Yine kaza yaptık..

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F

fth

Guest
Daha öncede yapmıştım ama yok akıllanmak yok. Hala içiyorum.. Yine vurduk arabayı bende bir şey yokta. Yandaki arkadaş şoka girdi. Öndeki araba dağıldı benim arabayı zaten sormayın hepten dağıldı..
İçmeyin arkadaşlar içmeyin.. Yada içerken sürmeyin..Kısa günün karı yine dünyanın parası cana gelmedi ama niye diye soruyor insan işte..

Hocam yanlış anlamayın ama kendi canınızı, arkadaşınızın canını düşünmüyorsanız başkalarının canını düşünün.. Ve cebinize giren bir sürü masraf var.. Ayılmadan kullanmayın bari taksi ile falan gidin.. Geçmiş olsun

3 sene önce alkolu bıraktım. Yeniden doğdum.. darısı senin başına ..

hocam geçmiş olsun. Yahu sende akıllanmıyon ama hep mala geliyor ama sakın bidaha içipte sürme ya.
Allah korumuş geçmiş olsun
not: iç içme demiyom ama içipte araba sürme

Şimdi alkollü iken araba kullandın ve kaza mı yaptın ? Hem de yanında arkadaşın varken.

Eğer öyle ise bırak geçmiş olsunu ceza yemeyeceğimi bilsem 1 sayfa küfür döşerdim şuraya.

Üzgünüm ama makas atana helal olsun, alkollü araba kullanıp milletin canını hiçe sayanlara geçmiş olsun diyecek biri değilim

Alkollü araç kullanarak başkalırının canını alma ihtimalin var ki bunun binlerce örneğini biliyorsundur. Cana geleceğine mala gelsin ama,eğer birine çarpsaydın kaza değil,cinayet işlemiş olursun. Geçmiş olsun.
icki-ibare-640x360.jpg

geçmiş olsun bu sana verilen hayatın ne kadar değerli olduğunu en kısa sürede anlarsın inşallah

Daha öncede yapmıştım ama yok akıllanmak yok. Hala içiyorum.. Yine vurduk arabayı bende bir şey yokta. Yandaki arkadaş şoka girdi. Öndeki araba dağıldı benim arabayı zaten sormayın hepten dağıldı..
İçmeyin arkadaşlar içmeyin.. Yada içerken sürmeyin..Kısa günün karı yine dünyanın parası cana gelmedi ama niye diye soruyor insan işte..
Hocam sen icip direksiyona geciyorsun,Carptigin arabada bir genc,bir cocuk ölseydi bugün ne olacakti o ailenin hali.?,Ve sen icerde 3-5 sene yatar cikardin ama bütün bir ömür katil olarak yasardin,Katil diyorum cünkü bu bir kaza degil bana göre resmen cana kast.,Belkide pisikolojin bozulurdu.Kusura bakma ama gecmis olsun demeyecegim cünkü hak etmiyorsun.Bu anlattigim senaryoyu yasamis biri olarak yaziyorum,insallah anlamissindir hatani ve tekrar etmessin.

Bir gün umarım ehliyetinizi alırlar ve bir daha araba sürmeniz sonsuza kadar yasaklanır. :) Öndeki arabada biz de olabilirdik, içinde bebek olabilirdi ölebilirdi vs.

Hocam birini öldürseydin bahanen off ya niye içtim yine hep bu içmem yüzünden mi diycektin ? YAPMA ! İÇME ! İÇERKEN(İÇTİKTEN SONRA) SÜRME ! kardeşin trafik kazasında öldü mü ? bunun acısını bilebilirmisin ? bilemezsin,bilemeyiz.. Başkalarına bu acıyı yaşatma... Dersini inşallah bu sefer almışsındır .. Geçmiş olsun ..

yarın gidin ehliyeti emniyete bırakın.bu zıkkımla trafiğe çıkanın ehliyeti dahil arabasını da alıp 1 ay da tek kişilik koğuşa atacaksın.

Hocam allah korumuş geçmiş olsun. Bu haftasonu bi otelde düğündeydim, çok sevdiğimiz bir arkadaşımız alkollüyken balkondan düştü hayatını kaybetti, hala şokundayım, hala onu düşünüyorum.

İnsan başına hiçbirşey gelmeyecekmiş gibi sanıyor bazen. Tedbiri elden bırakmamak lazım.

geçmiş olsun
kendinizi boşverin ama karşıdaki insanı düşünün.

nasıl bir insanlıktır ki alkol alıp trafige çıkılır ? kendini düşünmüyorsun bari karşıdakini düşün.

Ya kim ne derse desin haklı.. Bu sefer haksızsım alkol kullandım... İçmeyin arkadaşlar içip araba kullanmayın. Ya ben Dinine, insanlığa haksızlığa saygılı onu bunu bilen insansım ama yine kurtulamadım nalet şeyden.. İçince farklı oluyor işte.. Ya o değil insanlara zarar vericez.. Ders her yaşta alınıyor... Bu yaştada aldım dersimi yine..

Ben bu arabayı yaptırırım satarım alkolü bitirene kadar araba maraba almam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri