Yine Yeni Yeniden Spam Yöntemi

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
* Kategorileri ve Kopyalanacak kanalları belirlerim.
* Gmailleri açarım.
* Kanal ayarlarını yaparım.
* Deneme kanallarıma videoları atar güzelce sorunlu videoları temizlerim.
* Temizlenen deneme kanallarımdan asıl kanallarıma videoları alır para kazanmalarını açarım.
* Adsense bağını yaparım.

Tüm genel hatlarıyla aşamalar bunlar, daha detayındaki inceliklerle birlikte kusursuza yakın bir spam yöntemini tekrar uygulamaya başladım.

Herşeye rağmen geçmişte kül olup giden emeklerin korkusunu hala taşıyorum, evet kabullendim para kazanmalar topluca yine kapanabilir, bunun önüne geçmek zor. Ama yine de:

Tüm emek ve zamanımın, her türlü önlemlere rağmen, 1 gecede sıfırlanabileceğini bilerek işe koyulmak gerçekten sağlam bir psikoloji gerektiriyor.

Bundan sonraki dileklerim şansımızın yanımızda olması yönünde.

ve son sözüm; Öyle bir çarkınız olsun ki 100 kanalın para kazanması mı kapandı? Bunu hızlıca yenileyebileceğiniz bir yönteminiz olsun, ben de bunun peşindeyim şimdi.

Herkese başarılar dilerim :)

ek tavsiye belki biraz uğraştırır gibi olacak ama 25-50 kanala 1 adsense olabilir en azından şu toplu kapama olayı biraz sakinleşene akdar

ek tavsiye belki biraz uğraştırır gibi olacak ama 25-50 kanala 1 adsense olabilir en azından şu toplu kapama olayı biraz sakinleşene akdar

Evet, katılıyorum az kanal çok adsense güzel mantık

Ama ödeme alınabilecek pinli adsense elde etmek çok da kolay olmuyor.

O açıdan 100 kanala kadar çıkacağım her adsense imde yine. Sonrasını düşüneceğim.

Toplu para kazanma kapanma olayı ortadan kalkarsa kazancın sınırlarını zorlarız da kalkacağını pek sanmıyorum.

---------- Mesaj saat 01:07:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:06:50 civarında gönderildi. ----------

Hocam hangi içerikleri spamlayayım :D

Bunu senin sormana şaşırdım bulursun zaten sen :o

Bilemiyorum tam kazanmaya baslamisken korku sardi, boyle konulari gordukce bu para kazanmanin neden kapandigini tam olarak bilemiyoruz tum videolari temizliyorum gmailleride kontrol ediyorum uanlik bir sorun yok ama ya ilerisi ?

Bilemiyorum tam kazanmaya baslamisken korku sardi, boyle konulari gordukce bu para kazanmanin neden kapandigini tam olarak bilemiyoruz tum videolari temizliyorum gmailleride kontrol ediyorum uanlik bir sorun yok ama ya ilerisi ?

aynen risk oranını düşürebiliyoruz ama her zaman diken üstündeyiz.

Zaten hayatta neyin garantisi var ki riskin üzerine gitmek en mantıklısı

Benim yöntemim de şöyle ;

Mailleri aç 2 gün beklet
Kanalları aç 1 gün beklet
Para kazanmayı açıp 50 video at
1 gün sonra adsense bağlayıp her gün 50 video yükle

Bu şekilde her kanalda 500-1000 arası video yüklemeyi düşünüyorum ve her adsense için 30 kanal - 30 bin video şeklinde bir yol izleyeceğim.

30 Kanal bir aksilik olmadığı taktirde 2 ayda tamamlanmış olur,diğer adsense için çalışmalara başlarız.

30 bin video günlük 20-25 bin izlenim getirse,ortalama 250-300 tık yapar tbm de 0,10 gibi bir şey olsa günlük 30 tl den ayda 900 tl yapar.200 kesinti olsa 700 tl net kazanç olur.

3 adsense için (şimdilik) bu çalışmayı yapmayı düşünüyorum.

Tüm işlemler bittiğinde yaklaşık 6 ay sonra 3 adsense toplamında 2 bin lira gelse yeter de artar :)

Nitekim her şeye rağmen evdeki hesabın youtube a uymayabileceğinin de farkındayım :)

* Kategorileri ve Kopyalanacak kanalları belirlerim.
* Gmailleri açarım.
* Kanal ayarlarını yaparım.
* Deneme kanallarıma videoları atar güzelce sorunlu videoları temizlerim.
* Temizlenen deneme kanallarımdan asıl kanallarıma videoları alır para kazanmalarını açarım.
* Adsense bağını yaparım.

Tüm genel hatlarıyla aşamalar bunlar, daha detayındaki inceliklerle birlikte kusursuza yakın bir spam yöntemini tekrar uygulamaya başladım.

Herşeye rağmen geçmişte kül olup giden emeklerin korkusunu hala taşıyorum, evet kabullendim para kazanmalar topluca yine kapanabilir, bunun önüne geçmek zor. Ama yine de:

Tüm emek ve zamanımın, her türlü önlemlere rağmen, 1 gecede sıfırlanabileceğini bilerek işe koyulmak gerçekten sağlam bir psikoloji gerektiriyor.

Bundan sonraki dileklerim şansımızın yanımızda olması yönünde.

ve son sözüm; Öyle bir çarkınız olsun ki 100 kanalın para kazanması mı kapandı? Bunu hızlıca yenileyebileceğiniz bir yönteminiz olsun, ben de bunun peşindeyim şimdi.

Herkese başarılar dilerim :)

Hayırlısı :)

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...a-gunde-kac-video-atayim-ki-spam-olmasin.html
http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/9989-spam-olayini-sanirim-cozdum.html
http://www.ytpara.com/youtube-hakki.../11010-spam-kanal-index-ve-oturma-sureci.html
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...bitti-herkese-gecmis-olsun-kanallar-pert.html
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...mayanlar-nasil-calisiyor-beyin-firtinasi.html
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...3-youtube-yeni-algoritma-cozum-onerileri.html

Benim yöntemim de şöyle ;

Mailleri aç 2 gün beklet
Kanalları aç 1 gün beklet
Para kazanmayı açıp 50 video at
1 gün sonra adsense bağlayıp her gün 50 video yükle

Bu şekilde her kanalda 500-1000 arası video yüklemeyi düşünüyorum ve her adsense için 30 kanal - 30 bin video şeklinde bir yol izleyeceğim.

30 Kanal bir aksilik olmadığı taktirde 2 ayda tamamlanmış olur,diğer adsense için çalışmalara başlarız.

30 bin video günlük 20-25 bin izlenim getirse,ortalama 250-300 tık yapar tbm de 0,10 gibi bir şey olsa günlük 30 tl den ayda 900 tl yapar.200 kesinti olsa 700 tl net kazanç olur.

3 adsense için (şimdilik) bu çalışmayı yapmayı düşünüyorum.

Tüm işlemler bittiğinde yaklaşık 6 ay sonra 3 adsense toplamında 2 bin lira gelse yeter de artar :)

Nitekim her şeye rağmen evdeki hesabın youtube a uymayabileceğinin de farkındayım :)

Yöntemini beğendim, yolunu çizmişsin sen de, süper bu.

Sadece 1 nokta da riskini arttırdığını farkettim, kanallarınıza çok video atmayın, video kategorisinin telif riskine göre sayıyı belirleyin.

Mesela Vine videoları, telif riski düşüktür, 300-350 video max atın kanallarınıza bu kategorilerde.

Çizgi film telif riski yüksektir her kanalınıza 100 videoyu geçmeyin.

Şöyle düşünelim, para kazanmalar neden kapanıyor? 1 kanaldaki sorundan dolayı. O zaman 1000 videolu kanalın mı yoksa 100 videolu kanalın mı sorun yaratma ihtimali fazladır?

Tabi bunlar benim görüşlerim, kanallarınıza kategorinize göre max 300-350 video atın. Bir de para hesabı çok yapmayın :)

Yöntemini beğendim, yolunu çizmişsin sen de, süper bu.

Sadece 1 nokta da riskini arttırdığını farkettim, kanallarınıza çok video atmayın, video kategorisinin telif riskine göre sayıyı belirleyin.

Mesela Vine videoları, telif riski düşüktür, 300-350 video max atın kanallarınıza bu kategorilerde.

Çizgi film telif riski yüksektir her kanalınıza 100 videoyu geçmeyin.

Şöyle düşünelim, para kazanmalar neden kapanıyor? 1 kanaldaki sorundan dolayı. O zaman 1000 videolu kanalın mı yoksa 100 videolu kanalın mı sorun yaratma ihtimali fazladır?

Tabi bunlar benim görüşlerim, kanallarınıza kategorinize göre max 300-350 video atın. Bir de para hesabı çok yapmayın :)

Söylediğiniz gibi hocam kategorisine göre video sayısını belirlemekte fayda var ancak bence spam işinde yeni trend az kanal olmalı (Ya çok izlenim alan az video ile olacak kanallar ya da çok videolu olacak).

Çok kanal mantığına insanın beyni dayanmaz.Ufak bir problemden kanallarınız para kazanmaya kapandığında 60 kanalınızın olduğunu düşünürseniz youtube a 180 giriş yapmanız gerekiyor en azı o da (Para kazanmayı açmak için bir kanala 3 defa giriş yapmam gerekiyor)

Velhasıl söylediğim yöntemi deniyorum şu sıra,söylediğim sıra ile hareket ettiğinizde video yüklemeye kadar gelince zaten kapanacak olan kanal kapanıyor geri kalanlara da telifli video atmadıktan sonra kapanma olasılığı çok ama çok az.

spamdan sonra pişmanlık yaşamamak adına. elinizin altında kullanmadığınız yedek youtube kanalları olsun ve kapanan kanallardaki videoları kanal kapanmadan önce haftalık yada 3 günde bir olacak şekilde yedekleyin. Bu + olarak zamanınızı çalar fakat sonuçta yeniden yapılanmanız daha kısa sürecektir.

Söylediğiniz gibi hocam kategorisine göre video sayısını belirlemekte fayda var ancak bence spam işinde yeni trend az kanal olmalı (Ya çok izlenim alan az video ile olacak kanallar ya da çok videolu olacak).

Çok kanal mantığına insanın beyni dayanmaz.Ufak bir problemden kanallarınız para kazanmaya kapandığında 60 kanalınızın olduğunu düşünürseniz youtube a 180 giriş yapmanız gerekiyor en azı o da (Para kazanmayı açmak için bir kanala 3 defa giriş yapmam gerekiyor)

Velhasıl söylediğim yöntemi deniyorum şu sıra,söylediğim sıra ile hareket ettiğinizde video yüklemeye kadar gelince zaten kapanacak olan kanal kapanıyor geri kalanlara da telifli video atmadıktan sonra kapanma olasılığı çok ama çok az.

Aslında çok haklısın, az video çok kanal yönteminde bir para kazanma kapanma durumunda külfet çok fazla, hatta bir de çok kanal açarken ayar sayısı da çok fazla. Ben de yöntemimin bu kısmını dediğiniz gibi değiştirebilirim 1 kanala atılan video sayısını arttırabilirim, haklı buldum şimdi sizi.

Topluluk riski: Düzgün Kategoriyi seçerek %1 e kadar düşürüyoruz.
Telif Riski: En yüksek risk bu, ama telif yemeyecek videoları artık gözünden tanıyoruz. Kısmen bu riski de düşürebiliyoruz.
Content İD: %0,5 e kadar düşürüyorum ben deneme kanalına önce videoları atıp temizleyerek

Az kanal çok video mantığıma yattı açıkçası, hepsinin para kazanması kapansa da insana gerçekten çok ağır gelmez.

---------- Mesaj saat 01:27:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:25:54 civarında gönderildi. ----------

spamdan sonra pişmanlık yaşamamak adına. elinizin altında kullanmadığınız yedek youtube kanalları olsun ve kapanan kanallardaki videoları kanal kapanmadan önce haftalık yada 3 günde bir olacak şekilde yedekleyin. Bu + olarak zamanınızı çalar fakat sonuçta yeniden yapılanmanız daha kısa sürecektir.

para kazanmalar kapansa da videoları yeni kanallara alabiliriz.

Bi tavsiyede benden partner kanal, giderse en azından tek kanal gider.

partner kanalda spam çok mantıklı değil, anında ve çok izlenim alan kategoride partnerde de spam yapılabilir.

Ama spam yöntemini partner kanalda normal kategoride denersek ödeme eşiğini geçmek 1 yıl sürer :)

Hocam bende ayni seyle ugrasiyorum ama videolari 360p veya 480p olarak atiyorum nasilsa spam kanal diyip sizce bunun bana zarari dokunur mu ?

Hocam bende spam yapıyorum da 3 aya yakındır uzağım,videoları yüklediğimde soru işaretlerini görüyorum onları sileyim mi yoksa dolar işaretine dönme şansı var mı?
Ayrıca artık kapanan kanalların parası ödenmiyor galiba,yanlış mıyım?Eskiden ödeniyordu ne değişti?

Hocam, deneme kanalına atıyoruz videoları orası tamam yanlız o videoların 1 ay sonra telif vermeyeceği ve bu yüzden para kazanmanın kapatılmasını kestirmek güç. Spamcıların buna çözüm bulması lazım bence.

Özgün içeriğe girecem diyorum okuyorum konu açanları, diyor ki arkadaş kendi yaptığım video için bana telif attılar. Ben belki çok takmam başlarda ama sonra çok pis sövüp, sinirden sanırım ya telifi atana yada kendi kanallarıma zarar veririm :) Türkçe içeriğe bu yüzden girmeye tırsıyorum. Yabancı içerik daha cazip bu bakımdan.

Hocam bende ayni seyle ugrasiyorum ama videolari 360p veya 480p olarak atiyorum nasilsa spam kanal diyip sizce bunun bana zarari dokunur mu ?

spamda bunları düşünmeye gerek yok

---------- Mesaj saat 01:38:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:37:35 civarında gönderildi. ----------

Hocam bende spam yapıyorum da 3 aya yakındır uzağım,videoları yüklediğimde soru işaretlerini görüyorum onları sileyim mi yoksa dolar işaretine dönme şansı var mı?
Ayrıca artık kapanan kanalların parası ödenmiyor galiba,yanlış mıyım?Eskiden ödeniyordu ne değişti?

? li videoları sürekli temizleyin

para kazanması kapanan kanalların parası eskiden ödenmiyordu şimdi de ödenmiyor ama biz ödetiyoruz

google + ve kanalı silerek

---------- Mesaj saat 01:41:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:38:41 civarında gönderildi. ----------

Hocam, deneme kanalına atıyoruz videoları orası tamam yanlız o videoların 1 ay sonra telif vermeyeceği ve bu yüzden para kazanmanın kapatılmasını kestirmek güç. Spamcıların buna çözüm bulması lazım bence.

Özgün içeriğe girecem diyorum okuyorum konu açanları, diyor ki arkadaş kendi yaptığım video için bana telif attılar. Ben belki çok takmam başlarda ama sonra çok pis sövüp, sinirden sanırım ya telifi atana yada kendi kanallarıma zarar veririm :) Türkçe içeriğe bu yüzden girmeye tırsıyorum. Yabancı içerik daha cazip bu bakımdan.

Forumda bazı arkadaşlar diğer kişileri kendi sektörlerinden soğutmak için ters psikoloji yapıyorlar başkalarının söylediklerine çok bakmayın denemeden ve maalesef forumda çok bilgi kirliliği de oluşuyor 2 ay YT ile uğraşan adam geliyor tam hakim olmadan yanlış bilgiler verebiliyor, o açıdan forumdaki kişileri iyi tanıyıp sadece onların dediklerine kulak vermekte fayda var.

Risk imiz: kanala dünya genelli sorunlu video yedirtmek *sabıkaya işlenir bu ve sonradan ortaya sorunlu video çıkması.

Deneme kanalıyla en azından 1. riski ortadan kaldırıyoruz ama 2. risk devam ediyor haklısın. Onu da mail takip ile çözmeye çalışıyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri