Yine Herkezi Parmağında Oynatmayı Başardı....

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting
Bu **** beni de mağdur etti. Senelik vds almıştım... Helal etmiyammmmmn :D

[MENTION=13885]WaDa[/MENTION] dün icraya verdim aktifi siz vermişmiydiniz sonuç aldınızmı ?

özelden tel numaramı attım oradan detaylı knşalım organize olalım icradan sonuç alınmıyorsa dava açalım

konuya biraz yabancı kaldımda bu şahıs ne aldı ne sattıki bu kadar şikayetçi var

konuya biraz yabancı kaldımda bu şahıs ne aldı ne sattıki bu kadar şikayetçi var

Vds satışı yapıyordu yıllık vds almıştım bende 500 tl dolandırdı beni. Bu arada [MENTION=13885]WaDa[/MENTION] işlemlerden benide haberdar edermisin mahkemeye verecemde ana babamı uğraştırmak istemiyorum. Olay parayı filan geçti zaten adam bildiğin bizimle dalga (kibar hali) geçti.

[MENTION=13885]WaDa[/MENTION] dün icraya verdim aktifi siz vermişmiydiniz sonuç aldınızmı ?

özelden tel numaramı attım oradan detaylı knşalım organize olalım icradan sonuç alınmıyorsa dava açalım

walla hocam ben ne yapacağımı bilmiyorum hani nasıl şikayet edicem adamlara ne dicem bi güzel dolandırıp gitti ancak gelde bunu kanıtla nasıl kanıtlayacaz bunu walla böyle işlere hiç girmek istemiyorum allaha havale ediyorum sonuna kadar sizin arkanızdayım....

ha eğer şöyle bişey varsa adliyeye gidip şu arkadaşın davasına destek veriyorum gibi bişey varsa gideyim yapayım yani...

NEDEn icraya veriyorsunuz ki? Nitelikli dolandırıcılık davası açmalıydınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri