Yok artık Türkiye'den bu kadar mı korkuyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
düşündün düşündün ne konu açsam diye bunumu buldun performansın iyice düşüyo

tabi birleşiriz azerbaycanla bunu duyan tunusda olaya uzak kalmaz oda gelir sonra seferlere falan çıkarız hey allahım hey

korkuyorlar tabi 1 günde rusya yı bitiririzzz

düşündün düşündün ne konu açsam diye bunumu buldun performansın iyice düşüyo

Yaşım küçük, siyaseti yeni yeni öğreniyorum. Ne yapabilirim? Dünya'da Türkiye'yi araştırıyorum. Hakkım yokmu? Belki benim gibi ilk kez görenler olacaktır.

Yaşım küçük, siyaseti yeni yeni öğreniyorum. Ne yapabilirim? Dünya'da Türkiye'yi araştırıyorum. Hakkım yokmu? Belki benim gibi ilk kez görenler olacaktır.

siyaseti öğreneceğin son forumdasın her siyasi konu banlarla şenleniyo ;)

birleşemeyiz azeriler kendini bi millet ülke olarak görüyor yanlışda değil kimse kimsenin başına halife olmasını istemez

senin şu lise bitse artık :D

videoya gelince adam sonda bir saat konuştu bir kelime çeviri yazdı :)

videodaki kişi Vladimir Jirinovskidir kendisi Türkologdur. biraz mübalağa yapıyor ruslar abartmayı biraz sever :) malesef dedikleri gibi bir ülke değiliz artık. siyaset içerikli yada muhalefet olmak için söylemiyorum. vasıfsızız, marka olamıyoruz. bilimsel çalışmalara destek yok denecek kadar az. geçen bir ted konuşması izlemiştim onu paylaşayım :)
https://www.facebook.com/214338522049885/videos/490759041074497

Türkiye bölgesinde güçlü bir devlettir. Dünyada tarihte en büyük 2-3 imparatorluk sayarsın bunlardan biri de OSMANLI İMPARATORLUĞUDUR. Tarihten gelen güçlü bir bağ var şu an yok gibi gözüksede.. Düşünsenize şu an bile az çok müslümanların yardımına koşan kim var sadece Türkiye.. O nedenle korkmaları normal.. Videoda sadece Azerbaycandan bahsetmiyor oradaki tüm Türk devletleri az çok Türkçe konuşuyor hatta araya balkanlarıda sıkıştırmış :) Yani bugün birleşse 500 milyonluk ordu ederler demeye çalışmış translateden anladığım o.. :) Zaten Türklerin savaş gücü ortada bir iman ve savaş gücü var. Zaten korkmasalar şimdiye kadar bir kaşık suda boğarlardı..

azerbaycanlada birleşiriz rusyaylada. ben suriyeyle birleştiğimizi gördüm daha ne olsun :) birleşik anadolu devleti kurulur artık burda.

aynen öyle bence herşeyin başı eğitim;
eğitimimiz çöp gibi olduğu için dünya sıralamasına giren üniversitesi bile yok ülkemizde o yüzden ne bilimde ne de diğer alanlarda gelişemedik en önemliside tarım Türkiye son yıllarda aldığı hibrit tohumlarla kendi özelliğine sahip anadolu tohumları yok olmak üzere çok yazık çok

adamlar bi gazı bi kesse ülkede ışık yanmaz dönen muhabbetlere bak :D Türkler her zaman için potansiyel bir güçtür fakat ne yazık ki kılıcı alıp düşman üzerine yürüme günleri bitti artık . Teknolojin , ekonomin kadar güçlüsün artık.

şunu da eklemeyi unutmuşum bu kadar övdüğünüz ülkemizde diyot bile üretilmiyo :)

Hiçbir şey teknolojiye eğitime şuna buna bakmaz kardeşim Tarihimizde nice ordular devirmiş bir milletiz onlarında kendilerine göre teknolojileri vardı güçleri vardı. ÇANAKKALE en büyük ve en yakın örnektir.. Bizi ancak nükleer bombalara boğarlarsa yok ederler gerisi fıss :)

aynen aynen tüm dünya bizden korkuyor ve herkesin derdi biziz aynen :D karşımızda da kimse duramaz :D savaşların halen kılıçla yada süngüyle yapıldığını sanıyorsunuz heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri