Yoğun istek üzerine Google Gibi Getir Resimli Anlatım.

Ben bunu hep merak etmişimdir kendi sitelerimde de kullanıyorum. Ama %100 emin olmadan. Buraya örneğin site map eklesek veya dediğin gibi boş bıraksak sitedeki tüm urlleri tarıyor mu içlerine giripte ? Ben böyle düşünerek yapıyodum bunu hep sitelerimde

Bende kısmi yazıyor , sizde ne yazıyor.

Rez

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bunu hep merak etmişimdir kendi sitelerimde de kullanıyorum. Ama %100 emin olmadan. Buraya örneğin site map eklesek veya dediğin gibi boş bıraksak sitedeki tüm urlleri tarıyor mu içlerine giripte ? Ben böyle düşünerek yapıyodum bunu hep sitelerimde

Zaten birsey yazmayacaksiniz hocam

An itibarı ile 5 saattir hiçbir postta görüntülenme yok.

Konuyu anlatan arkadaş "Yalnızca bu URL'yi tara" seçeneğini seçmemizi söylemiş. Resimlerde 2.yi seçiyorsunuz hocam

Hocam o resimde yuvarlak içine aldigim yeri seçin hata yapmisim kusura bakmayın

---------- Spam Engelliyici 21:06 ---------- Önceki Mesaj 21:05 ----------

Site map atınız mi hocam

İlk başta attım hocam, sonradan atmadım.

Salim bey resimli anlatım için teşekkürler ama alttaki seçeneğin tüm siteyi felan taradığı yok. Tek tek ilk seçenek ile yapacaksınız sonrasında dizine gönder diyeceksiniz.

Salim bey resimli anlatım için teşekkürler ama alttaki seçeneğin tüm siteyi felan taradığı yok. Tek tek ilk seçenek ile yapacaksınız sonrasında dizine gönder diyeceksiniz.

Yorumunuz için teşekkür ediyorum. Fakat bütün url leri tarıyor botlar.

Hocam deneme amaçlı bir blog aç, sadece anasayfayı o şekilde yap 15 dakika içerisinde tüm konular indexlenirse ben hiçbirşey bilmiyorum demektir.

index alıp almadığına bakmıyorum hocam. Atıp geçiyorum. O bloglardan birtaneside günlük 1 tl civarı getiriyordu en son spamdan kapandı

Beyler Gerçekten oluyomu böyle Yani blogumdaki toplu google gibi getir yapabilirmiyim deneyen varmı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri