Yılın Son Günü Planınız Var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tartışmayı bırakın arkadaşlar.

Yazmıyım yazmıyım dedim ama arkadaşlar böyle bir düz mantık olamaz.Herşeyin Kuran'da yazılı olması mı gerekiyor.Sana ana hattını verir bazen sen kendi aklınla anlayabilirsin.Örneğin Peygamberimiz (sav) "Kim bir kavme benzerse, o onlardandır" .Yani düşünebilen her varlık bu hadisle hristiyanlara ait yılbaşı gecesinin (eğlencesinin) sıkıntılı olabileceğini anlar.Yani yukarıda yazan arkadaşlar sizi birer kardeşleri olarak uyarmış.Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz.Ancak tavsiye edebilir, uyarabilir.Sonuçta İsteyen istediğini yapar.Sizden ricam; bilmediğiniz konularda yorum yapmayın...
Kuranda yılbaşını kutlamayın diye bir ifade mi var?

Tartışmayı bırakın arkadaşlar.

Tartışma yok zaten herkes kendi fikrini belirtti :)

---------- Mesaj saat 17:04:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:03:47 civarında gönderildi. ----------

Yazmıyım yazmıyım dedim ama arkadaşlar böyle bir düz mantık olamaz.Herşeyin Kuran'da yazılı olması mı gerekiyor.Sana ana hattını verir bazen sen kendi aklınla anlayabilirsin.Örneğin Peygamberimiz (sav) "Kim bir kavme benzerse, o onlardandır" .Yani düşünebilen her varlık bu hadisle hristiyanlara ait yılbaşı gecesinin (eğlencesinin) sıkıntılı olabileceğini anlar.Yani yukarıda yazan arkadaşlar sizi birer kardeşleri olarak uyarmış.Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz.Ancak tavsiye edebilir, uyarabilir.Sonuçta İsteyen istediğini yapar.Sizden ricam; bilmediğiniz konularda yorum yapmayın...

Özelden devam edelim hocam konunun akışı bozulmasın

Tartışma yok zaten herkes kendi fikrini belirtti :)

Yılbaşını kutlayacaksınız kutlayın ama dini alet etmeyin.
Kim ne isterse onu yapsın. İsteyen yılbaşında eğlensin, isteyen oturup kuran okusun ama burda gelip forumun düzenini bozmayın.
Burası ne din ne siyaset yeridir, herkes ekmeğinin peşinde.
Din ve siyaseti alet edip konuyu uzatan arkadaşlar banlanacaktır.
Eğlenmesini bilelim.

[MENTION=4677]Mertcan03[/MENTION] sen gelmeden önce de biz vardık ve emin ol forum kurallarını senden daha iyi biliyoruz.Burada tartışma yapmadım ben şahsen.Tartışmayı bitirebilecek türden bir şey yazdım.Kimsenin eğlencesi beni ilgilendirmez.Dediğim gibi herkes istediğini yapar.Ama benim dinimle alakalı yanlış bir düşünce aktarılıyorsa ben orada müdahalemi yaparım arkadaş.
Yılbaşını kutlayacaksınız kutlayın ama dini alet etmeyin.
Kim ne isterse onu yapsın. İsteyen yılbaşında eğlensin, isteyen oturup kuran okusun ama burda gelip forumun düzenini bozmayın.
Burası ne din ne siyaset yeridir, herkes ekmeğinin peşinde.
Din ve siyaseti alet edip konuyu uzatan arkadaşlar banlanacaktır.
Eğlenmesini bilelim.

Bende yazmayacaktim fakat buraya gelince dayanamadim artik. Yilbasi hristiyanlarin bayrami degil butun INSANLARIN kutladigi, eglendigi bi gundur. Yeni yilin gelmesi sebebiyle kutlanir. Hristiyanlara ait olan christmastir, oda ayin 25indeydi. 1 hafta once yani. Evet, bilmedigimiz konularda yorum yapmayalim.

[MENTION=4677]Mertcan03[/MENTION] sen gelmeden önce de biz vardık ve emin ol forum kurallarını senden daha iyi biliyoruz.Burada tartışma yapmadım ben şahsen.Tartışmayı bitirebilecek türden bir şey yazdım.Kimsenin eğlencesi beni ilgilendirmez.Dediğim gibi herkes istediğini yapar.Ama benim dinimle alakalı yanlış bir düşünce aktarılıyorsa ben orada müdahalemi yaparım arkadaş.

Benden önce sizin burda olmanız neyi değiştirir? Devrecilik mi yapacağız?
Burada bir olaya mudahale etmeden önce, foruma daha önce kayıt olanları mı araştıracağız?
Ben ilk defa bir forumda görevli olmadım, burda ego tatmin etmek için yetkilide olmadık. Amacımız forum düzenini sağlamak, Ve ben konuda şahısları hedef alarak konuşma yapmadım, Konuyu tartışmaya dönüştürmeyin diye uyarı yaptım.
Ve kendi üzerine alınıyorsan demek ki tartışmayı sen başlatıyorsun, hoşuna gitmeyen her mesaja karşılık verip tartışmaya sürükleyemezsin.
Sana ve inançlarına karşı bir saygısızlık yapıldıysa yönetici arkadaşlara iletirsin ve gereken yapılır, burada herkes kendi kurallarını uygulayacaksa, nasıl bir düzen kuracağız?
Mesajınızı yazmadan önce sağduyulu olun, Yapıcı olmadığınız sürece bu tartışmalar eksik olmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri