Yokdahaneler kanal satışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yokdahaneler

Kayıtlı Üye
Az evvel yt css developer skype adında kişi beni ekledi hsehan1 forum nick adındaki kişi olduğunu söyledi kanal almayı düşünüyormusunuz vs tamam hoş güzel 15$ günlük kazanc olan kanalı 700liraya vereyim tamam buda güzel sıcak bi yaklaşımı var hiç bir art niyetli görmedim ödemeyi yapın vereyim kanalı vs nedense sonraki aşamalarda çok aceleci satış olsun die bende forumda üyeye bakayım dedim Screen istedim bu konuyu süper moderatör arkadaşla görüştüm banada onay için pm al dedi ilettim satıcıya bu seferde hakaretler almaya başladım en sonda göreceksin seni süresiz banlatacam vs allah aşkına bu nedir şimdi bana biri gelse başka birine ait bir kanal Screen atsa parayı istese hemen atsam enayilik olmazmı araştırmak sucmu böle zihniyetler varken dışarıdaki düşmana gerek yok en büyük düşman içimizdeki insanımız bütün dünyanın kalpazan ı sadece bizim insanlarda var o şahsın skype adresi: webişleri

Son düzenleme:
dün benzer şekilde bi arkadaşı dolandırdılar hocam.sen yine yırtmışsın,düşmemişsin tuzaga.ben şu siteden geldim,nickim şu diyen adama herşeyden önce o siteden pm atmasını isteyin.atamıyorsa muhakkak bi terslik vardır o işte.onay almadan,o kişinin düşündügünüz kişi olup olmadıgına emin olmadan para filan göndermeyin kimseye.

edit : şimdi hatırladım,aynı şekilde r10dan bikaç arkadaşda dolandırılmıştı.oradada skypedaki şahıs kendisini fatihbaz olarak tanıtmış.bikaç kişi vermiş parayı,para gitmiş tabi.sonunda birisi pm istemiş r10dan,adam pm atamıyınca bana haber verdi.konu açtım bende bu adamlara para vermeyin diye.

geçmiş olsun hocam
millet iyice sapıttı ya
artık bilmediğim tanımadıgım kişi dışında bırak ticaret yapmayı fikir alışverişi dahi yapmam

Bu forum hayatımda gördüğüm en derli toplu değerli saygılı insanlarla dolu işte bu tür kişiler başkasının itibarını kullanmaya çalışıyor olması ayrı bir terbiyesizlik webkarizma burdanda allah bilir kimin bilgilerini kullanacak bu forumda herkes ekmeğinin peşinde az paralar dönmüyor asla 5 10 15k paralar paypal dan istenirmi

bence üye isimleri üye olmayanlara gözükmesin anasayfada öyle

Geçmiş olsun hocam, Allah'tan erken uyanmışsınız duruma.

Geçmiş olsun hocam.İyi ki böyle konu açtınız.Çoğu kişi böyle tuzağa düşebilirdi.

Arkadaşlar emin olunki bu tür insanlar bitmeyecektir benim önerim site yönetimi bunun önüne gecebilmeleri için yetkili bir arkadaş tayin etmeleri bir kişi belirlenir alıcı satıcı arasında diyaloglar halledilir ne alıcı satıcıdan nede satıcı alıcıdan tedirgin olur bi fikir bu dahada çoğaltılabilir fikirler saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri