Yoksa hala seviyor muyum ?

Kaanbulut

Yasaklanmış
21 yaşındayım ve 17 yaşındayken aşık oldum. Aşık oldum denilir mi bilmem ama gerçekten güzelliği ve her şeyiyle etkilemişti beni. Sesini duyduğum da içimdeki kıvılcımlarla elektrik şirketi kurulacak derecesine geliyordum.
Her neyse aradan 2 ay geçti ve ben ona çıkma teklifi etmiştim. Şuan aradan 4 yıl geçti. Tabi bizde birlikte değiliz artık askere gitmeden 1 yıl önce ayrılmıştık. Ve ben askere giderken güzel bir oyunla gittim onun bana oynadığı askerlik eğlencesi benden intikam almak içinmiş meğer.

Tabi askere gitmeden önce hala onu sevdiğim için affetmiştim tamam olsun bir şey olmaz falan diyerek hep kendimi avutmuştum. Ya şimdi seviyor muyum acaba halen.

Bu sorunun cevabını bende bilmiyorum ve Facebook'tan kendisi ile ara sıra (ben) yazarsam görüşüyoruz. Dün eski konulardan bahsettik tabi o kendini savundu ben kendimi savundum sonuç olarak son noktayı yine koyamadık tabi şuan ne o bana gelip seni seviyorum diyebilir nede ben. Ki seviyor muyum onuda bilmiyorum Sizce seviyor muyum ?

Not: Askerde öyle sürekli aklımda değildi ama ara sıra geliyordu aklıma.

Şimdi diyen olacaktır belki ulan ne bilelim seviyor musun aşık mısın? Bu yazdıklarından nasıl anlayalım falan ama anlaşılır bu yazdıklarımdanç ;)

Valla şuan bilemiyorum ruhumu çocuk mu. Ama öyle takıntı yok yani onu istiyorum diye sürekli bir şey gelmiyor aklıma ama onla konuşurken mesela heyecanlanıyorum.

aşk diye bişey yoktur ....geçim sıkıntısı diye bişey vardır....bunu ise evlendikten 41 gün sonra anlarsınız....

Eğer ona o zaman boyunca bı kere nefret duyduysan yaptıklarından dolayı bu işe devam etme hıc bı turlu. suan sevsen bıle ılerde sıkıntı cıkcak demektır.sevmek karsılıksız olur. seven adamda herseyıyle kabullenır nefret etmez hıc bızaman.

Eğer ona o zaman boyunca bı kere nefret duyduysan yaptıklarından dolayı bu işe devam etme hıc bı turlu. suan sevsen bıle ılerde sıkıntı cıkcak demektır.sevmek karsılıksız olur. seven adamda herseyıyle kabullenır nefret etmez hıc bızaman.

Sağol hocam görüşün için eyvallah eksik olma...

ulan ne bilelim seviyor musun aşık mısın? Bu yazdıklarından nasıl anlayalım.
:D

Buraya böyle bir konu açma zahmetine girdiğine göre, seviyosundur sadece onay vermemizi istiyorsun.

Onay vermenizi istemiyorum veya o yüzden dolayı bu konuyu açmış değilim. Ben günün 15 saati online'm bu forumda.
Ayrıca ytpara.com 'da sevdiğim insan da çok hepsine tek tek pm atıp sormaktansa konu açıp görüşlerini almayı denemek istedim. Ama alaycı yorumlarınız daha çok sevindiriyor beni. En azından görebiliyorum göremedikleri mi.

Onay vermenizi istemiyorum veya o yüzden dolayı bu konuyu açmış değilim. Ben günün 15 saati online'm bu forumda.
Ayrıca ytpara.com 'da sevdiğim insan da çok hepsine tek tek pm atıp sormaktansa konu açıp görüşlerini almayı denemek istedim. Ama alaycı yorumlarınız daha çok sevindiriyor beni. En azından görebiliyorum göremedikleri mi.

Bende görüşümü belirttim, sorun yok o zaman:rolleyes:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri