Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
alan arkadaşlar cd kur seviyelerini ders seviyelerini belirtirlerse ona göre ısmarlayacağım ben de en azından b-1 b-2 var ise içerikte pratik yapabilirim bilgiler tazelenir fakat temel seviyeler a-1 a-2 var ise almama gerek yok bu konuda yardımcı olursa alan arkadaşlar seviyeyi söyleyerek mutlu olurum.
Temel seviye olarak geldi bana onun için a-1 ve a-2 olmalı...
Yinede seti alan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim...
BOL KAZANÇLAR...
Pm attım hocam.
2adette ben aliyim hocam skypeden konusalim
mobildeyim.
@MesutMesut hocam kargo dahil ücreti pm atıp enpara atarsanız eft geçip 1 adet almak istiyorum
Hocalarım inglizce set nasıl kullanan kişiler yorum yazabilirlermi
siparişler az öcne elime ulaştı dendiği gibi setler geldi içeriğini tam açıp incelemek nasip olmadı.okuldan döndüüğm zaman ayrıntılı inceleyeceğiz.Sağolun ürümler için
Setler bence gayet guzel A1 ve A2 seviyesini ogretecek bilgilere sahip. Hem kitap hem de cdlerle ogrenilebilir. Hediyelere gelince de baya bir ugrasacaginiz bir yapbozve kurulmayi beklyen bir gemi var
bence hediyelerle birlikte set alinmaya deger. Mesut hocamiza buradab tesekkurlerimi sunarim.
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam kaldımı kaldıysa 1 adet alıcam
MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.