yok artık pes dogrusu

astalawista

Kayıtlı Üye
Son düzenleme:
benim anlamadığım jilet nasıl ekmeğin içine giriyor, yani jiletin ne işi var ekmek yapılan yerlerde
bence kastılı yapılıyor butür vakalar

Kalbine nasıl gitmiş acaba, bundan sonra ekmeğide kontrol ederek yicez.

ülkede herşey normalleşmişken bu mu size garip geliyor :) garipsiniz..

Bir keresinde hastanın karnında ameliyat malzemelerini unutan doktor haberini okumustum sargı bezi , makas filan :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
imkansız değil ama zor, kalbine daha ulaşamadan iç kanamadan ölürdü

hadi jileti yutmuş diyelim, ağzından giren jilet kalbe nasıl gidiyor? ben mi çok cahilim?

zamanında ayağının topuk kısmında stil marka toplu iğne oluştuğunu iddia eden bir kızcağız vardı. kanal 7'de programlara çıkar içine onlarca toplu iğne saplı olan ayağın röntgenini gösterip ailecek ağlarlardı; "doktorlar bizi yalan söylemekle itham ediyor, hangi insan kendine iğne saplar" diye. ona benzettim biraz ben.

bir de barış manço'nun reankarnasyonu vardı. :( ne günlermiş be

yediği birşey nasıl kalbine saplanıyor hayret
mynet yıllardır böyle zaten bilen bilir

Ekmeğin içinden jilet çıkmasına şaşırmadım. İlk defa duymadık böyle haberler çok. Ama kalbe gitmesi ilginç geldi. :)

haberde adı geçen semtte oturuyorum olur böyle vakalar burada çok yadırganmaz ama doğru mu yanlış mı orasını bilemedim :)

Son düzenleme:
hahahaha ulan bu nedir ya bir acil yardım calısanı olarak diyorumki yoh anasını bale pabucu.
Adam nasıl bir kafayla yazmıssa haberi bu kadar sallanmaz adam agzından yiyecekte kalbine saplanacak ulan kalbe ekmek mi gidiyor ahahah nasıl salak bir haberdir ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri