, sağlıklı ve kazanç dolu bir yıl diliyorum..

[MENTION=4264]kbasali[/MENTION] flood yapma dostum. :) Sanırım bir aksilik oldu..

Yeni yıla ev ortamında arkadaşlarla birlikte girmeyi planlıyorum.. Herkese mutlu, sağlıklı ve kazanç dolu bir yıl diliyorum..

Evet birşey oldu ama ben yapmadım :) veya farkında değildim yaparken.

yıl başına özel bir şeyler yapmak,kutlamak; insanı dinden çıkartırmış. Konuyla ilgili araştırma yapmak isteyen Cübbeli Ahmet Hocanın videolarını izlesin.

Okulumda adam diyebileceğim kimse olmadığından pek te sosyal biri sayılmam bu yüzden,

lade.gif

Saat 23:00'da Taksim'e gidip 2 tane Rus kız ayarlayacağım kendime. Tekinin adı Vera diğerinin adı Yelena bunlarla takılacağız. Bu arada bu kızların ikisini de tanırım. Mekanda içkiler içeceğiz sağlam pahalı içkilerden JB falan anlıyorsun değil mi? :D Bunlarla ufaktan çakır keyfi yaptıktan sonra Hilton Otel'de rezervasyon yaptırdığım odaya doğru yol alacağız fakat giderken önce bir boğazı da görelim değil mi? Saat 00:00'a kadar takılacağız boğazda yıl başı geri sayımını yaptıktan sonra ve havai fişek gösterilerini izledikten sonra otele gidip biraz da bizim odada havai fişek patlatacağız. La buraya kadar ciddi ciddi okudunuz mu bu yazıları? :D Şaka la şaka ben kimim ki bunları yapacağım. :D La ev de yiyecek zeytin yok ne hilton oteli ne içkisi hem içki de içmem ben. :D Yıl başında tek yapacağım şey: "Portakal, Elma ve varsa Nar yiyeceğim bir de Kanal D'yi açtım mı keyiften 4 köşe olurum. :D"

Saat 23:00'da Taksim'e gidip 2 tane Rus kız ayarlayacağım kendime. Tekinin adı Vera diğerinin adı Yelena bunlarla takılacağız. Bu arada bu kızların ikisini de tanırım. Mekanda içkiler içeceğiz sağlam pahalı içkilerden JB falan anlıyorsun değil mi? :D Bunlarla ufaktan çakır keyfi yaptıktan sonra Hilton Otel'de rezervasyon yaptırdığım odaya doğru yol alacağız fakat giderken önce bir boğazı da görelim değil mi? Saat 00:00'a kadar takılacağız boğazda yıl başı geri sayımını yaptıktan sonra ve havai fişek gösterilerini izledikten sonra otele gidip biraz da bizim odada havai fişek patlatacağız. La buraya kadar ciddi ciddi okudunuz mu bu yazıları? :D Şaka la şaka ben kimim ki bunları yapacağım. :D La ev de yiyecek zeytin yok ne hilton oteli ne içkisi hem içki de içmem ben. :D Yıl başında tek yapacağım şey: "Portakal, Elma ve varsa Nar yiyeceğim bir de Kanal D'yi açtım mı keyiften 4 köşe olurum. :D"

Heyecanlı Heyecanlı Gidiyordu yazı , koptum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri