yogun bakimdan ciktim herkese tesekkur ederim

Seoislem

Kayıtlı Üye
Web sitesi
phchosting.com
yogun bakimdan ciktim herkese tesekkur ederim burdan bir arkadas konu acmis bugun gordum kendisini tanimiyorum +50 kiside dualarini eksik etmemis bende aciklama geregi duydum 21 yasindayim ismim berkcan 7 yasindayken kardesimi kaybettim 4 senelik iliskim aldatma ile sona erdi cogu sey cok ustume geldi diyebilirim pes etmedim hic bir zaman elimden gelen en iyisini yapmaya calistim cogu kez ama bir gun alkolluyken (asiri derecede) kardesim dedigim insanlarin hakkimda yalan yanlis konustugunu gordum ve oradan uzaklastim bu insanlar bunu yaptigimi gorunce aa bu berkcanin zayif noktasi daha cok ustune gitmeliyiz diyip ailevi degerlerime olmus kardesime kufur etmeye basladilar zaten asiri alkolun etkisinde oldugum icin bende bir hata yaptim 57 adet hap ictim yapmamam gerekirdi ama o an caresiz hissettim konusabilicek anlatabilicek kimsem yoktu karnim agrimaya basladi 10 dk dan sonra gozlerim kararmaya basladi sevdigim insanlar annem babam kardesim geldi aklima hani derler ya filim seridi olarak gecti gozunun onunden diye oyle bilincim uykuya meyilli oldugu icin uyuyp uyaniyordum gozumu actim polis kapadim actim ambulans gelmisti yaptigim seyi dogru bulmuyorum asla bi anlik boslukla yaptigim sacma bir karardi komadan ciktigim da hastane piskologu benimle gelip konustu yaklasik 4 5 saat ve sizofren tehsisi konuldu oradan cikar cikmaz beni deli hastanesine yatirmak istediler gitmeme izin vermiyorlardi konustuk ettik bir sekilde ikna edip bundan da kurtuldum en guzeli de uyandigim da ailem basimdaydi sevinmislerdi annemin bana seni seviyorum demesi oldu ve cok dusundum bu benim anlattiklarim belkide hic birsey sizin icin belki daha kotulerini yasamissinizdir belki benden kucuksunuz belki buyuksunuz benim demek istedigim bir anlik boslukla bir anlik ofkeyle kendinize zarar vermeyin sevdiklerinizi dusunun kendinizi dusunun hayat inisli cikislidir bagzen ayak uydurmaya calisin bir ortama girdiginizde ordaki insanlar size iyi gelmiyorsa gitmeyin yeni ortam kurun uzaklasin herseyden ama inanin bana olum cozum degil olmek kendi canini almak pes etmek acizlik yapmayin dertlesmek mi istersiniz cokmu bunaldiniz bana mesaj atabilirsiniz ama herseyden skldim odur budur yeter demeyin sizden guzeli yok bu dunyada
biliyorum cok uzattim uzgunum son demek istedigim insanlar bana iyi gelmiyordu ve uzaklastim onlardan yeni bir baslangic icin facebook sayfasi kurdum kendi capimda amotorce yasanmis hikayelerimi anlatip insanlari dinliyorum evet kendi ortamimi kuruyorum bi nevi bakmak isterseniz buda linkim kusura bakmayin uzun ve karmasik tuttum konusmayi biraz kendinize iyi bakin : https://www.facebook.com/BerkcannYILMAZ/

Geçmiş olsun dostum. Öyle namuzsuz insanları hayatına sokma. Her insana karşı gereğinden fazla pozitif olup kendine bu şekilde zarar verme. Böyleleri ile muhattap olma.

Bak kavga et falanda demiyorum. Belirli biz vizyon,misyon oluştur kendine. Hem disiplinli hem keyifli bir şekilde çalışma düzeni kurmaya çalış. İster kendi işin/girişim ister bir yerde işe girmek olur, ister freelance olur. Bu konuda kafanı yor bilmiyorum bir bölüm okuyor musun. Böyle insanlarla edeceğin 2 dakikalık sohbet bile gereksizdir zamanından ömründen harcama.

Bu insanlarla kavga etme durumunda sülük gibi yapışacaklardır hayatı ya kendilerine ya sana zindan edeceklerdir. O yüzden okumaya,çalışmaya odaklan.

Bu hayatta nerede okumaya/araştırmaya veya çalışmaya odaklanmış insanlar gördüysem hepsi hem mutlular işleriyle muhattap olup zamanlarını ticari birikimlere dönüştürüyorlar, hemde belli bir süre sonra iyi bir birikim sahibi olabiliyorlar.

Geçmiş olsun. İnşallah bir daha böyle duygulara kapılıp böyle şeyler yapmazsın. Kimseyi kafana takma kimse için üzülme. İllahi birisini kafaya takıp üzülmek istiyorsan, bunlar gerçekten sevdiğin ve ailen olsun !

geçmiş olsun hocam herkes ile içilmez.

Geçmiş olsun. İnşAllah bu tarz kimseler hepimizin hayatından uzak durur ve inşAllah bir daha böyle bilinçsizce hareketler yapmassınız(yapmayız). Tekrardan geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canım Kardeşim gerçekten yaptığın davranıştan dolayı çok üzüldüm ve bunu ağır bedelle ödemeden tekrar hayata dönmen çok sevindirdi başka insanlara ihtiyacı yoktur insanın , insan kendi kendine yetmeli unutmaki bu dünyada en değerli varlık sensin biz kendimizi ayakta tutmazsak bize kim eywallah eder ? Önce kendimizi sevelim dostum tekrar geçmiş olsun Allah yolunu açık etsin

Çok geçmiş olsun hocam, hayat her şeye rağmen yaşamaya değer hoşgeldin tekrar.

İnan bu dünyada hiçbir şey takılacak gibi değil. Boş ver diyeceğim sana boş gelcek ama inan boş ver insanları, kendin ol. Mutlu olunmayacak şey yok, bir an dur ve geniş bak. Ben ne yapıyorum, gidişat nereye? diyerek değerlendir ve sonucu güzel gözükmüyorsa başka güzel bir yol bulmaya bak, düşün. Hep mutlu olmaya çalış, bir şeyleri bahane et. Ben Lösev'de gönüllüyüm mesela sen de olabilirsin. Çocukların yüzlerindeki tebessüme gülümsemelere vesile olabilirsin. İnan ben böyle yapıyor ve mutlu oluyorum. Hayatlarının en güzel çağlarını hastane odalarında geçiren çocukların yüzlerindeki tebessüm olmak inan Dünya'da yaşanacak en mutlu şeydir benim için. Sabret ve güzel şeyler düşün. Güzel düşünmek güzel günleri çekecektir buna emin ol. Seni seven bir forum var burada. Ben senin yoğun bakımdan çıkıp bir şeylerin farkına varmana çok sevindim. Facebook sayfası açmışsın çok hoş ama olumsuz şeyler paylaşma olumsuzluk olumsuzluğu çeker bunu unutma. Güzel şeyler paylaş, mutluluğu araştır paylaş. Twitter'dan ünlülere salça ol. Kendine mutluluk verecek şeyler yap. Facebook sayfanda hayatındaki en az da olsa mutlu olduğun anları düşün ve paylaş. İnan çoğalacaktır, arkası gelecektir. Seni seviyoruz güzel kardeşim. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri