yok artık 25 dakika Almanya 4 Birezilya 0

Gerçi bu saatten sonra Allahını seven gelmesin taktiği var :D

Almanya'da yaşıyorum ve almanların galib gelmesinden yana değlim,
Almanların ırkçı damarlarını her kazandıkları maçında görüyorum.
En basit örnek Futbol taraftarları maç sonrası araba konvoyu düzenliyorlar ben o ara işden geliyorum ve her ikinci arabadan bana pis Türkler , defolun buradan sloganlarıyla hakaret yapılıyor şimdi ben bu takımı neden destekliğim. Favorim Hollanda inşallah kupayı alırlar.

Almanya'da yaşıyorum ve almanların galib gelmesinden yana değlim,
Almanların ırkçı damarlarını her kazandıkları maçında görüyorum.
En basit örnek Futbol taraftarları maç sonrası araba konvoyu düzenliyorlar ben o ara işden geliyorum ve her ikinci arabadan bana pis Türkler , defolun buradan sloganlarıyla hakaret yapılıyor şimdi ben bu takımı neden destekliğim. Favorim Hollanda inşallah kupayı alırlar.

Kardeş yendiklerinde böyleyse yenildikleri gün evden çıkma o zaman. Çünkü bu sefer sadece hakaretle karşılanmazsın haberin ola :)

maç başladamadan 4-0 almanya alır dedim. 6-0 oldu. futbol 2011 den sonra değişti. artık set oyunu bilmeyen takımların devri bitti beyler. birezilya hep ileri gitmeye çalışıyo geri pas yapmayı bilseler.:).

8mn4NQ.jpg

Brezilya Millî Futbol Takımı Dünya'nın en başarılı millî futbol takımlarından biridir.

En farklı mağlubiyeti
Uruguay Uruguay 6 - 0 Brezilya Brezilya
(Viña del Mar, Şili; 18 Eylül, 1920)

Buda 2.cisi olucak herhal :D :D :D asdsdfssfsdf

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri