Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Saat 23:00'da Taksim'e gidip 2 tane Rus kız ayarlayacağım kendime. Tekinin adı Vera diğerinin adı Yelena bunlarla takılacağız. Bu arada bu kızların ikisini de tanırım. Mekanda içkiler içeceğiz sağlam pahalı içkilerden JB falan anlıyorsun değil mi?Bunlarla ufaktan çakır keyfi yaptıktan sonra Hilton Otel'de rezervasyon yaptırdığım odaya doğru yol alacağız fakat giderken önce bir boğazı da görelim değil mi? Saat 00:00'a kadar takılacağız boğazda yıl başı geri sayımını yaptıktan sonra ve havai fişek gösterilerini izledikten sonra otele gidip biraz da bizim odada havai fişek patlatacağız. La buraya kadar ciddi ciddi okudunuz mu bu yazıları?
Şaka la şaka ben kimim ki bunları yapacağım.
La ev de yiyecek zeytin yok ne hilton oteli ne içkisi hem içki de içmem ben.
Yıl başında tek yapacağım şey: "Portakal, Elma ve varsa Nar yiyeceğim bir de Kanal D'yi açtım mı keyiften 4 köşe olurum.
"
Mekanda içkiler içeceğiz sağlam pahalı içkilerden JB falan anlıyorsun değil mi?
şuraya kadar okudum pahalı içkilerden JB falan görünce okumayı bıraktımJB dediğin içkiyle burda ayak yıkıyorlar
kıbrıs fiyatı
Amma zengin şehirmiş hee.Bende bilmiyorum içki adı falan salladım kafadan.
![]()
yahu komiksiniz üstad,şimdi sen almanya da yaşasan defol bizim kurban bayramımız yok diye kovsalar bu seferde mağduriyet edebiyatı yapmaktan geri durmayacaksınız,dünya hep sizin etrafınızda dönecek değil mi,uyumsuzluk kötü birşey gerçekten.Kaldıki kim bayram kutluyor bence kendi kafanızdan element üretiyorsunuz.
yazıyı düzelt sen bence, al sana en zengininden bir örnekLouis XIII de Rémy Martin - Wikipedia, the free encyclopedia
[MENTION=1416]EmreDemirci[/MENTION] en heyecanlı yerinde kestin yaRtük gibi action dolu sahnelere sansür koydun resmen
![]()
uyummu, kurban bayramında bir günü hayvan keserek kutlayan bi dini aklım almıyor diyip yılbaşında MİLYONLARCA hindi kesenlere söyle sen uyumu, uyum filan yok ve ben ehli kitap dışında kimseye uyum sağlamam onlarda islama zararları dokunmadıkça.NET
uyummu, kurban bayramında bir günü hayvan keserek kutlayan bi dini aklım almıyor diyip yılbaşında MİLYONLARCA hindi kesenlere söyle sen uyumu, uyum filan yok ve ben ehli kitap dışında kimseye uyum sağlamam onlarda islama zararları dokunmadıkça.NET
Kuranda yılbaşını kutlamayın diye bir ifade mi var?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.