Yine Ban

vatancafe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.vatanticaret.net
bu 3. adsense buda gitti.Bence ip ile alakalı.bu adsense 3 aylıktı ilk ödemeyi geçen ay aldım 7 tane faaln kanal bağlıydı geçmişi temiz yalnız bir kanalı diğer 2 adsense banlandıktan sonra bu pc den bu ay giriş yaptım ve buda bu ay gitti o kanal yüzünden gittiğini düşünüyorum.Bence sıfırdan başlanacaksa o bilgisayarda ipden kesinlikle eskiye dair hiç bir kanala giriş yapılmamalı sıfırdan ilk defa bir kanal ilk defa bir adsenseye başlıcak gibi.

Geçen ay işleme girdimi?

partner çalış derim adsense çok zor oldu :S

hadii herkez özgüne artık bırakın spamın peşini geçmiş olsun hocam

valla evi taşıdım ip yenilendi :D
sıfır ip,sıfır isim,sıfır adresle açılan adsense ne olacak bakalım.

özgün icerigi olanında adsensesi gittimi acaba hic ?

Geçen ay işleme girdimi?

girdi hocam aldım ödemeyi

---------- Spam Engelliyici 23:54 ---------- Önceki Mesaj 23:53 ----------

partner çalış derim adsense çok zor oldu :S

bir yandan partner çalışıyorum ama işte nasıl adsenseye güven olmadığını gördüysek onada olmuyor

---------- Spam Engelliyici 23:55 ---------- Önceki Mesaj 23:54 ----------

hadii herkez özgüne artık bırakın spamın peşini geçmiş olsun hocam

geçecem hocam 2 bin lira harcadım ekipman falan şu elimdeki videoları tüketeyim dedim bir yandan gitti

---------- Spam Engelliyici 23:57 ---------- Önceki Mesaj 23:55 ----------

valla evi taşıdım ip yenilendi :D
sıfır ip,sıfır isim,sıfır adresle açılan adsense ne olacak bakalım.

eskilerden mail yada kanala girme hocam,bir arkadaş paylaşmıştı örümcek gibi sadece kanala dahi girsen,kanaldaki adsense farklı ise o adsenseyide senin gibi algılıyor bence ve aynı ipten iki adsense bence bütün mesele bu.

özgün icerigi olanında adsensesi gittimi acaba hic ?

konusu var gitti ama bence özgün kanalla alakalı değil mesele eski kanallarla.şimdi banlanan adsensemdeki kanallar 3 aydır falan sağlamdı zaten öyle telifli topluluk falan verecek bir kanallar değil ama işte bence ipten kurunun yanında yaşta yandı

Bence yavaş yavaş spam yapanları uçuruyorlar ve bunu elle kontrol ediyorlar.Kanal sayısını az tutmak da fayda var.

şu ban yiyenlerin çalışma şeklini çok merak ediyorum, nasıl çalışıyorsunuz. bence ortak bir yön var çalışma şekillerinizde yada yapılan bir ortak hata.

bu 3. adsense buda gitti.Bence ip ile alakalı.bu adsense 3 aylıktı ilk ödemeyi geçen ay aldım 7 tane faaln kanal bağlıydı geçmişi temiz yalnız bir kanalı diğer 2 adsense banlandıktan sonra bu pc den bu ay giriş yaptım ve buda bu ay gitti o kanal yüzünden gittiğini düşünüyorum.Bence sıfırdan başlanacaksa o bilgisayarda ipden kesinlikle eskiye dair hiç bir kanala giriş yapılmamalı sıfırdan ilk defa bir kanal ilk defa bir adsenseye başlıcak gibi.

Peki hiç telif yediniz mi ?

hocam artık kimse kimseye ekmek bırakmıyor bi film attınca sahte telif yağıyor bi çözüm bulunsa herkes kazanacak zaten.Youtubede ilk bizi banlıyor :D

spam yapan bütün adsenseleri banlayacaklar. bende sıramı bekliyorum

Peki hiç telif yediniz mi ?

işte o en son açtığım kanal o adsenseye bağlıymış bende partner kanalı sanmıştım onda vardı 1 telif çok önceleri atılmış.

---------- Spam Engelliyici 00:04 ---------- Önceki Mesaj 00:02 ----------

spam yapan bütün adsenseleri banlayacaklar. bende sıramı bekliyorum

bence hedefleri spam doğru ama bu işe spam yapıyor mu değilde kaç adsense kullanıyor onun peşindeler gibi geliyor.

arkadaşlar özgüne geçip sıfırdan bir kanal adsense açacam ama bu pc den 3 tane adsense gitti,yeni açtığımda spam yapmasamda sizce eskileri ile bir bağlantı kurup gümler mi adsense kanallar falan ?

en önemli ortak yönlenleri türkiye'den ödeme alırken yurt dışın da kanal basmaları. ayrıca yoğun telif içeriği kategorilere girmeleri.

şu ban yiyenlerin çalışma şeklini çok merak ediyorum, nasıl çalışıyorsunuz. bence ortak bir yön var çalışma şekillerinizde yada yapılan bir ortak hata.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri