yine hüsran 1 yıllık youtube deneyimim

• Kullanıcı condomjr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
1 yılda yine 3-5 kazanman lazımdı.
Forumda birçok konu mevcut ya yeteri kadar çalışmıyorsun, yada yeteri kadar kanal açmıyorsun.

Olmuyorsa zorlama, ben butür konu açanlara hep bunu yazıyorum.
Limon sat daha fazla kazanırsın.

Üyelik tarihi14.01.2014bu tarihden itibaren forumu takip ediyorum ve bu zamana kadar ki kazancım 0 :( ne yaptıysam olmuyor manule denedim yok bot denedim gene olmuyor kaynak bulamıyorum ve buldugum kaynakların toplmı 10 geçmez bu zamana kadar ne yapcagım arkadaşlar bana bir akıl veerin ne yapmam gerek artık bıkmaya başladım ve delirmek üzereyim ek gelir yaparım derken hep cepden masraf gitti yolun sonuna geldim galiba artık youtube işi benim için başlamadan bitti :( sizin değerli yorumlarınızı beklyorum usanmadan okuyacagım ona göre kendimii şekillendireceğim

Dipnot Kimseden kaynak vb istemiyorum yazdıklarımdan böyle birşey anlaşılmasın

iyi forumlar herkeze :(

Sadece 1 ay çalıştım kazancım xxx civarı şu anda.Forumu düzgün okumuyorsunuz bence.Bakmasını bilene kaynak'da çok, bilgide, tüyo 'da.Forumu iyice araştırın.

senin gibi insanları gerçekten izlemek istiyorum çalışıyorum derken ne yapıyorsun ya şuan sadece senin gibi insanlar çıkıo onları yalanlamak için en clasic en basit katagoriyi deniyorum gerçekten kazanılmıyor mu diye bu ay daha ilk ayı kanalın 43 dolar birikti bak bu en bilindik en basit katagori gerçekten kazanımıyorsan hocam bu iş sana göre değil herkez youtuber olcak diye birşey yok dünyaya mühendisde lazım doktorda belediye işcisi de olmiyosa olmiyodur zorlama 1 yılına yazık rızkını başka yerlerde ara

bütün yorumları okudum hepinize çok teşekkür ederim bazı arkadaşlar birşeyler söyledi allah razı olsun onlardan kendime son 1 sans verdim bu sefer olur inş

Arkadaşlar forumda gerçekten de konu çok. Hatta bazen fazla diyorum. Çünkü aralarda çok değerli konular var. Kaynayabiliyor. Nerelerde hata yaptığını anlarsan sanırım çözüme de gidersin. [MENTION=13286]condomjr[/MENTION]

Arkadaşlar forumda gerçekten de konu çok. Hatta bazen fazla diyorum. Çünkü aralarda çok değerli konular var. Kaynayabiliyor. Nerelerde hata yaptığını anlarsan sanırım çözüme de gidersin. @condomjr
inş bakalım şaun son demlerim gibi bişe yanı tekrar yukleme başladım bakalım olursa devam olmazsa artık bilmiyorum ne olur

Yeteri kadar çalışmıyorsun! Birşeyler yapıyorum diye kendini kandırıyor olmayasın? Bi kendini gözden geçir önce, günüm nasıl geçiyor, napıyorum diye sor. Bana kalırsa 1 yılmış, 10 yılmış onlar boş iş. Sen youtube yaparken bir günün nasıl geçiyor, ne yapıyorsun bunlara bir bak.

Belli ki boş boş şeyler yaparak zaman geçirip, 1 yıl harcadım diyorsun. Bu söylediğime muhtemelen karşı çıkıp "yok hocam, ben şunu şunu yapıyorum diyeceksin" ama bir sorgula kendini derim.

+ Ayrıca burası drama sahnesi değil, son demlerim filan. Buradaki adamların hepsi gözlerini kör edene kadar çalışıp, cüzdanlarındaki son kuruşa kadar youtube'a yatırıyorlar. Yemiyorlar, içmiyorlar 24 saat Youtube için çalışıyorlar.

Son düzenleme:
içerik

Forumu oku diyenler ?? forumda kimsenin kimseye birşey anlattığı yok adam aylık 5 hane kazanıyor içeriğimi bulurlar yok çöp olacak napacam diye terliyor forumda belli başlı 3 bilemedin 4 kişi var yardımsever daha fazla yok gerisi hep dene bul dene bul demekle yetiniyor o zaman forumda bulunmamızın amacı nedir ? para bence bukadar hırsa çevirmesin sizi!!!

hocam forumu oku mesela ben burda yazılanları okudum aklıma binlerce şey geldi gerçekten hepsi tecrübe sonradan karşına çıkıyor hepsi

Hocam olay doğru kategori doğru seo. Kategori en mükemmeli olsun seo ( Bir anlamda reklam cambazlığı) olmadan kategori bir işe yaramaz. Elinde seo var ama ketegori yok ozmanda bi işe yaramaz. Bazen birinden birine çok odaklanıyorum ben mesela son 1 aydır engeldi işleşendi kategoriydi derken seo yu boşladım güzel film dizi atsamda izlenmiyor. Çünkü okadar uğraştıktan sonra seo ya vakit kalmıyor artı yorucu oluyor. İzlenim işini az çok çözdüm ama buseferde uğraşma isteği bitiyor. Dengeye ulaşınca kazanacağımı biliyorum, yarın olur veya daha uzun şans işi

bırak be hocam, zorlama olmuyorsa. herkes youtubedan kazanmıyor parayı.

Bende 40 gündür bu işin içindeğim tam xxx$ olmuştu 6 partner kanalım spamdan kapandı tabi yeni olunca insan merak ediyor kanalara girip çıkıyor topluluk geliyor dur bakıyım itiraz ediyim ne olucak diyor (sakın itiraz etme)falan derken açtığım 30 kanaldan 20 si kapandı ama gelirli kanalların kesinleşmeden bir gün önce kapanması bana koydu. haydi yeniden 10 abone 1000 izlenim kanal oturma ile mi uğraşıcam dedirtmişti.şimdi benim günde 20-30 kanal açıcak sermayem yok ama kardeşim bu yazıyı okumadan önce evde diyordum ki bu iş sabır işi sebat işi armut piş ağzıma düşde yok inan 15 saat zihnimde youtube var inanıyorum burda para var bi şekilde denk getiricez dün gece kanallara videoları atıyorum ünlem eşleşen dünya engeli video kalmıyor uğraşıyorum seçmece katagoriler falan buluyorum böyle sorunlar bende tam acaba ek iş mi yapsam harcadığım vakitle falan derken yatmadan önce öyle bişey buldum ki artık kategori sıkıntısı çekmiycem bakarsın sanada nasip olur. biraz daha araştırırsan biraz daha vaktini harcarsan ille kazanırsın ya , ayda 200-300 ama mutlaka kazanırsın gibime geliyor en azından oturmuş günde 20-30 video atan magazin spor haber kanallarını otomatik çekime ver 15 gün sonra günlük yarım doları buluyor 10 kanal yap 7-8$ dolar günlük 7*30=200 $ eder

çöp katagorilere seni iyi postalamışlar. sor bakalım kendileri niye haber çalışmıyor diye. bu iş sır değil. film, dizi, çizgifilmden geliyor para. bunları oturtabilirsen kazanırsın nokta.

çöp katagorilere seni iyi postalamışlar. sor bakalım kendileri niye haber çalışmıyor diye. bu iş sır değil. film, dizi, çizgifilmden geliyor para. bunları oturtabilirsen kazanırsın nokta.

Ah ah kimse ne haberi kullanmayi biliyor ne de kiymetini :)

Hocam direk news yazip aratirsan bir ise yaramaz o :)

yinede para film dizi çizgi işinde uzak ara hemde. haber katagorisinde anca nefes tükenir rekabet manyak derecede gelir ise dip.

yeni gelene, para kazanamıyorum diyene hemen haber katogorisine postalıyolar kendileri çizgi çalışıyor veya dizi vs. yalan mı?

yinede para film dizi çizgi işinde uzak ara hemde. haber katagorisinde anca nefes tükenir rekabet manyak derecede gelir ise dip.

yeni gelene, para kazanamıyorum diyene hemen haber katogorisine postalıyolar kendileri çizgi çalışıyor veya dizi vs. yalan mı?

Hocam orasi tartismasiz oyle ama nedense ben su cizgifilm dizi isini bi beceremedim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri