►YOK BÖYLE BİR KAMPANYA◄ Kaçıran Çok Üzülecek... (Foruma Özel)

1 adet sipariş verildi

GT-I9105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=23687]kasap77[/MENTION]*1 Adet (Sipariş alındı) Alıcı adı, adres ve telefon bilgilerinizi tarafıma iletiniz.
[MENTION=39712]Wraithcruche[/MENTION]*2 Adet (Sipariş alındı)Alıcı adı, adres ve telefon bilgilerinizi tarafıma iletiniz.
[MENTION=9983]ugs9305[/MENTION]*1 Adet (Sipariş alındı)Alıcı adı, adres ve telefon bilgilerinizi tarafıma iletiniz.
[MENTION=48601]Hey[/MENTION]*2 Adet (Sipariş alındı)
[MENTION=44903]ytserkan25[/MENTION]*1 Adet (Sipariş alındı)
[MENTION=13272]Fernando[/MENTION]*1 Adet (Sipariş alındı)
[MENTION=35364]ferhatcevik[/MENTION]*1 Adet (Sipariş alındı)
[MENTION=11751]khan49[/MENTION]*1 Adet (Sipariş alındı)Alıcı adı, adres ve telefon bilgilerinizi tarafıma iletiniz.
[MENTION=14114]puama637[/MENTION]*1 Adet (Sipariş alındı)Alıcı adı, adres ve telefon bilgilerinizi tarafıma iletiniz.

Ödeme yapan arkadaşların kargoları 29.03.2016 Salı günü PTT kargo ile gönderilecek ve alıcılara kargo takip numaraları verilecektir.

Ödeme için ya PM atınız yada Skype: mesuttop1982 ile irtibata geçiniz...

Son düzenleme:
[MENTION=24741]MesutMesut[/MENTION] Ücret havale edildi. Gerekli bilgiler pm üzerinden gönderilmiştir. Teşekkürler şimdiden.

Ödeme yapan arkadaşların ürünleri bugün öğleden sonra PTT kargo ile belirtmiş oldukları alıcı isimlerine ve adreslerine gönderilip akabinde kargo takip numaraları kendilerine iletilecektir.

[MENTION=23687]kasap77[/MENTION] 1 Adet (Ödeme yapıldı)
[MENTION=9983]ugs9305[/MENTION] 1 Adet (Ödeme yapıldı)
[MENTION=48601]Hey[/MENTION] 2 Adet (Ödeme yapıldı)
@ytserkan25 1 Adet (EFT geçilmiş ödeme bekleniyor.)

Diğer sipariş veren arkadaşların alıcı adı, adres ve telefon numaralarını vermeyenlerin tarafıma bu bilgileri vermelerini rica ederim... Bu arkadaşlardan ödeme geçenlerin tarafıma bilgi vermesi halinde ürünleri ödeme yaptıkları tarihten sonraki iş günü PTT kargoya verilecektir...

BOL KAZANÇLAR...

Son düzenleme:
1 adet sipariş geçilmiştir

Siparişiniz alındı. Ödemeyi de yapmışsın kardeşim çok hızlısın...:)

Seninde ürünlerini bugün PTT kargoya vereceğim...

Ödeme yapan arkadaşların ürünleri bugün öğleden sonra PTT kargo ile belirtmiş oldukları alıcı isimlerine ve adreslerine gönderilip akabinde kargo takip numaraları kendilerine iletilecektir.

[MENTION=23687]kasap77[/MENTION] 1 Adet (Ödeme yapıldı)
[MENTION=9983]ugs9305[/MENTION] 1 Adet (Ödeme yapıldı)
[MENTION=48601]Hey[/MENTION] 2 Adet (Ödeme yapıldı)
@ytserkan25 1 Adet (EFT geçilmiş ödeme bekleniyor.)
@Apoled[/MENTION] 1 Adet (Ödeme yapıldı)

Diğer sipariş veren arkadaşların alıcı adı, adres ve telefon numaralarını vermeyenlerin tarafıma bu bilgileri vermelerini rica ederim... Bu arkadaşlardan ödeme geçenlerin tarafıma bilgi vermesi halinde ürünleri ödeme yaptıkları tarihten sonraki iş günü PTT kargoya verilecektir...

BOL KAZANÇLAR...

Son düzenleme:
Hocam bana hızlı pratik anlayıp konuşabileceğim ingilizce eğitimi lazım
Piyasa değeri 720 tl fiyat ı olan set kaliteli eğitici gibi
Müsait zamanda skype üzerinden görüşelim =)

1 adet sipariş verildi

Siparişiniz alındı.

[MENTION=43441]Le0n3535[/MENTION] 1 Adet (EFT geçilmiş ödeme bekleniyor.)
[MENTION=13992]bkrknuk[/MENTION] 1 Adet (EFT geçilmiş ödeme bekleniyor.)

BOL KAZANÇLAR...

Son düzenleme:
ALINAN SİPARİŞLER VE DURUMLARI

[MENTION=23687]kasap77[/MENTION] 1 Adet (Ürünler 29.03.2016 Salı günü kargoya verildi)

[MENTION=39712]Wraithcruche[/MENTION] 2 Adet (Sipariş alındı)

[MENTION=9983]ugs9305[/MENTION] 1 Adet (Ürünler 29.03.2016 Salı günü kargoya verildi)

[MENTION=48601]Hey[/MENTION] 2 Adet (Ürünler 29.03.2016 Salı günü kargoya verildi)

[MENTION=44903]ytserkan25[/MENTION] 1 Adet (Ürünler 29.03.2016 Salı günü kargoya verildi)

[MENTION=13272]Fernando[/MENTION] 1 Adet (Ürünler 29.03.2016 Salı günü kargoya verildi)

[MENTION=35364]ferhatcevik[/MENTION] 1 Adet (Ürünler 29.03.2016 Salı günü kargoya verildi)

[MENTION=11751]khan49[/MENTION] 1 Adet (Sipariş alındı)

[MENTION=14114]puama637[/MENTION] 1 Adet (Sipariş alındı)

[MENTION=27444]Apoled[/MENTION] 1 Adet (Ürünler 29.03.2016 Salı günü kargoya verildi)

[MENTION=43441]Le0n3535[/MENTION] 1 Adet (Ürünler 29.03.2016 Salı günü kargoya verildi)

[MENTION=13992]bkrknuk[/MENTION] 1 Adet (Ürünler 29.03.2016 Salı günü kargoya verildi)

NOT: PTT kargoya verilen ürünler ile ilgili kargo takip numaralarını alıcılara SKYPE üzerinden yolladım. Lütfen Skype hesaplarınızı kontrol ediniz... (Ürünleri teslim aldıktan sonra olumlu veya olumsuz görüşlerinizi konu altına yazmanızı rica ederim)

Diğer sipariş veren arkadaşların alıcı adı, adres ve telefon numaralarını vermelerini ve akabinde ödeme yapmalarını rica ederim. Ödeme yapan arkadaşların ürünleri ödeme yaptıkları tarihten sonraki 2 iş günü içinde PTT kargoya verilecektir...

BOL KAZANÇLAR...

Son düzenleme:
[MENTION=24741]MesutMesut[/MENTION] hangi kurlar var hocam cdler de ben b-2 seviyesindeyim kursa gitmiştim bir ara b-2 belgesini alıp bıraktım arada netten falan bakıyorum o şekil kaldım b-2 c-1 veya c-1 c-2 ise alabilirim

[MENTION=24741]MesutMesut[/MENTION] hangi kurlar var hocam cdler de ben b-2 seviyesindeyim kursa gitmiştim bir ara b-2 belgesini alıp bıraktım arada netten falan bakıyorum o şekil kaldım b-2 c-1 veya c-1 c-2 ise alabilirim

a1-b1 bilemiyorum hocam... bende daha çalışmaya başlayamadım ama temelden ileri seviyeye kadar 2 kur olarak set içeriği...

Sipariş vermek için konun altına yazmanız yeterli...

BOL KAZANÇLAR...

---------- Spam Engelliyici 21:14 ---------- Önceki Mesaj 20:54 ----------

ÜRÜN SATIŞ FİYATI : 50 TL (Bir önceki satış konusunda fiyat 100 TL idi. Ürünler elimde kalacağına zararına satış yapıyorum.)

ÖDEME: Finansbank-Enpara veya Garanti Bankası

SATILAN: 10 Adet
ÖDEME BEKLENEN : 4 Adet

STOK: 16 Adet

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri