Yılmaz Servers İnternet Hizmetleri

• Kullanıcı YilmazServers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hosting Şirketleri (Tanıtım-Öneri-Tavsiye)

YilmazServers

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.yilmazservers.com
logoo.png

Yılmaz Servers olarak 2012 yılında sektöre giriş yaparak siz değerli müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti vermeyi amaçladık. Yasal belgelerimizi tamamlamış olup vergi mükellefi olmuş durumdayız.

Hizmetlerimiz;
-Sanal Sunucu
-Kiralık Sunucu
-Reseller Hosting
-Web Hosting
-Alan Adı

Ofisimizin hazırlıkları devam etmektedir, ofisimize ait bazı fotoğraflar;

eXrDPo.jpg

xY7jga.jpg

KZPA90.jpg

wz720B.jpg

xV1g9V.jpg

Ofis düzenlemesi tamamen bittikten sonra yeni fotoğraflar eklenecektir.

Kurumsal Bilgilerimiz ;
Web Site: YılmazServers İnternet Hizmetleri - Sanal Sunucu - Kiralık Sunucu - Web Hosting - Alan Adı - Reseller Hosting - Ana sayfa
Telefon: 0 850 302 53 23
Adres: Bayraktepe Mah. Yalova-Bursa Yolu İpek Plaza No:58/2 Yalova
Mail: [email protected]
YS: 2850
Vergi Dairesi: Yalova VD
Vergi Numarası: 71587044220

Son düzenleme:
2 ay vdslerini kullanmıştım

hizmetleri ve müşteri memnuniyetleri iyi

Server'ını kullanmıştım güzeldi önerilir

youtube için hangi vds uygun 1-20 dk lık videoları kırpıcak logo basıcak yükleyecek indiricek

youtube için hangi vds uygun 1-20 dk lık videoları kırpıcak logo basıcak yükleyecek indiricek

vds önermem, sen logo kırpacam diyosun, makinelerde ekran kartı yok ağır çekimde gibi gidiyor... Normal makine de yapacağın işi 5 kat daha yavaş yapıyosun.. indirme ve yükleme yapacaksan vds kullan ama normal işler için 1 gün kullandım, kanser edecekti beni çıldırttı. Benim gibi bilmeden körü körüne vds alanlara da bu yazı örnek olsun. Sattım da kurtuldum...

ücretsiz cloud sağlayan yerler var isterseniz bi araştırın mail ru gibi mesela.yada çalıştıgınız firma ile görüşebilirsiniz.

hocam mail ru 10 gb dı heralde ama mega co nz var orası daha yüksek alan veriyordu 50 gb veriyormuş

Yılmaz server ile 3 aydır çalışan biriyim 8 gb ram li olan kampanyası vardı ondan almıştım render süresi cok iyi digerlerine göre upload hızıda öle deneyen arkadaslar 1gb ramli olanından alıp ölemi cevap verdiler anlayamadım

Yılmaz server ile 3 aydır çalışan biriyim 8 gb ram li olan kampanyası vardı ondan almıştım render süresi cok iyi digerlerine göre upload hızıda öle deneyen arkadaslar 1gb ramli olanından alıp ölemi cevap verdiler anlayamadım

Aynen..
Bende en sonunda 8gb lık vds de karar kıldım
Iyi olmasa stoklar açılır açılmaz bitmezdi..

GM Ultimate Slim cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Skye: kraldomain ekler misiniz?

logoo.png

Yılmaz Servers olarak 2012 yılında sektöre giriş yaparak siz değerli müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti vermeyi amaçladık. Yasal belgelerimizi tamamlamış olup vergi mükellefi olmuş durumdayız.

Hizmetlerimiz;
-Sanal Sunucu
-Kiralık Sunucu
-Reseller Hosting
-Web Hosting
-Alan Adı

Ofisimizin hazırlıkları devam etmektedir, ofisimize ait bazı fotoğraflar;

eXrDPo.jpg

xY7jga.jpg

KZPA90.jpg

wz720B.jpg

xV1g9V.jpg

Ofis düzenlemesi tamamen bittikten sonra yeni fotoğraflar eklenecektir.

Kurumsal Bilgilerimiz ;
Web Site: YılmazServers İnternet Hizmetleri - Sanal Sunucu - Kiralık Sunucu - Web Hosting - Alan Adı - Reseller Hosting - Ana sayfa
Telefon: 0 850 302 53 23
Adres: Bayraktepe Mah. Yalova-Bursa Yolu İpek Plaza No:58/2 Yalova
Mail: [email protected]
YS: 2850
Vergi Dairesi: Yalova VD
Vergi Numarası: 71587044220

Sykpe adresinizi kullanmıyormusunuz ? 2 gündür vds almak için ulaşmaya çalışıyorum ancak ulaşamadım bir türlü.

Sykpe adresinizi kullanmıyormusunuz ? 2 gündür vds almak için ulaşmaya çalışıyorum ancak ulaşamadım bir türlü.

Merhabalar,

Yoğunluktan ötürü skype de pek aktif olamıyoruz, satış için aşağıda ki iletişim araçlarından bize ulaşabilirsiniz;

Telefon; 0850 302 53 23
Satış öncesi sorularınız; Yılmaz Servers İnternet Hizmetleri - Sanal Sunucu - Kiralık Sunucu - Web Hosting - Alan Adı - Reseller Hosting - Bildirim Gönder

Saygılar.

[MENTION=14905]YilmazServers[/MENTION] Hocam ulaşmam gerek size skypeda çevrimdışısınız sürekli.Skype: Sgsekiz

Edit : Satın alma değil satın alınmış vdsler hakkında görüşcem.

[MENTION=14905]YilmazServers[/MENTION] sitenize giremiyorum bende mi problem sitede mi?

Vds ye teamdan baglantı yapılmıyormus ben cıkacam vds satıcısı gırecek iş yapacak nerede kaldı kardeşim benim özelim.O kadar dosyam programım mailim siz gireceksiniz diye sürekli silinecek mi? ben görmeden neden benim para ile aldıgım vds de calısma yapasaınız? İngiltere vds almısım Birleşik Arap emirlikleri konum gösteriyor ingiltereden birşeye üye olunca açamıyoruz ya da youtube üzerinden telefon dogrulamasına düşüyorum.Düzeltilsin diye vds den cıkıs yapacakmısım Sunucu 100 gb olacak 1 gb koyulmus, düzeltmek için vds me giriş yapılacak ben bekleyecem boyle iş mi olur şaka mısınız? Bu son olsun

---------- Spam Engelliyici 18.10.2020 00:33 ---------- Önceki Mesaj 17.10.2020 23:00 ----------

Destekten gelen yanıt :
Beyefendi destek talebinde bulunup bilgilerinizi göndermişsiniz, ingiltere lokasyon gozukmedigine dair. Kontrol edilebilesi icin actiginiz talebin geregi yapilmasi adina kontrol icin sunucuya girildi, sonuc itibari ile gormedigimiz bir sorunun cozumunu uretemeyiz. Sunucunuz musait oldugunuzda bilgi verin kontrol edelim ingiltere gozukmeme problemini.

ADAMLARDA VDS ŞİFREM VAR BİR ŞEKİLDE ÇAT DİYE VDS ME GİRİYOR.bİRDE SİZ İSTEDİNİZ DİYE CEVAP ATIYOR.Ya Benden müşteri olmaz Ya bu adamlar dalga geçiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri