1 adet sipariş verildi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 adet sipariş verildi.
[MENTION=24741]MesutMesut[/MENTION] hocam ben işe gireli 3 gün oldu alacağım kadar borçda aldım evden şuan sıfırım yani. Kardeşiminde çok ihtiyacı var 20-25 güne ödemesini geçebilirim ancak. zaten ben hep burdayım numaram felanda belli (541-367-5782) parasını sonra verme gibi bi şansımız var ise almak istiyorum hocam.
Gecmis olsun acelesi yok hocam musait oldugunuz vakit gönderirsiniz tesekkurler.[MENTION=19423]cagatayak[/MENTION] [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION]
Arkadaşlar ürünleriniz yarın veya en geç perşembe günü PTT kargoya verilecektir. (Ufak bir kaza nedeniyle aracım tamirde olduğundan yaşanan bu gecikmeden dolayı sizlerden özür dilerim.)
ÖZEL İŞLERİM NEDENİYLE SATIŞA KISA SÜRELİĞİNE ARA VERMEK DURUMUNDAYIM.
ELİMDE 1 ADET DAHA SET VARDIR. YARINA KADAR SİPARİŞ VEREN VE ÖDEME YAPAN ARKADAŞA GÖNDEREBİLİRİM.
DAHA SONRA TEKRAR KONUYU GÜNCELLEYECEĞİM...
SATILAN: 15 Adet
ÖDEME BEKLENEN : 5 Adet
STOK: 10 Adet
[MENTION=19423]cagatayak[/MENTION] [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION]
Arkadaşlar ürünleriniz bugün veya en geç perşembe günü PTT kargoya verilecektir. (Ufak bir kaza nedeniyle aracım tamirde olduğundan yaşanan bu gecikmeden dolayı sizlerden özür dilerim.)
ÖZEL İŞLERİM NEDENİYLE SATIŞA KISA SÜRELİĞİNE ARA VERMEK DURUMUNDAYIM.
ELİMDE 1 ADET DAHA SET VARDIR. YARINA KADAR SİPARİŞ VEREN VE ÖDEME YAPAN ARKADAŞA GÖNDEREBİLİRİM.
DAHA SONRA TEKRAR KONUYU GÜNCELLEYECEĞİM...
SATILAN: 15 Adet
ÖDEME BEKLENEN : 5 Adet
STOK: 10 Adet
özür dilerim yorum bırakmayı unutmuşum ürün kargoya verildikden ertesi sabah elimde oldu bu fiyata bu ürün. çok teşekkürler. (ödemenizi maaş alınca vereceğim 15-20)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.