Yılmaz Servers İnternet Hizmetleri - Otomatik Kurulum / Yüksek Disk Seçenekli VDS Paketlerimiz!

İlk defa belkide vds kullanıyorum, hız ve performans bakımından fiyatına nazaran gayet sağlıklı bir vds aldım 35TL'ye. paketi yükseltmeyi bile düşünüyorum açıkçası. Sorunlarıda kısa sürede çözmeleri cabası. Umarım bu şekilde devam eder ve sürekli müşteri olabiliriz.

Paket-1 Sipariş verildi arkadaş çok ilgili sağolsun

Arkadaşlar kesinlikle öneriyorum diğer vdslere kıyasla acayip hızlı render felan aldığım 1gblik paket diğer firmanın 4gb si ile yarışır..

Dün akşam yılmaz servers' ten Paket Adı: YılmazVDS3 E3-1245v2 aldım İndirme hızı süper 20mb'den aşşağı inmiyor
300gb hdd var boyle bır pakete 45tl bence bedava takılma yok donma yok bısey yok mükemmel :D

Bu vds bi harika dostum.2 gündür sorunsuz kullanıyorum.Arkadaş çok ilgili.Gerçekten baya araştırdım.Şuanlık iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum

İnternet hızında bi problem vardı aha dedim şimdi uğraş dur derken 5dakıka surmedı hallettiler genel sıkıntıymış :D anında soruna çözüm bulmaları çokkçok iyi

Son düzenleme:
Paket Adı: YılmazVDS2 E3-1245v2

• Intel® Xeon® E3-1245v2 3.40 GHz ( 2 Çekirdek )
• 2048 MB DDR3 Bellek
• 200 SAS Disk
• 1 Gbps Bağlantı
• 1 Adet IP Adresi
• Fransa Lokasyon

Aylık / 35 TL (Sipariş vermek için lütfen tıklayınız.)

[MENTION=14905]YilmazServers[/MENTION] den sunucu ve vds almaya devam .. Sunucularından ve vdslerinden ( vds 3 aylık :D ) hiçbir zaman sorun yaşamadım. Inşallah böyle devam eder. Hayırlı satışlar kolay qelsin

En güvenilir firmalardan biridir.Sürekli olarak hizmet almaktayım ve çok memnunum.Vds arayanlar gözü kapalı hizmet alsın derim.Herkese bol kazançlar..

kendilerinden bugün VDS aldım. Çok ilgililer öncelikle. sorularımıza bıkmadan cevap veriyorlar.Aynı fiyata daha önce başka bir firmadan aldığım VDS den çok daha hızlı ve performans açısından iyi. kesinlikle tavsiye ederim.

tekrardan yorumlamak istedim,
yaklasık sanırım 15 gundur kullanıyorum, verdiğiniz paraya göre bedava bence. hizmet güzel, destek güzel. 30 saniye geç cevap veriyorlar, bu benim gibi tez canlı biri için biraz beklemeye sebep oluyor :)
ben gayet memnunum şu aşamada, sanırım süreyi uzatıp yükseltebilirim de.
Umarım herkes istediği şekilde çalışmalarına devam eder.

60 lık ssd kullanıyordum cook memnundum bu ayda 35 lik bir paket deneyim dedim hic bir farkı yok fiyatına göre cok iyi :) tesekkürler yilmazservers.
Yanlıs olmasın 60 lık ürün render canavarıydı :) ssd olsun işlemci olsun .35 likte down up yapılır sıkıntısız.

Son düzenleme:
Paket 1 hariç tüm paketleri tavsiye ederim paket 1 deki sorun 1gb Ramin az gelmesinden dolayi yasanan kasmalar olabiliyor minimum up down VDS si 2 GB ramden baslamali bence onun haricinde herşey mükemmel paket 1 e ek RAM taktirdim şuan hic kasmadan kullaniyorum ve memnunum

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu ay 1 adet vds bir adet sunucu kiraladık cidden performans ve fiyat çok iyi teşekkürler tekrar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri